Taciz

O çok medeni sandığınız Avrupa ülkelerinde tacizde çok, tecavuzde çok.

Bayiliyorsunuz Türk milleti demeye böyle konularda.

Çoğu avrupa ülkesinde tacizde de tecavüzde de kadın beyanı esastır. O yüzden resmiyete yansıyan olay çoktur. Kusura bakma ama göçmen nüfusun fazla olmadığı ya da ortadoğudan göç almayan ülkelere gittiğimizde ciddi anlamda rahat ediyoruz. Bunun bir sebebi olmalı dimi?

Göster pipini amcalara demek bizim kültürümüzde var zaten ne haz alırlarki onuda anlamam zaten..
Son derece ayıp ama bunu anlamayan bir sürü odun var nasılsa..

3 ay once yolda yururken adamin teki arkadan gelip cok guzelsin dedi ben de ne diyorsun sen ya dedim defol git hadi hadi diye tersledim sokagin ortasinda millet camda bize bakiyor bir allahin kulu abicim sen ne yapiyorsun demedi
Adam benden en az 20 yas buyuk bu arada..
Boylelerine susmayacaksin basacaksin yaygarayi sen sustukca tepene cikarlar arsizligin dibini yaptim kosa kosa arabasina binip gitti
Ama ben o ani asla unutmayacagim
Hicbir albenim yokken dahi sokak ortasinda yasadigim bu igrenclige diyecek lafim yok
Anneler cocuklarinizi iyi yetistirin demekten baska..

İngiltere'de bir kızı parkta taciz etti diye, adamı hapse atmışlardı. Bizde bu olmuyor mesela. Neden ki?

Aynen katiliyorum. Avrupa ülkelerinde de bu tür olaylar oluyor fakat yolsa bizi tutup sözleriyle taciz eden teyze amcalardan yok. Onlarda cinsel aclik bizdekinden cok daha düsüktür.
Bu da önemli bir nokta. Kilisedeki papazlarin cocuklari nasil taciz ettigini falan hatirlatmama gerek yoktur. O isler kötü insanlar tarafinda nerede yasarsan yasa yapiliyor.
Ama bizim milletin cahilligi paha bicilemez yine de..

İngiltere'de bir kızı parkta taciz etti diye, adamı hapse atmışlardı. Bizde bu olmuyor mesela. Neden ki?

Çünkü bizde o kızın o saatte o parkta ne işi varmış gibi pek güzel hafifletici sebepler var.

Adam taciz etmemişti sadece korkutmuştu diye hatırlıyorum o olayı.

ETRAF sapık dolu bursada bir adam sokakta oynayan çocukları taciz ediyor görüntüleri var malesef insanlar iyice raydan çıktı ALLAH korusun önce çocuklarımız sonra bizi

Kesinlikle yok göster pipini amcaya, hadi Bi küfür et vb şeyler çocukta küçüklükten Bi algı yaratıyor malesef.. Anne baba ların bazıları çocukla küfürlü argoca şakalaşabiliyor bunu normal karşılıyorlar.. Bana olabildiğince anormal geliyor..
Çocuğumu ileriye dönük İyice küçüklüğünden eğitmek istiyorum ama çevre beni olabildiğince korkutuyor.. Bunları yazıyorum çünkü eğitimin çocukluktan geldiğini hatta bebeklikten ve hatta ana Rahmi'ne düştüğü andan itibaren olması gerektiğine inanıyorum.. Bu vahşiler de Zaman'ında bebekti çünkü eğitilebilir Ada'm olabilirlerdi ama onlar adilikten öteye geçemeyen zavallılar..
Hamiş anneler en çok size bu sözlerim evlatlarımıza sahip çıkalım lütfen eriyip gitmesinler bir evlat sahibi olmak, doğurmak büyütmek çok zor zahmetli iken bu emekler geleceğe dönük boşa gitmesin..

Trafikte üstüme sürüyordu adam,kırmızı ışık yanmış karşıya geçecem elimle gelsene dedim adama iniyor arabadan
üstüme gelecek bide aile var arabada...Sokakta utanmasa gelip saldıracak resmen..

Kız suçlu nşye gece vakti dışarda ne işi vardı dyen bir toplumuzda ondan..
Çünkü bizde o kızın o saatte o parkta ne işi varmış gibi pek güzel hafifletici sebepler var.

Adam taciz etmemişti sadece korkutmuştu diye hatırlıyorum o olayı.
Belli sitelerde taciz ifşaları yapılıyor.
Abartma bu mu taciz, diyenleri gördü gözüm. Tecavüz değil sadece taciz ayrımı falan yapılıyor.
Durum epey vahim.

Belli sitelerde taciz ifşaları yapılıyor.
Abartma bu mu taciz, diyenleri gördü gözüm. Tecavüz değil sadece taciz ayrımı falan yapılıyor.
Durum epey vahim.

Taciz eden yakışıklı olsa sesini çıkarmazdın diyen tipler gördü bu gözler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…