- 9 Kasım 2015
- 6.161
- 11.070
- 248
- Konu Sahibi Mononoke hime
-
Şaka bi yana şöyle, hani böyle şen şakrak matrak kadınlar olur ya, öyle olsa tamam. Ama gayet soğuk birinin o popoya şaplak hareketini yapması garip cidden. Bi daha onun girmesini istemediğinizi söylersiniz artık. Çünkü yapacak başka bi şey yok gibi şimdilik. Oraya gidip o kadına yaptıran başka birileri olmalı ki fikir alışverişi yapın ama o da yoktur.Ya o kremi o kadar yedirmeye uğraşmasa ben de şaplağa bu kadar takılmazdım, laubali falan derdim ama..
Yani bence öyle bi şüphe varsa işe niye alsınlar ki.?Oha cidden mi...bildim leyn vay zekamı sevem
Sormadinizmi neden vurdunuz diye. Acaba her hastasına bitti manasindami vuruyor böyle? Kafamda deli sorular
Ben olsam birazda sırtıma sürüp ov derdim30 saniyelik krem surme isine 5 dakika ses cikarmiyorsan taciz degil hosuna gitmis bu diyorum.
Şaka bi yana şöyle, hani böyle şen şakrak matrak kadınlar olur ya, öyle olsa tamam. Ama gayet soğuk birinin o popoya şaplak hareketini yapması garip cidden. Bi daha onun girmesini istemediğinizi söylersiniz artık. Çünkü yapacak başka bi şey yok gibi şimdilik. Oraya gidip o kadına yaptıran başka birileri olmalı ki fikir alışverişi yapın ama o da yoktur.
Küçük çocuklara şaplak atarlar ya poposu güzeldir böyle hani. Aklıma o geldiYa ben de onu anlayamadım, öyle bir şey de olabilir ama sessiz ortamda şaplağa ne gerek var.
Ben olsam birazda sırtıma sürüp ov derdim
30 saniyelik krem surme isine 5 dakika ses cikarmiyorsan taciz degil hosuna gitmis bu diyorum.
O isin sakasiydida Ben kendimi onun yerine koyarak konusayim hastalara pansuman falan yaparken bende bazen garip yerlere değebiliyorum. Ama aciksaci kimsenin kalcasina iğne yaptıktan sonra şaplak atmadım.Yani tam anlatamadım galiba, nereme değdiğini
Çok utandım yaO isin sakasiydida Ben kendimi onun yerine koyarak konusayim hastalara pansuman falan yaparken bende bazen garip yerlere değebiliyorum. Ama aciksaci kimsenin kalcasina iğne yaptıktan sonra şaplak atmadım.
Gittiğiniz kurumun idarecisiyle konuşun bu konuyu benceÇok utandım ya
Şaplağa takılmamak olur mu yahu?Ya o kremi o kadar yedirmeye uğraşmasa ben de şaplağa bu kadar takılmazdım, laubali falan derdim ama..
Aaaaaa nasıl yaa? Belki sadece akıntı gelmiştir kadından o esnada.Bundan 10 yıl önce ağdaya gittim arkadasimin ısrariyla utaniyordum çünkü. sadece alt bacaklarima agda yaptiracaktim. Neyse agda yapilan yer ayni zamanda kuafördü benden önce baskasi varmis ben bekliyorum kahvemi aldim iciyorum birden içeriden paldır küldür bir ses geldi sonrasindan icerden beyaz casafi etrafina dolamis bir kadin koşarak yola cıktı çalisan abla elinde agda spatula sandalye ne bulduysa kadina firlatiyor agdanin teneke kutusu kadina denk geldi kafasi yarildi kadin yolun ortasinda belinde çarşaf.neyse polis geldi calisan basladi anlatmaya efendim bikini bölgesini agda yaparken birden elime bosaldı kadin dedi. hayatimin sokunu yasamistim.ogünden sonra bir daha agdaya gitmedim.
Sadece bacaksa poponuz neden açık onu merak ettim benSadece bacaktı bugün. Bikini yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?