Taciz ?

Taciz eden mahlukatlar namussuz demiyor da kadınlara mı laf söylüyor

Eşinize hakaret edelim diye mi açtınız bu konuyu?

Kendinizi feminist, açık görüşlü olarak tanımlıyorsunuz madem ne işiniz var böyle bir adamla?

Olursa çocuklarınıza yazık olacak böyle mi zihniyette babaları olduğu için.
 
Kafalara geell Allah im yarabbim.Keşke cümlesini "evet 10 kadından 8 i tacize uğruyor desene etrafta namuslu adam kalmamış" diye düzelteydiniz.
Bu konularda bu şekil ahkam kesen insanlar hiç korkmuyor mu çok uzak değil birgün bir yakınımın başına gelse ne yaparım diye
Iğrenç bir devirde yaşıyor gittikçe karanlığa çekiliyoruz.
 
iste iş bize düsüyor. bizden sonraki nesilde bu düsüncede olmasın diye biz çocuklarimızı bilinçli yetistirmeliyiz.

1 tane oğlum var 5 yasinda ona simdiden sen kimsenin özel bölgelerine dokunma kimseyede özel bolgene dokunulmasına izin verme. izin vermedığin halde dokunmak isteyen olursa çığlık at. sen çığlık atarsan kimse sana kızmaz, sen izin vermediğin halde sana dokunmaya çalışan kimse ona kızar diyorum.

Siz de çocuklarınızın eşinizin zihniyetiyle büyümesine izin vermeyin. tacize uğrayan değil tacizcinin kendisi suçludur.
 
Kültürel bakış açılarının çatışması .Eşinizin ve ailesinin ,sizin ve ailenizin arasındaki bu farkı ,evlenmeden önce çözmüş olduğunuz belli .Şimdi kendi ailenizle onun ailesi ve eşinizin durumunu eleştirmeniz yersiz geldi .Tabiki tacize uğrayan ,kadınların namussuz olduğunu dillendirmesi ,asla kabul edilemez .Fakat maalesef ülkemizde erkeklerin ,%90 bu bakış açısına sahip .Kemikleşmiş olan bu bakış açısını değiştirmek imkansız gibi bir şey .Çünkü temeli ,aile ve geleneksel cahil yapıdan geliyor .Evlendiğinize pişman olmanız için başka etkenlerde var sanırım .Eğer genel anlamda memnunsanız ,bu tür tartışmalara girmeyin .
 
Tam da az önce twitter da engelli bir kız çocuğuna bir markette taciz eden şerefsizi izlemistim. Sorun bakalım eşinize o engelli kızımız namussuzmuymus? Yoksa taciz eden o..çocuğu mu namuslu?
Eşiniz gibi düşünen biri benim gözümde potansiyel tacizcidir,böyle biri ile bir dakika bile evli kalamazdım
 
Ben ilkokula giderken annemle, bana bayramlık kıyafet almaya pazara gitmiştik orda taciz edilmiştim nasıl bir namussuzluk yaptıysam o yaşlarda taciz etti, işte adam beni birde dha 18 yaşında sahilde kiraz festivali vardı oraya gitmiştim arkadaşımla pantolon ve tşort giymiştim dümdüz yürüyordum ama demek yapmışım ki bişey orada da taciz edildim ,şuan 27 yaşındayım tesettürlüyüm sadece gözlerim, gözüküyor adam çarşının ortasında gözünü dikip, gözlerime bakarak sözlü taciz etti ama demek ki erkeklerin suçu yok eşinize göre, kadınlar evden dışarı burnunu çıkarmasın, çıkarsa suçlu ve namussuzlardır.
 
Güzel feministlik. Nerden aldınız? Bimden mi?
Feminizmin anlaminda hemfikir miyiz once bu onemli. Esim diye bir insanin her dusuncesini kabul etmiyorum tabiki tipki bu cumlesinde oldugu gibi. Yaptigim secimlerin sorumlulugu bana ait sonuna kadar ama kendimi degistirmeyecegim ve o oyle dusunuyorsa ben de karsiligini verdim merak etmeyin
 
Kendi annesi varsa kiz kardeşi de uğrasa tacize onlarda mi namussuz olacak sorsaydiniz keşke.
 
Esiniz haklı ortalıkta NAMUSSUZ o kadar ERKEK cinsi var ki keske hepsi bir anda yok oluverseler !!!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…