- 15 Ekim 2016
- 6.842
- 12.343
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya eşim kısıtlayan biri değil zaten söylediğim sözleri nasıl evirip çevirdiler anlamadım.ben net konuşmaya çalıştım ama ucu açık konuşunca herkes istediği yere çevirdi.çocuklar küçük sık sık dışarı çıkmıyorum. böyle konularda da korkuyorum dedim. sanki sırf millet beni tacız edecek diye çıkmıyorum düşüncesi ortaya çıktı Yani tacizden çok yorumlar canımı sıktı canı sıkılan yorum yapmış
Açıklar ne ya?Ya helal olsun Valla ben o açıklarla kıyaslayanlara söyleyecek söz bulamıyorum Herkes kalbinin ekmeğini yedin diyelim
Burada her konuda mutlaka olur böyle sürtüşmelerYa helal olsun Valla ben o açıklarla kıyaslayanlara söyleyecek söz bulamıyorum Herkes kalbinin ekmeğini yedin diyelim
Açık kadınlar meraklı çünkü elletirmeye öylemi yani haddinizi bilin benceŞöyle soylim dokundu hissettim ve ben kapalı bı kadinim degmesini bile istemem
Şimdi sana ne sana ne oluyor diyebilirsiniz ona da bir şey diyemem saygı duyarım ama bence kapalıyım değmesini bile istemem derken erkeklere karşı hassasım zaten muhafazakarım bu konularda gibi bir şey demek istemiş yani açık kadınlar tacizden hoşlanır gibi bir şeye inandığını ben pek düşünmüyorum hanımefendinin.
Şimdi sana ne sana ne oluyor
Öyle demedim demiş bence günahını almayalım, böyle düşündüğünü varsaysak bile herhalde fikri değişmiştir kendi yaşayınca. O zihniyetteki insanlarla çok karşılaştığım için belki de benim toleransım arttı bağışıklık kazandım.Konu sahibi bildiğiniz ben kapalıyım, tahrik etmedim demeye getirmiş. Yani açık bir kadının tacize uğraması ona göre çok normal. Siz çok iyi niyetlisiniz.
Ohooo daha bir sürü değişik versiyonu var bunların. Şey var mesela, bi adam kalkar oturmak için hamle yaparsın ben size değil şu bacıma yer verdim der adam oturtturmaz seniHiç denk gelmedim , ilginçmiş.![]()
Kendisi "açıklar" la kıyaslanmaktan rahatsız epey. Sanki başını örtmeyenler pek meraklı ellenmeye.Öyle demedim demiş bence günahını almayalım, böyle düşündüğünü varsaysak bile herhalde fikri değişmiştir kendi yaşayınca. O zihniyetteki insanlarla çok karşılaştığım için belki de benim toleransım arttı bağışıklık kazandım.
Sen ne halin varsa gör diyo yani töbe töbe .Ohooo daha bir sürü değişik versiyonu var bunların. Şey var mesela, bi adam kalkar oturmak için hamle yaparsın ben size değil şu bacıma yer verdim der adam oturtturmaz senitürbanlı (hepsi değil diye belirteyim de) bacıları koruma timi bunlar da
![]()
Açıklar işte, uzaylılar gibi birşeyAçıklar ne ya?![]()
Kendisi "açıklar" la kıyaslanmaktan rahatsız epey. Sanki başını örtmeyenler pek meraklı ellenmeye.
Tabii ki de kimse ellenmeye meraklı değil. Ben kısa eteği asla kullanışlı bulmuyorum, eğilip kalkamadığım rahat rahat yayılamadığım şeyi giymek rahat hissettirmiyor ama kırk yılda bir heves edip giydiğim oluyor. Onda da arkamdan erkek gelirken korkuyorum. Normalde de tabii ki korkuyorum ama mini giyince korkum artıyor. Bana da eminim diyen vardır böyle giyinmiş ki kendisine laf attırtsın. Hatta böyle düşünenlerden biri bizzat kuzenimdi. Umrumda değil yani o zihniyetle yaşamak daha zor çünkü. Ayrımcı ve nefret dolu bir bakış açısı.Kendisi "açıklar" la kıyaslanmaktan rahatsız epey. Sanki başını örtmeyenler pek meraklı ellenmeye.
Beyefendi tabi totosuyla tapuladığı için koltuğu ondan sonra kimin oturacağına o karar veriyor.Ohooo daha bir sürü değişik versiyonu var bunların. Şey var mesela, bi adam kalkar oturmak için hamle yaparsın ben size değil şu bacıma yer verdim der adam oturtturmaz senitürbanlı (hepsi değil diye belirteyim de) bacıları koruma timi bunlar da
![]()
Konu sahibi anlamıştır umarım tacizin kıyafetle alakası olmadığınaKendisi "açıklar" la kıyaslanmaktan rahatsız epey. Sanki başını örtmeyenler pek meraklı ellenmeye.
Yok insan olan biri bunu söyler mi hiç açık kapali ayırımı yapmıyorum sadece böyle şeylere çok çok dikkat ediyorumSizi nasıl acik
Ya ben sizin açıklamanızi anladım zaten de şimdi erkege karşı dinen kendini korumak ayrı tacize uğrayınca kadın olarak tepki vermek ayrı birsey . Bazı kadınlar acik olan kadınların aman o da kısa etek giymeseymis ya da o kırmızı ruju sürmeseymis enerjisi aldım