- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi PacemTeAmo
-
Gosterdiler adami hatta polisler gotururkende cektiler cocuklari kucukse bile babasi tacizcilikten gozaltina alindi ana habere cikti bu cok kotu bisey o zavalli cocuklar ve karisi icin bu insanlar niye boylekiMobeseden olduğu için çok gözükmüyor zaten ama bulandırmamışlardı yüzünü galiba.. Ben adamın yüzüne dikkat edemedim bile
En garip tacize ben şahit oldum sanırsam.
Hem suçlu hem güçlü bir sapıktı.
Ünv.deyken otobüsteyim okula gidiyorum. Adamın biri açıktan açığa kadını taciz etti. Kadın da tepki gösterince adam kadına tokat attı, manyak karı dedi ve durakta kadını aşağı attıtüm otobüs zonk durumda , adam da 1 sonraki durakta indi . O kadar şaşırdım ki ağzımı açamamıştım.
Bana mavi kart sunan Alman hükümetine burdan saygılarımı sunuyorum. Yurtdışına göçtüğümden beri 1 kez tacize uğramadım.
İşte ben ülkemden nefret ediyorum!!!
İsteseler yapamıcakları birşey yok ama birbirini yemekten başka birşey bilmiyor siyasetçiler.
Bu hamile halimle bile basima gelmedi degil hala korka korka yuruyorum yani. Insanlar insanligindan cikti coktan. Bir de kizim olacak allah nasip ederse. Onu nasil koruyacagim bilemiyorum...
Simdi hatırladım.
Bi gün kot pantolon giydim.
Annem yanımda.
Ama ben biraz önde gidiyorum benim tam arkamda ben tarzı ergencikler var.
Bundan 3yıl önce işte..
Bi ton şeyler söylediler annem tip tip baktı kafaları önünde devam ettiler.
...
Bi adam beni 10.siniftayken uzun yol boyunca takip etti..
Ben evinin yakinindayım ama gidemiyorum eve.
Evimi öğrenmesin diye.
Sonra koştum uzaklastim bi okulun içine girdim yarım saat sonra cikip eve gittim.
Cok uzuldum. Ailenize soyledinizmi.Ben 5 yaşındayken öz dayım tarafından aylarca taciz edildim, bu yüzden hiçbir şey beni şaşırtmıyor.
Bu konularda çok şüpheciyim. Kızını kucağına almış seven bir baba görünce bile çok tedirgin oluyorum.
Asansöre kimseyle binmiyorum, otobüse binince arkamda kimse olmamasına özen gösteriyorum eve tesisatçı vs tamirci teksem çağırmıyorum, evde yalnızsam kapıyı açmam...yolda yürürken takip edildiğimi düşünüyorum herkesten şüphe içindeyim.
Son olayda gerçekten ucuz kurtuluşsunuz.. Allah beterinden korusun
Aminnnn...2 yıldan biraz fazla zamandır Türkiye'de yaşıyorum benim başıma gelen elle taciz olayı da maalesef burada oldu.
Ancak yurt dışında yaşarken de çokça sözlü tacize uğradığım oldu... Orada toplu taşımayı daha az kullanıyordum ve bu kadar kalabalık olmuyodu.. Belki onun da payı vardır bilmiyorum.
Allah hepimizi ve hepimizin doğmuş ve doğacak evlatlarını korusun...
işin ilginç tarafı bu adamlar kendi karılarının kızlarının kız kardeşlerinin namuslarına karşı çok hassaslar çok korumacılar. ama bilmiyorlar ki kendileri gibi pislik çok etrafta. ne demişler çalma kapını çalarlar kapını. sen taciz ediyorsan seninkilerede illaki bir pislik musallat oluyordur.
velhasıl olan hep kadınlara oluyor...
teknoloji bu pisliklerin işlerini bozdu. o adam orda sandı ki yaptığı adiliği tacizi kimse görmeyecek. ama orda kamera varmış şıp diye yakalandı. belkide çevresinde çok efendi akıllı uslu biri olarak biliniyor. iyi oldu haberlerde yüzünün görünmesi ders olsun.Gosterdiler adami hatta polisler gotururkende cektiler cocuklari kucukse bile babasi tacizcilikten gozaltina alindi ana habere cikti bu cok kotu bisey o zavalli cocuklar ve karisi icin bu insanlar niye boyleki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?