Senin kararin tabi.Bu kadar sene sonra birilerine anlatmak o kadar iyi geldiki anlatamam. Annene anlat demişssiniz. Anlatsamda elime birşey geçiceğini sanmıyorum. Halamla babamın arasının bozulmasıyla kalıcak olay ki onlar birbirlerine çok bağlı . Bunu yapamam. Nişanlısıyla mutlu gözüküyor.Onu sadece allaha havale ediyorum.
Şuan hala öyle olduğunu sanmıyorum .O zamanlar liseyi bırakmıştı uyuşturucu kullanıyordu yaptığı şey bundan mıydı bilmiyorum ama biri 7 diğeri 9 yaşında iki tane yiğeni var . Çok iyi anlaşıyorlar .Birlikte çok iyi vakit geçiriyorlar. Kızların ağzında sürekli dayı lafı. İnanın o kızlardada öyle birşey hissetsem kimse tutamaz beni söylerim .Ne olursada olur.
işte bu yüzden diyolar ya çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin,
o senin amcan bu senin teyzen otur kucağına demeyin,
hiç kimseyle çocuğunuzu tuvalete öndermeyin,
asla çocuğunuzla beraber banyo yapmayın onu dudağından öpmeyin vs vs..
benim çocuğum yok ama bebek ve çocuklar hakkında mesleğim gereği normal bi anneden daha çok bilgiliyimdir..
kimseye güvenilmemeli söz konusu çocuksa eğer..
konusahibinin durumuna üzüldüm
katiliyorum....o ufacik yasindan bu yana kucucuk bedenini savunmayi ogrenmis.
bende gerizekali dayimlara mecbur kalipta gidince kapali giyiniyorum resmen..onlarla beraber denize gitmem.daha nicesi..
Bu kadar sene sonra birilerine anlatmak o kadar iyi geldiki anlatamam. Annene anlat demişssiniz. Anlatsamda elime birşey geçiceğini sanmıyorum. Halamla babamın arasının bozulmasıyla kalıcak olay ki onlar birbirlerine çok bağlı . Bunu yapamam. Nişanlısıyla mutlu gözüküyor.Onu sadece allaha havale ediyorum.
zaten 3 yaşından sonra beyin kaydetmeye başlıyo bütün olayları kaldıki 7 yaşında bir çocuk için büyük travma..
seninde dayın konusuna bişy diyemiyorum yani tabiki hiçbirisi kabul edilemez ama insan öz kardeşinin çocuğuna yaparmı yaa..
öz yiğeni edepsiz terbiyesiz adam
annenDaha çok küçük 7 8 yaşlarında filandım. Annemler çalıştığı için bazen halamlarda kalırdım. Salonda benden 11 yaş büyük erkek kuzenimle salonda yatardım. Yine onlarda kaldığım bir gece yatağımda bir hareket hissettim ama gözlerimi açmadım .Bir el şortumu ve kilodumu çıkarmaya çalışıyordu .Kımıldıyamıyordum,anlıyamıyordum neden niçin diyip duruyordum içinden .Elini deydirmeye başladığında daha fazla dayanamdım yerimde kımıldadım.Tabi hemen kendi yatağına gitti.Çok kötü hissediyordum kendimi.5 dakika sonra tekrar aynı hareketlillik başladı uyuduğumu sandı.Ben tekrar hareket ettim yaklaşmasın diye.Bu böyle sabaha kadar sürdü. Sabah oldu ağladım ağlıcam çok kötüyüm .Tabi halamda soruyor neyin var kızım diye. Birşey diyemiyorum diğer uçtan kuzenim bana bakıyor. Ama kendimi tutamıyorum tabi ağlıyorum küçücüğüm daha .Ordan atlıyor hemen kuzenim birşeyi yok gece yataktan düştü heralde ona ağlıyordurr diyor. Hiç unutamıyorum onun bakışını. O anları. Şimdi 20 yaşındayım. Bu zamana kadar ondan hep uzak kalmaya çalıştım .Yüzüme hep hiçbirşey olmamış gibi baktı. Unuttuğumu sandı belkide ama o anların her dakikası beynime kazınmıştı birkere. Bu sabah yine karşıma çıktı . Babamların yanına gelmiş salona girdim günaydın yavrum dedi. O laftan o kadar tiksindim ki.... Şimdi akşamada nişanlısıyla bizim eve gelicekler. Babamlarında işi çıktı evde tekim şimdi. Onlar çıkmadan önce eğer siz eve dönmeden gelirlerse kapıyı açmam dedim. Tabi babam çok kötü kızdı .Neyi neden yaptığımı bilmiyor tabi.Baya kızdı bağırdı gitti.Dİyemedim hiçbirşey diyemedim...
Daha çok küçük 7 8 yaşlarında filandım. Annemler çalıştığı için bazen halamlarda kalırdım. Salonda benden 11 yaş büyük erkek kuzenimle salonda yatardım. Yine onlarda kaldığım bir gece yatağımda bir hareket hissettim ama gözlerimi açmadım .Bir el şortumu ve kilodumu çıkarmaya çalışıyordu .Kımıldıyamıyordum,anlıyamıyordum neden niçin diyip duruyordum içinden .Elini deydirmeye başladığında daha fazla dayanamdım yerimde kımıldadım.Tabi hemen kendi yatağına gitti.Çok kötü hissediyordum kendimi.5 dakika sonra tekrar aynı hareketlillik başladı uyuduğumu sandı.Ben tekrar hareket ettim yaklaşmasın diye.Bu böyle sabaha kadar sürdü. Sabah oldu ağladım ağlıcam çok kötüyüm .Tabi halamda soruyor neyin var kızım diye. Birşey diyemiyorum diğer uçtan kuzenim bana bakıyor. Ama kendimi tutamıyorum tabi ağlıyorum küçücüğüm daha .Ordan atlıyor hemen kuzenim birşeyi yok gece yataktan düştü heralde ona ağlıyordurr diyor. Hiç unutamıyorum onun bakışını. O anları. Şimdi 20 yaşındayım. Bu zamana kadar ondan hep uzak kalmaya çalıştım .Yüzüme hep hiçbirşey olmamış gibi baktı. Unuttuğumu sandı belkide ama o anların her dakikası beynime kazınmıştı birkere. Bu sabah yine karşıma çıktı . Babamların yanına gelmiş salona girdim günaydın yavrum dedi. O laftan o kadar tiksindim ki.... Şimdi akşamada nişanlısıyla bizim eve gelicekler. Babamlarında işi çıktı evde tekim şimdi. Onlar çıkmadan önce eğer siz eve dönmeden gelirlerse kapıyı açmam dedim. Tabi babam çok kötü kızdı .Neyi neden yaptığımı bilmiyor tabi.Baya kızdı bağırdı gitti.Dİyemedim hiçbirşey diyemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?