- 16 Eylül 2017
- 7.708
- 13.956
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
Şehirler arası yolculuk yapıyorum arkamda bir adam oturuyordu aslında hiç arkamda biri olduğunu bile bilmiyordum ta ki bana ıslak mendil uzatana kadar arkadan öne bir el hijyenik mendil uzattı ilk muavin sandım sonra o olmadığını anlayınca kendime coronadan dolayı titizdir belki dedim teşekkür ederim dedim. Neyse aradan 1 saat falan geçti kolumu kenara dayadım sonra bir şey hissettim kolumun yanında kolumu çektim bir el duruyor orada hem de açık bir şekilde ! Elinizi çeker misiniz dedim hemen çekti. Sonra muavini çağırdım yer degistirebilir miyim dedim sonra arkamı döndüm adam uyuyor numarası yapıyor ! değiştirdim muavin çok kibar bir beyefendi hemen yanıma gelip rahatsız edici bir olay mi oldu dedi evet dedim bir dahakine bana söyleyin ben müdahale ederim dedi. Keşke adama bağırıp cagirsaydim o an diyorum ama ben adama bağırıp cagirsaydim değişen bir şey olmayacaktı zaten böyle bir şeyi yapan adam rencide olmayı göze almıştır. Bu insanlar aramızda dolaşıyor buna cesaret eden adamın ne ilki ne sonu olduğumu düşünmüyorum hatta tecavüz bile eder bu başka kadınlara yakalanma korkusu olmasa