Taciz...

göster amcana teyzeye pipini diye yetiştirirsen bir nesli tek önemli varlığını pipisini zanneder
kızlarına da saç telini gösterme adamları tahrik etme dersen her açık giyinen kadına sulanmayı hak sayar
kimse kusura bakmasında burada suçlu arıyorsak kadınlarımızdır
erkeklere taparak her şey mübahmış günahı yok elinin kiri diyerek büyüten kadınlarındır
sonrada istediğin kadar kadın erkek eşittir diye yırtın ne fayda
yazık..

Mobeseden olduğu için çok gözükmüyor zaten ama bulandırmamışlardı yüzünü galiba.. Ben adamın yüzüne dikkat edemedim bile
Gosterdiler adami hatta polisler gotururkende cektiler cocuklari kucukse bile babasi tacizcilikten gozaltina alindi ana habere cikti bu cok kotu bisey o zavalli cocuklar ve karisi icin bu insanlar niye boyleki

Ya cok igrenc bu insanlar artik korkar olduk gunduz vakti bile ben gunduz bile biri bana baktiginda korkuyorum artik basima iki kere geldi bu olay. Bi kere yolda gidiyodum mitorla yanimdan bi adam gecti kalcama oyle vurduki ben yere dustum ve oan dilim kitlendi gibi oldum. Motormu carpti noldu anlayamadim. Bikerede bu yuh artik detirten cins, babam annem ben gidiyoruz bi adam arkamdan geliyo bende telefonla nisanlimla mesajlasiyorum adam dibime sokuldu tam arkama dondum noluyo ya dedim eliyle kalcama biseyler yapti biz bagironca kosarak oyle hizli kactiki sok olduk annem babam var yanimda yani yalniz bile degilim.

Bu hamile halimle bile basima gelmedi degil hala korka korka yuruyorum yani. Insanlar insanligindan cikti coktan. Bir de kizim olacak allah nasip ederse. Onu nasil koruyacagim bilemiyorum...

Ben 5 yaşındayken öz dayım tarafından aylarca taciz edildim, bu yüzden hiçbir şey beni şaşırtmıyor.
Bu konularda çok şüpheciyim. Kızını kucağına almış seven bir baba görünce bile çok tedirgin oluyorum.
Asansöre kimseyle binmiyorum, otobüse binince arkamda kimse olmamasına özen gösteriyorum eve tesisatçı vs tamirci teksem çağırmıyorum, evde yalnızsam kapıyı açmam...yolda yürürken takip edildiğimi düşünüyorum herkesten şüphe içindeyim.

En garip tacize ben şahit oldum sanırsam.
Hem suçlu hem güçlü bir sapıktı.
Ünv.deyken otobüsteyim okula gidiyorum. Adamın biri açıktan açığa kadını taciz etti. Kadın da tepki gösterince adam kadına tokat attı, manyak karı dedi ve durakta kadını aşağı attı tüm otobüs zonk durumda , adam da 1 sonraki durakta indi . O kadar şaşırdım ki ağzımı açamamıştım.

Pipisini tutup sıkmak gerek o adamın haysiyetsiz..

Orta sonda idim ben sözlü tacize uğradım ama ne biçim kelimeler!! Ömrümde ilk defa duymuştum ağlayarak eve nasıl koştum hala hatırlarım..

Bana mavi kart sunan Alman hükümetine burdan saygılarımı sunuyorum. Yurtdışına göçtüğümden beri 1 kez tacize uğramadım.

İşte ben ülkemden nefret ediyorum!!!
İsteseler yapamıcakları birşey yok ama birbirini yemekten başka birşey bilmiyor siyasetçiler.

2 yıldan biraz fazla zamandır Türkiye'de yaşıyorum benim başıma gelen elle taciz olayı da maalesef burada oldu.
Ancak yurt dışında yaşarken de çokça sözlü tacize uğradığım oldu... Orada toplu taşımayı daha az kullanıyordum ve bu kadar kalabalık olmuyodu.. Belki onun da payı vardır bilmiyorum.

Bu hamile halimle bile basima gelmedi degil hala korka korka yuruyorum yani. Insanlar insanligindan cikti coktan. Bir de kizim olacak allah nasip ederse. Onu nasil koruyacagim bilemiyorum...

Allah hepimizi ve hepimizin doğmuş ve doğacak evlatlarını korusun...

Simdi hatırladım.
Bi gün kot pantolon giydim.
Annem yanımda.
Ama ben biraz önde gidiyorum benim tam arkamda ben tarzı ergencikler var.
Bundan 3yıl önce işte..
Bi ton şeyler söylediler annem tip tip baktı kafaları önünde devam ettiler.

...

Bi adam beni 10.siniftayken uzun yol boyunca takip etti..
Ben evinin yakinindayım ama gidemiyorum eve.
Evimi öğrenmesin diye.
Sonra koştum uzaklastim bi okulun içine girdim yarım saat sonra cikip eve gittim.

Son olayda gerçekten ucuz kurtuluşsunuz.. Allah beterinden korusun

Cok uzuldum. Ailenize soyledinizmi.

Son olayda gerçekten ucuz kurtuluşsunuz.. Allah beterinden korusun

Adamı farkettim ben sonra adamla köşe kapmaca oynadık.
Bi yola sapıyorum o yoldan diğer yola adam ilk saptığım yoldan çıkıp beni buluyor.
Bazen önden gidiyor bana doğru bakiyor bende onun gittiği yoldan gider gibi yapıp yolumu değiştirdin mal naptı bil bakalım ?
Döndü geldi ardımdan..
Sonra bi eve girer gibi yaptı bizim uzaktan akrabanın karsı binası.
Hani kimi bina girişi içe doğru olurda sokak kapısı sonra başlar ya buda öyleydi mal girdi oraya ben geçerken bi tarafına dokunuyordu

Aminnnn...

ortaokula yeni geçtiğim dönemde sözlü tacize maruz kaldım.ama nasıl kalmak öyle hey yavrum falanda değil.titreye titreye ağlayarak geçmişti o günüm hiç unutmam.sonraki 18 yaşında ankarada üniversite okurken otobüs durağında olmuştu ben sol elimle telefonla uğraşırken biri birden sağ elimi okşadı arkamı döndüğüm an kimse yoktu ama titremiştim birden yine.otobüs o kadar doluydu ki bir gün otobüsün orta yerinde hep erkek genci yaşlısı,allahım nasılda korkmuştum.kadınlar için heleki bu ülkede yaşam zor.

Bir üye cazgırlık demiş de... Cazgırlık bir halta yaramıyor.
Bu meseleyi bu tip konularda hep yazdım. Bu kaçıncı yazışım bilmiyorum.

Bir kadın, taciz edilip de bağırdığı için otobüsten atıldı.
Başka bir kadın, tacizcisiyle kavga ederken başka bir kadın(!) tarafından "Yeter artık sus be, seni mi dinleyeceğiz" diye susturuldu.

İstanbul'da bazı otobüs hatlarında taciz olayları her gün yaşanır. İnsanlar normalleştirmiştir.

Ben kalçama değen bir şey hissettim bir gün. Döndüm baktım. Arkamda 3 tane kadın var. Birinin çantası da benim kalçama geliyor. Zaten çok kalabalık kıpırdayacak yer yok. İnsanlar binmeye de devam ediyor. Bazıları arkaya geçiyor falan.
Arkama bir adam geçmiş. Nasılsa kadının çantası diye bakmadım ben bir daha...
Farkettiğimde midem bulandı. Kasıldım. Nutkum tutuldu. Ağzımı açsam kusacağım. Boşandı elim ayağım. Zor ayakta duruyorum.
Tam o sırada otobüs boşaldı ve ben kendimi açığa attım.
Sonra da okulda yemek yemeyip, para harcamayıp okula taksiyle gittim bir süre. Sonra da erken çıkıp otobüs yolunu yürümeye başladım.

Bir defasında ilk duraktan otobüse bindim. Bomboş otobüs bir durak sonra sakallı cübbeli yapılı genç bir adam bindi. Otobüs bomboş olmasına rağmen hemen arkamda ki koltuğa oturdu. Telefonla konuşuyordum. Ancak o binerken göz göze geldik adeta sezinlemiştim. Neyse sonra onun saçımı okşadığını farkettim. İçimden yok ya falan dedim ama ikinci kere el atınca ki otobüs şöförü de bizi gözlemliyordu. Yaygarayı kopardım. İnkar etti. Otobüs doldu yanıma kadınlar oturdu vs. Ben kulaklığı takıp müzik dinliyordum. Bu arada otobüsün engelli bölümüne valizimi emniyet kemeriyle bağlamıştım. O indi ve camdan bana ağzını bura bura bir şeyler dedi. Kadınlar ne oldu falan dedi kavga ettik dedim ancak farkettim ki valizimi işaret etmişti yine de aldırmadım. İnerken gördüm üzerinde not kağıdı kargacık burgacık harflerle bana küfürler etmiş. Çok şaşırmıştım.

işin ilginç tarafı bu adamlar kendi karılarının kızlarının kız kardeşlerinin namuslarına karşı çok hassaslar çok korumacılar. ama bilmiyorlar ki kendileri gibi pislik çok etrafta. ne demişler çalma kapını çalarlar kapını. sen taciz ediyorsan seninkilerede illaki bir pislik musallat oluyordur.

velhasıl olan hep kadınlara oluyor...

Reactions: K_G

Aaa nadir de olsa erkeklere de oluyor.

Vardı bir arkadaşım. Yaşlı bir adam eliyle taciz etmiş bu çocuğu. Çıkışmış "ne yapıyorsun" diye. "Ne yapayım otobüs kalabalık" demiş pişkin pişkin.

Bir de yaşlı adamın taciz edildiğini de gördüm. Adam bastıydı tokadı. Bastonu kafasına indirmişti.

Gosterdiler adami hatta polisler gotururkende cektiler cocuklari kucukse bile babasi tacizcilikten gozaltina alindi ana habere cikti bu cok kotu bisey o zavalli cocuklar ve karisi icin bu insanlar niye boyleki
teknoloji bu pisliklerin işlerini bozdu. o adam orda sandı ki yaptığı adiliği tacizi kimse görmeyecek. ama orda kamera varmış şıp diye yakalandı. belkide çevresinde çok efendi akıllı uslu biri olarak biliniyor. iyi oldu haberlerde yüzünün görünmesi ders olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…