- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
- Konu Sahibi Mononoke hime
-
Bu gerginlik ikinizin de aynı yönde kafa yormasıyla alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum. Karşınızdaki fazla özgüvenli bir hanımmış, kendinizi kollamaya bakın.Yani
Yani sanki özel bir şeyler yaşamışız gibi bir gerginlik oldu aramızda.
Gerçeklik ihtimali veremedim ben de. Çoğunluk dalgaya alıyor sanırımGece gece iyi güldüm konuya ve yorumlara.. gözümden yaslar geldi resmen.
Ama konu fake cikti sanirim
kahkaha attımm:)))) Lazerden sonra mutlaka son vuruş olarak şaplak atılır evet...Yaw arkadaş benim gözler mi garip görüyor bu konular mı gerçek??
Rahatsiz oldugun an susacagina "hop hop dur reis oralara ellesme" deyip uyarabilirdin. Rahatsız olduğun bisey varsa söyle. Totona vuruyorsa sende ona omuz at boş durma
Teşekkür ederim güldürebiliyorsam ne mutlu bana :)Senin bu yorumlarına bayılıyorum ve bir kaç dakika gülüyorum hahahhahahah
ben bu olayı bir dizide izlemiştimadam masaj yaptırıyordu her şey iyi giderken masör adamın poposuna şaplak atıyordu. Sonra da adam mahkemeye veriyordu kendimi kirlenmiş hissediyorum diye
Ama şaplak değildi o öpücüktü. Poposundan öpüyordu Roy'u masör.The It Crowd. Tavsiye ederim
Şaplak değildi o öpücüktü. :)
Ama şaplak değildi o öpücüktü. Poposundan öpüyordu Roy'u masör.
Aa yanlış hatırlamışımŞaplak değildi o öpücüktü. :)
Ama şaplak değildi o öpücüktü. Poposundan öpüyordu Roy'u masör.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?