- 10 Mayıs 2014
- 3.409
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi Mononoke hime
-
Aynen krem olayı da yoktu. Sonuçta bir süre su bile değdirmeyin diyorlar.Bende lazerle gittim bana da kimse şaplak atmadı krem bile vermiyorlardı ki
Rahatsiz oldugun an susacagina "hop hop dur reis oralara ellesme" deyip uyarabilirdin. Rahatsız olduğun bisey varsa söyle. Totona vuruyorsa sende ona omuz at boş durma
Utandım o an anlayamadım. Zaten vuruyorken yüzükoyun yatıyordum şoke oldum
Ya ister istemez güldümama beni asıl utandıran kadının elinin krem sürerken orama burama değmesi oldu. Yanlışlıkla olamayacak kadar da tekrar etti bu durum yani. Hala şoktayım. Hala anlam veremiyorum.
Bakın böyle durumlarda anlık tepkiler önemlidir, şaplağı attığı an tepki verecektiniz
Benzer bir durum kuaförde yaşadım, kaşımı alan kadın yanağımı sıktı fıstık dedi, kaşlarımı çattım bu şekilde teması sevmiyorum yapmayın dedim hem istemediğim bir şeye maruz kalıp hem de susacak mıyım katiyen olmaz
Aynen öyle belki farklı Bi makinedir Alex..ti benm kiAynen krem olayı da yoktu. Sonuçta bir süre su bile değdirmeyin diyorlar.
Sadece bacaktı bugün. Bikini yoktuLazeri hem bacak hem bikiniye mi yaptırıosun? Sadece bikini bölgesine ise bacağa krem sürmek ne alaka? Kadını şikayet et
Kız totosu yere yakın olandan korkacan derler ama senin yaptığına bak hele..Kadın uzun iri biriydi. Ben 45 kilo kısa bir kızım. Yaş olarak da 10 yaş büyüktür herhalde benden. Hem anlayamadım ki noluyo.
Ben de alexe gidiyorum.Aynen öyle belki farklı Bi makinedir Alex..ti benm ki
Hiç krem vermediler dumanlar çıka çıka eve giderdim yakardı seansıBen de alexe gidiyorum.
Kız totosu yere yakın olandan korkacan derler ama senin yaptığına bak hele..
Korkma kız.bi daha vurursa dayak yiyeceğini bildiğin halde giriş
Ulan ben de lazer yaptırdığımı sanıyorum. Ne şaplak atanım ne de 5 dakika kremleyenim var
Ulan ben de lazer yaptırdığımı sanıyorum. Ne şaplak atanım ne de 5 dakika kremleyenim var
Erkek veya lez olmasın? Kadın görünümlü erkek falan mıydıki? Fazla konusmamıs
Özenmiş gibisin...Şaplak geldi yazan bi lazerciye git :)
Geldin gidiyosun ohoo
Yani bilemiyorum ki, dış görünüşe göre töhmet altında bırakmak doğru mu ama bayağı iri bir kadındı, sesi de pek inceydi diyemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?