- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.956
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
O an aklına gelmiyor ya insanın bir de otobüsün %90 ı erkek şimdi olay çıksın dikkat çekeyim istemedim adam ne oluyo ya ben uyuyorum dese insanlar bana deli muamelesi yapardıBide keşke tepkinizi gösterseydiniz ne olursa olsun srfsze bak ya bide uyuma taklidi yapıyormuş ben senin yerinde olsam alır suratına çarpardım iki tane elimde ne varsa ..
İş görüşmesine gideceğim 4 saatlik yola günü birlik boşuna eşya taşımak istemedimTacizcilere ödül gibi cezalar verip sırtları sıvazlanırsa olacağı budur. Bir de yanlış anlamayın ama şehirlerarası yolculukta dekolteli elbiseyle nasıl rahat ediyorsunuz? Asla adama paye çıkartmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ben eşofman, tayt, spor ayakkabısız Beylikdüzüne gidemem o açıdan.
İş görüşmesine gideceğim 4 saatlik yola günü birlik boşuna eşya taşımak istemedim
Yok ya moralimi bu sapık herif bozamaz sadece düşündüm bu ufak bir şeydi fakat bir gün ciddi anlamda tacize uğrasam beni kim koruyacak, bana kim inanacak biz kendimizi elbette koruyabiliriz ama etraftan manyak kadın muamelesi görüyoruzHaklısınız o zaman. Ayrıca dediğim gibi yaz ayı da olabilirdi, bu tacizciye hak vermez. En azından muavin anlayışlıymış pis sapık herif. Görüşme öncesi bozmayın moralinizi.
keşke ilk mendil uzattığın da almasaydın. çünkü maalesef artık iyi niyetli davranıştan anlamıyor birçok insan.Şehirler arası yolculuk yapıyorum arkamda bir adam oturuyordu aslında hiç arkamda biri olduğunu bile bilmiyordum ta ki bana ıslak mendil uzatana kadar arkadan öne bir el hijyenik mendil uzattı ilk muavin sandım sonra o olmadığını anlayınca kendime coronadan dolayı titizdir belki dedim teşekkür ederim dedim. Neyse aradan 1 saat falan geçti kolumu kenara dayadım sonra bir şey hissettim kolumun yanında kolumu çektim bir el duruyor orada hem de açık bir şekilde ! Elinizi çeker misiniz dedim hemen çekti. Sonra muavini çağırdım yer degistirebilir miyim dedim sonra arkamı döndüm adam uyuyor numarası yapıyor ! değiştirdim muavin çok kibar bir beyefendi hemen yanıma gelip rahatsız edici bir olay mi oldu dedi evet dedim bir dahakine bana söyleyin ben müdahale ederim dedi. Keşke adama bağırıp cagirsaydim o an diyorum ama ben adama bağırıp cagirsaydim değişen bir şey olmayacaktı zaten böyle bir şeyi yapan adam rencide olmayı göze almıştır. Bu insanlar aramızda dolaşıyor buna cesaret eden adamın ne ilki ne sonu olduğumu düşünmüyorum hatta tecavüz bile eder bu başka kadınlara yakalanma korkusu olmasa
Elini koyma stilini cok anlayamadim ama acik acik bir sey yapmadiysa bağırıp çağırmadan psikolojik olarak rencide edici şekilde kalkip gitmeniz tavrinizi net olarak ortaya koymuş. Yuz goz olmayarak iyi yapmışsınız bence.Şehirler arası yolculuk yapıyorum arkamda bir adam oturuyordu aslında hiç arkamda biri olduğunu bile bilmiyordum ta ki bana ıslak mendil uzatana kadar arkadan öne bir el hijyenik mendil uzattı ilk muavin sandım sonra o olmadığını anlayınca kendime coronadan dolayı titizdir belki dedim teşekkür ederim dedim. Neyse aradan 1 saat falan geçti kolumu kenara dayadım sonra bir şey hissettim kolumun yanında kolumu çektim bir el duruyor orada hem de açık bir şekilde ! Elinizi çeker misiniz dedim hemen çekti. Sonra muavini çağırdım yer degistirebilir miyim dedim sonra arkamı döndüm adam uyuyor numarası yapıyor ! değiştirdim muavin çok kibar bir beyefendi hemen yanıma gelip rahatsız edici bir olay mi oldu dedi evet dedim bir dahakine bana söyleyin ben müdahale ederim dedi. Keşke adama bağırıp cagirsaydim o an diyorum ama ben adama bağırıp cagirsaydim değişen bir şey olmayacaktı zaten böyle bir şeyi yapan adam rencide olmayı göze almıştır. Bu insanlar aramızda dolaşıyor buna cesaret eden adamın ne ilki ne sonu olduğumu düşünmüyorum hatta tecavüz bile eder bu başka kadınlara yakalanma korkusu olmasa
elini koymada bir stil şekil aramaya bile gerek yok bence. çünkü insan her türlü anlıyor karşısındaki niyetini.Elini koyma stilini cok anlayamadim ama acik acik bir sey yapmadiysa bağırıp çağırmadan psikolojik olarak rencide edici şekilde kalkip gitmeniz tavrinizi net olarak ortaya koymuş. Yuz goz olmayarak iyi yapmışsınız bence.
Yalnız bayağı iyiymiş bu aklımızda bulunsunGeçmiş olsun, benim üniversite yurttan bir arkadaşın başına da aynen böyle bir olay gelmiş , arkadaş hemen başörtüsünden iğnesini çıkarıp adamın eline saplamış , adam feryat figan bağırırken ben koltuğun koluna sapladım diye düşünmüştüm aaaaa sizin elinizin ne işi var orda demiş . Ben çok beğenmiştim bunu . Ha kıyafetle ilgili olsa , bu kıza kimse dönüp bakmamalıydı çünkü pardesü giyinen , makyaj yapmayan , ilahiyatta okuyan biriydi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?