• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tacizle tecavüzle geçen çocukluğum

bende yaşadim..
komşum tarafindan..
4-5 yaşlarimdaydim ayni senin gibi..gerçekten.
o komşuyu görsem igrenç diyorum midem bulaniyor.
küçükken kalçama dokunmuştu..
büyüdüm bunun taciz olduğu bile bilmiyordum.. küçükken taciz kelimesinin ne demek olduğu nerden bilebileyim ki..
evlendim şükür sorun olmadi ama o günler kolay atlatilmiyor maalesef:KK43:
aileme ve kocama dahil anlatmadim anlatamam istemezdi beni:KK43: ama bilmiyorum bunu hakediyormuyumm..

Hic bir çocuk yada yetiskin tacizi haketmez, cocuklar okadar temiz masumki ne oldugunu bilmiyorlar bile,burda ailelere buyuk is düşüyor,ne oldugunu anlatmalılar,ki cocukta böyle bir karşısında anne yada babaya anlatabilsinler

Gecendede fox haberde calar saatte vardi,
Down sendromlu cocuklara bu konuyla ilgili egitim veriyorlardı egitimde onlara sunu ogrettiyorlardi

Biz istemedigimiz surece bize kimse dokunamaz tamammi cocuklar,maket bir tane bebegede gorsel kullanmislardi,algilamalari icin

Bunlar neresi ,bacak aralarimiz cinsel organimiz,dudaklarimiz,kalcalarimiz,goguslerimiz,vs,diyip gosteriyorlardi,

Soru soruncada cocuklar aynen gostetebiliyordu cvp verebiliyorlardi

Zor degil sizde anlatin,çocuğunuza yasamasin zavalli yavrular, suphe dahi olsa gelip size anlatsin,korkmasin cocuklarimiz,Allahim kac yasima geldim yeni cocugum olucak inşallah nasip se
Hep bu kirli dunya korkuttu benide

Rabbim bu adamlarin ,yada kadinlarin canini,normal almasin inşallah

Bu ulkede cocuklara taciz ne zamandan beri suc? Devlete sigin diyenler olmus, devlette kollarini acti "rizasi olan(!)" cocuklari bekliyordu zaten.. bu arada bu ulkede tacize ugramadim cok utopya yahu.. sokakta laf atarlar, otobuste yanasirlar.. taciz gunluk rutin burada..

hayır birde zoruna gitmiş tacize uğrayanların içerisinde anılmak :işsiz:

Bu ulkede cocuklara taciz ne zamandan beri suc? Devlete sigin diyenler olmus, devlette kollarini acti "rizasi olan(!)" cocuklari bekliyordu zaten.. bu arada bu ulkede tacize ugramadim cok utopya yahu.. sokakta laf atarlar, otobuste yanasirlar.. taciz gunluk rutin burada..
dün izledim bir tacizci dede ! daha serbest kalmış iki küçük çocuğu taciz edip etmediği soruluncada niye onlara bakayım ben daha alımlı kadınlar varken diye ifade vermiş bu sapık

bak arkadaşım şu konuda bile bana inandırıcı gelmiyo diye tartışılıyosa daha çok kadın tacize uğrar ve sussar

Yaşadıklarını saklama ..
Ben sakladım ..Yıllarımı aldı .Kuzenim tarafından taciz edilmiştim daha 12,13 yaşlarımda hem de tarlada güpegündüz.
Hiç bir şey yapamadım ,diyemedim .
Rüyalarıma girdi yıllarca .
Lütfen cesaretini topla ve annene anlat .Zor olduğunu biliyorum ama benim gibi yıllarca bu travmayı taşımanı istemem.

Çocukken defalarca tacize uğramış biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorumki...
Genelde babası sahip çıkmayan kız çocuklarının hazin hikayesi..
Bundan yüz bulup yapıyorlar...
Psikolojik destek almanız şart..
Ben kızımı doğurana kadar bastırabılıyordum içimde fakat şimdi anksiyete olduğumu düşünüyorum ve en kısa zamanda tedaviye başlayacağım..
Hep güçlü olmaya çalışmak hatta hissetmek yetmıyor hiç ummadığınız anda bir bakmışsınız artık kaygılar ve korkularınızla başaçıkmayıp mutsuz olmaya başlamıssınız..
Kızım için o kadar endişelenıyorumki kalp atışlarım ağzımın içinde kulaklarımda tüm vücudum tir tir...
Felaket senoryalarım tüm hayatımı etkiliyor hala kimsenin haberi yok ama ben artık başaçıkamadığımı hissediyorum..
Lütfen destek alın atlatılması zor şeyler yaşadıklarımız.

kuzenimin kocası biraz değişik bi adamdı o zamanlar adlandıramıyodum fakat şimdi anlıyorum bildiğin sapıkmış

annem onlara gidince bana hep kızım ahmet abinin kucağına sakın oturma sana gel seni seveyim kucağıma otur falan derse sakın gitme hemen bana gel gibi şeyler derdi anlayamazdım ama korktuğum içinde gitmezdim yanına iyiki annem uyarmış hatta korkutmuş beni

Offf. Okumayaydim iyiydi. Mahfoluyorum böyle hikayeleri okuyunca. Kardeşim Rabbim yardimcin olsun ama sakın kendini suçlama. Profesyonel bir yardım al yükünü hafiflet.
dünyada bunlar gibi cok ş...z var allah belalarını versin.üzülme güzelim insanları iyi seç ama bu durumu ailene mutlaka anlat ve yardım al.

Kimseye anlatamadığım günlerim, yıllarım. Aklımda hep yazmak vardı zaten bugüne kısmetmiş. Hayatımın birinci iğrençliği 4 5 yaşlarında küçücük bir kız çocuğuyken yaşandı. Komşumuzun eşi. Annemin hala daha çok sevdiği komşumuzun eşi. 20 yıllık bi dostluk bu. 4 kızı olan bi adam bu yaratık. Bana nasıl dokundu bilmiyorum.. Biz sokağa inerdik annem öyle hiç izin de vermezdi sakınırdı bizi. Abimle zar zor inerdik. Evin önüne o da. Binanın altında bi dükkan. Seviyormuş gibi yapardı. Anlamazdım. Anladığım günden beri de önünden geçerken yüzümü eğerek geçtim. Şimdi taşındık. Ama dün akşam bizim evin misafiriydi. Onun iğrenç bakışlarını hissetmek çok kötüydü. Onu oracıkta öldürmek istedim. Çünkü artık karşısında genç bir kız vardı. Pis bakışlarını bir ben hissediyordum eminim. Gelelim yıllar sonrasına, ben bu olayı aklımdan çıkaramadım tabi ki şu anda da olduğu gibi gün gibi hatırlıyorum. Anneannemin evindeyiz, bütün teyzelerim dayılarım var. Bu sefer de kuzenim. Benimle aynı yaştaki kuzenimle uyuyoruz gece karanlığı saat 3 4 her neyse. Herkesin uyuduğu bir saat. Ama o uyumuyor. Annesinin yanından kalkıp benim yanıma geliyor. Yeni yeni ergenliğe girdiğim zamanlar. Her yerime dokundu. O pislikte bana dokundu. Öptü. 2 gece bana bunu yaşattı. Ben tam onun yüzüne vuracaktım ki bu yaptıklarını kanıtlayamam diye sustum. Yıllardır bekar olan halamın pis dokunuşlarını da anlamamıştım zamanında. Şimdi onunla da görüşmüyorum. Zaten görsem olduğu yerde öldürmekten korkuyorum. Şimdi 17 yaşıma 1 ay gibi bir süre kaldı. En güzel yaştır ya 17. Ben ağlayarak yazıyorum bunları. Bi ilişkim var. Eminim beni seviyor. Ama benim yanağıma kondurduğu bir buse bile beni saatlerce düşündürüyor. Bana zarar verir diye korkuyorum. Benim için farklı düşünür diye korkuyorum. Kimseye anlatamadım ben bunları. Kime ne anlatayım ki. Anneme anlatsam kahrolur. Babam zaten beni istemiyor yıllardır.
Tek merak ettiğim benim suçum neydi. Şu yaşımda bakire miyim değil miyim bilmiyorum bile. Kendime bunun cevabını veremiyorum ben. Bedenimi tanımıyorum. Son sözlerim bugün beni ağlatan babama, hiç sevmedi beni çocukken bir kere öpmedi önemsemedi hep iteledi hep oğlunu sevdi onu önemsedi. Canım babam inşallah oğlun yüzünü kara çıkartır ben bu halimle tek başıma hayatımı kazanıcam sen bana her ne kadar güvenmesen de inanmasanda..
of of kıyamam okurken tüğlerim diken diken oldu gözyaslarımı tutamadımmm.bu ülkede kadınsan o pis bakıslar hep üzerinde olacak kuzum.kendini kaybetme dıkkat et onlardan uzak durmaya calıs ne yazacagımı bilemiyorum kücük yaslarda genelımız tacız yedik malesef ama hep sustuk konussan nedıcekler içinde vardı benı ayarttı.pisliklerrr.azımlısın hırs yapma fazla hedef belırle ve kendı cızgınde kendını kımseye kullndırmadan ilerle.yasın cok kücük kıyamammm.

17 yaşında koca kizsin...
Geçmişin üzücü....
Ancak KOMŞU EŞİ diyorsun be gülüm
Hala görüşüyoruz diyorsun
Niye hala susuyorsun

Pis halamın dokunuşlarını unutamiyorum diyorsun
Niye hala susuyorsun

Annene anlat...
Bu kadar sakinan anne seni korumaz mi
Hem o adam sizin evinize nasıl gelip gider
Baban yok sonuçta o evde...
Erkeksiz eve öyle misafirlige bile gelememeli!

Sessiz kalma
Kalacaksan da nolur buraya yazma
İnan paranoyak olacağım yakında...
Ben konunsahıbını cok ıyı anlıyorum. Buraya yazmış , yazabilmiş olması bile buyuk bı adım. Kolay olmuyor yıllar knceki konuyu pat dıye soylemek. Bir de babası kızı desteklemıyor, ayrıca eminim karısı olay karsısında direk kocasının arkasında olacaktır ve kızımıza ıftıra dAhi atacaktır. Ben babamın tacızlerını yasadım. 25 yıl gecmesıne eagmen tek kelime edemedım. Ben de unutmusum,bastırmısım. Buyudukce sorunlar yasadıkca ve panık atak ıcın gıttıgım tsdavıde hatırladım kare kare. İğreniyorum ondan ama gorusuyoduz sureklı . Kendı hatırlıyor mu bılmıyorum, sarhos olurdu hep. Ama benım hayatımı mahvettı

annene veya babana söylemenin bi işe yarayacağını sanmıyorum. içinden de gelmiyor zaten. bu durumda susma anlat dememimizin bi manası yok. doktor tedavisi asıl gereken.

Senin çocuk bedenine nasıl dokunurlar nasıl!hayvan şeref. ..ler !annenden hicbirsey saklama ve sakin korkma başına gelirse avazın çıktığı kadar bağır kimse ne der diye düşünme. Ah be canım içime taş oturdu bu dünyadan çekip gidesim geldi ne kadar kirli insanlar var!

Back
X