Tacize mi uğradım

Ya o kremi o kadar yedirmeye uğraşmasa ben de şaplağa bu kadar takılmazdım, laubali falan derdim ama..
Şaka bi yana şöyle, hani böyle şen şakrak matrak kadınlar olur ya, öyle olsa tamam. Ama gayet soğuk birinin o popoya şaplak hareketini yapması garip cidden. Bi daha onun girmesini istemediğinizi söylersiniz artık. Çünkü yapacak başka bi şey yok gibi şimdilik. Oraya gidip o kadına yaptıran başka birileri olmalı ki fikir alışverişi yapın ama o da yoktur.

Zaten 3-4 ay gitmeyi düşünüyorum tekrar.

Lazere gitmeden önce x hanım orada mı diye sormadınız mı? Ağdaya gidip benimle ilgilenen bayan orada değil diye kapıdan dönmüşlüğüm var. Telefon ediyorum önceden. Tavsiye ederim. Birini belirleyip hep ona gidin bundan sonra

Ya o kremi o kadar yedirmeye uğraşmasa ben de şaplağa bu kadar takılmazdım, laubali falan derdim ama..
Şaplağa takılmamak olur mu yahu?
Şaplak nedir neden vuracak kadın poponuza, dönüp de hayırdır bu da nesi? Vs diyecektiniz.
Taciz mi etti ayaküstü patakladı mı bilmem ama bi dümen çevirmiş orda

Gazozuna ilaç mı attı diye sorasım geldi kirlenmiş hissediyorum ne demek.

Kirlettiğin gibi temizle deseydin.

Bundan 10 yıl önce ağdaya gittim arkadasimin ısrariyla utaniyordum çünkü. sadece alt bacaklarima agda yaptiracaktim. Neyse agda yapilan yer ayni zamanda kuafördü benden önce baskasi varmis ben bekliyorum kahvemi aldim iciyorum birden içeriden paldır küldür bir ses geldi sonrasindan icerden beyaz casafi etrafina dolamis bir kadin koşarak yola cıktı çalisan abla elinde agda spatula sandalye ne bulduysa kadina firlatiyor agdanin teneke kutusu kadina denk geldi kafasi yarildi kadin yolun ortasinda belinde çarşaf.neyse polis geldi calisan basladi anlatmaya efendim bikini bölgesini agda yaparken birden elime bosaldı kadin dedi. hayatimin sokunu yasamistim.ogünden sonra bir daha agdaya gitmedim.

Aaaaaa nasıl yaa? Belki sadece akıntı gelmiştir kadından o esnada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…