Tacizciler her yerdeler

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.708
13.956
248
29
Şehirler arası yolculuk yapıyorum arkamda bir adam oturuyordu aslında hiç arkamda biri olduğunu bile bilmiyordum ta ki bana ıslak mendil uzatana kadar arkadan öne bir el hijyenik mendil uzattı ilk muavin sandım sonra o olmadığını anlayınca kendime coronadan dolayı titizdir belki dedim teşekkür ederim dedim. Neyse aradan 1 saat falan geçti kolumu kenara dayadım sonra bir şey hissettim kolumun yanında kolumu çektim bir el duruyor orada hem de açık bir şekilde ! Elinizi çeker misiniz dedim hemen çekti. Sonra muavini çağırdım yer degistirebilir miyim dedim sonra arkamı döndüm adam uyuyor numarası yapıyor ! değiştirdim muavin çok kibar bir beyefendi hemen yanıma gelip rahatsız edici bir olay mi oldu dedi evet dedim bir dahakine bana söyleyin ben müdahale ederim dedi. Keşke adama bağırıp cagirsaydim o an diyorum ama ben adama bağırıp cagirsaydim değişen bir şey olmayacaktı zaten böyle bir şeyi yapan adam rencide olmayı göze almıştır. Bu insanlar aramızda dolaşıyor buna cesaret eden adamın ne ilki ne sonu olduğumu düşünmüyorum hatta tecavüz bile eder bu başka kadınlara yakalanma korkusu olmasa
 
Bide keşke tepkinizi gösterseydiniz ne olursa olsun srfsze bak ya bide uyuma taklidi yapıyormuş ben senin yerinde olsam alır suratına çarpardım iki tane elimde ne varsa ..
 
Bide keşke tepkinizi gösterseydiniz ne olursa olsun srfsze bak ya bide uyuma taklidi yapıyormuş ben senin yerinde olsam alır suratına çarpardım iki tane elimde ne varsa ..
O an aklına gelmiyor ya insanın bir de otobüsün %90 ı erkek şimdi olay çıksın dikkat çekeyim istemedim adam ne oluyo ya ben uyuyorum dese insanlar bana deli muamelesi yapardı
 
Tacizcilere ödül gibi cezalar verip sırtları sıvazlanırsa olacağı budur. Bir de yanlış anlamayın ama şehirlerarası yolculukta dekolteli elbiseyle nasıl rahat ediyorsunuz? Asla adama paye çıkartmak için yazmıyorum yanlış anlamayın ben eşofman, tayt, spor ayakkabısız Beylikdüzüne gidemem o açıdan.
 
İş görüşmesine gideceğim 4 saatlik yola günü birlik boşuna eşya taşımak istemedim
 
İş görüşmesine gideceğim 4 saatlik yola günü birlik boşuna eşya taşımak istemedim

Haklısınız o zaman. Ayrıca dediğim gibi yaz ayı da olabilirdi, bu tacizciye hak vermez. En azından muavin anlayışlıymış pis sapık herif. Görüşme öncesi bozmayın moralinizi.
 
Haklısınız o zaman. Ayrıca dediğim gibi yaz ayı da olabilirdi, bu tacizciye hak vermez. En azından muavin anlayışlıymış pis sapık herif. Görüşme öncesi bozmayın moralinizi.
Yok ya moralimi bu sapık herif bozamaz sadece düşündüm bu ufak bir şeydi fakat bir gün ciddi anlamda tacize uğrasam beni kim koruyacak, bana kim inanacak biz kendimizi elbette koruyabiliriz ama etraftan manyak kadın muamelesi görüyoruz
 
Küçüklüğüme döndüm bu yazdiklarinizdan. Aynısı başıma geldi otobüste kenardan uzanan el şimdi bile midem bulandı. Annem ile ses çıkardık ama inanan olmadı hatta diğer kadınlar olmaz öyle şey diyerek adamı korudu. Sakin kendini suçlama nasıl giyinirsen giyin yapacak olan yapıyor. Genç çocuk kapalı açık gibi tanimlamalari yok pisliklerin. Keşke böyle pislikler biranda yok olsalar rahat etsek.
 
keşke ilk mendil uzattığın da almasaydın. çünkü maalesef artık iyi niyetli davranıştan anlamıyor birçok insan.
yani herkesin kafası düzgün çalışmıyor. o ilk sana mendil uzattı bakalım alacak mı diye yol yaptı bence kendi küçük beyninde.
sonra başladı senle uğraşmaya.
hayır anlamadığım insanların hiç mi kendi dertleri yok.
bazen bende bakıyorum. koca koca adamlar beni süzüyor, içime düşecekler, ya diyorum bunların hiç kendi dertleri yok mu, çoluk çocuk dertleri?
adam orda işini gücünü derdini bırakmış senle uğraşıyor. yok yani hala insan boyutuna geçemeyenler oldukça biz hep böyle ilkel kalmaya devam edeceğiz
 
Elini koyma stilini cok anlayamadim ama acik acik bir sey yapmadiysa bağırıp çağırmadan psikolojik olarak rencide edici şekilde kalkip gitmeniz tavrinizi net olarak ortaya koymuş. Yuz goz olmayarak iyi yapmışsınız bence.
 
elini koymada bir stil şekil aramaya bile gerek yok bence. çünkü insan her türlü anlıyor karşısındaki niyetini.
hemen hissediyorsun zaten, ortada olağan akışa aykırı bir şey olduğunu, insan bakıştan bile anlıyor açıkçası o yüzden konu sahibini ben çok iyi anladım
 
Geçmiş olsun, benim üniversite yurttan bir arkadaşın başına da aynen böyle bir olay gelmiş , arkadaş hemen başörtüsünden iğnesini çıkarıp adamın eline saplamış , adam feryat figan bağırırken ben koltuğun koluna sapladım diye düşünmüştüm aaaaa sizin elinizin ne işi var orda demiş . Ben çok beğenmiştim bunu . Ha kıyafetle ilgili olsa , bu kıza kimse dönüp bakmamalıydı çünkü pardesü giyinen , makyaj yapmayan , ilahiyatta okuyan biriydi .
 
Yalnız bayağı iyiymiş bu aklımızda bulunsun .

Konu sahibi belki diğer erkekler de kalkıp adamı bir güzel döverdi
Her erkek aynı değil sonuçta.
Geçmiş olsun
Muavine de helal olsun hemen düşünmüş.
 
Ben tam olarak anlayamadım adamın ne yaptığını ama önemi yok siz rahatsız hissettiyseniz bu tacizdir. Kendinizde suç bulmaya çalışmayın lütfen. Keşke şöyle yapsaydım diye düşünüp canınızı sıkmayın. Bir defasında tacize uğradığımda sapığın arabasının plakasını alamamıştım ve sonrasında kendime çok kızmıştım onu şikayet edemedim sosyal medyada paylaşıp rezil edemedim bugün ben kurtuldum ama ya bu sapık bunları yapmaya devam ederse diye. Ama siz o an travmatik bir şey yaşıyorsunuz ve kendinizi korumak için ses çıkarmanız bile yeterli şunu da yapsaydım vs diye canınızı sıkmayın. geçmiş olsun çok üzgünüm bunu yaşadığınıza.
 
Merkezden ilçedeki evime midibüs denen arabayla gidiyordum bir keresinde. Yanımda bir adam vardı. İlçenin yabancısıyim, 24 saat açık restoran olup olmadığını biliyor musunuz dedi. Ben de bilmiyorum ama şu şu yerde şöyle bir restoran var, bı sorun isterseniz dedim. Adam peki gece oraya gitsem gelir misiniz, aileniz bir şey der mi dedi? Ben şok gülüyorum şu an ama o an aşırı siniz bozucuydu. Ne münasebet yahu dedim tersledim adamı.

Bu da böyle bir animdir.

Şimdi erkekler kadınlara adres sorunca sapık muamalesi görüyoruz diye agliyolar ama evet yüzde sekseni sapık, biz napalim. Sokakta bir erkek ölüyorum dese yardıma gidemem.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…