Siz eşinizin o sözüne ne cevap verdinizTwitter takip eden arkadaslar biliyordur gundemde taciz olaylari var. En son ifsa edilen bir yazar intihar etmis falan bunu anlattim esime. Her on kadindan sekizi tacize ugruyormus omrunde en az bir kez dedim verdigi cevap " nasil on kadindan sekizi ,namuslu kadin yok o zaman ortalikta" ben şok.
Ataerkil diye biliyordum iyice okuz cikti. Ben de tam tersi feministim ve ailem de kulturlu, acik goruslu insanlardir. Onun ailesi gelenekci, ataerkil..
Benim gecmisimde de malesef taciz oykusu var ve ben bunu esime anlatmadim zaten anlatmayi dusunmuyordum da bu soylediginden sonra hic anlatmam. Evlendikten sonra cok defa pisman oldum evlendigime de bu sefer midem bulandi.
On kadından sekizi tacize uğruyorsa bu kadınların değil, erkeklerin ne kadar namussuz olduğunu gösterir.. Eşinize iletirsiniz. (Ataerkil ailede büyümeyle alakası yok bunun. Ailemdeki erkekler eşiniz gibi düşünmüyor mesela).Twitter takip eden arkadaslar biliyordur gundemde taciz olaylari var. En son ifsa edilen bir yazar intihar etmis falan bunu anlattim esime. Her on kadindan sekizi tacize ugruyormus omrunde en az bir kez dedim verdigi cevap " nasil on kadindan sekizi ,namuslu kadin yok o zaman ortalikta" ben şok.
Ataerkil diye biliyordum iyice okuz cikti. Ben de tam tersi feministim ve ailem de kulturlu, acik goruslu insanlardir. Onun ailesi gelenekci, ataerkil..
Benim gecmisimde de malesef taciz oykusu var ve ben bunu esime anlatmadim zaten anlatmayi dusunmuyordum da bu soylediginden sonra hic anlatmam. Evlendikten sonra cok defa pisman oldum evlendigime de bu sefer midem bulandi.
Kusura bakmayın ama burada yaptığınız dümdüz Irkçılık ve İslamafobi. Normalde yorumlarınızı çok beğenirim ama bunu yakıştıramadım size...Kafası ç.künde gezen, kadınlar öyle giyindi böyle giyinde diyen erkekler yallah arabistana y-a-l-l-a-h
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?