- 21 Şubat 2020
- 43
- 50
- 3
- Konu Sahibi Mononoke hime
-
Rahatsiz oldugun an susacagina "hop hop dur reis oralara ellesme" deyip uyarabilirdin. Rahatsız olduğun bisey varsa söyle. Totona vuruyorsa sende ona omuz at boş durma
Ciddi yorum yazacaktım ki “kendimi kirlenmiş hissediyorum” kısmını gördüm, e ne denir ki bir duş alın o halde
E bacım kaldırıp kafanı diyemedin mi hacı nörüyon hoşlanmam öyle şeylerden ben diye hem utanacak bisey yok o yaparken utaniyo mu hayır sen niye utanasınUtandım o an anlayamadım. Zaten vuruyorken yüzükoyun yatıyordum şoke oldum
Şaşırdım herhalde normal, herkese yapıyorlar diye düşündüm.Şaplak attıktan sonra sesini niye çıkarmadın ????
E bacım kaldırıp kafanı diyemedin mi hacı nörüyon hoşlanmam öyle şeylerden ben diye hem utanacak bisey yok o yaparken utaniyo mu hayır sen niye utanasın
Başka kimseye yapmıyorlar mı ya? Of çok kötü hissediyorum şu an kendimiŞaplak mı?
Evet bu bir taciz. Şikayet etseydiniz keşke.
Şaşırdım herhalde normal, herkese yapıyorlar diye düşündüm.
Kız böyle herşeye yumuşak yüzlü olma ha insanlar kotüü çevre kötüüü kolla kendiniYa ne bileyim şimdi, yanlış anlamışımdır diye düşündüm. Biraz yumuşakl yüzlü biriyim.
Hah bak işte benim cümlenin devamı.buydu da diyemedimtotoyu kolla...
:)))) Lazerden sonra mutlaka son vuruş olarak şaplak atılır evet...Yaw arkadaş benim gözler mi garip görüyor bu konular mı gerçek??
Ben yaklaşık 12 seans gittim. Hiç öyle birşey yaşamadım. Neden öyle bir şey yapılsın ki zaten?Başka kimseye yapmıyorlar mı ya? Of çok kötü hissediyorum şu an kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?