Kimseye anlatamadığım günlerim, yıllarım. Aklımda hep yazmak vardı zaten bugüne kısmetmiş. Hayatımın birinci iğrençliği 4 5 yaşlarında küçücük bir kız çocuğuyken yaşandı. Komşumuzun eşi. Annemin hala daha çok sevdiği komşumuzun eşi. 20 yıllık bi dostluk bu. 4 kızı olan bi adam bu yaratık. Bana nasıl dokundu bilmiyorum.. Biz sokağa inerdik annem öyle hiç izin de vermezdi sakınırdı bizi. Abimle zar zor inerdik. Evin önüne o da. Binanın altında bi dükkan. Seviyormuş gibi yapardı. Anlamazdım. Anladığım günden beri de önünden geçerken yüzümü eğerek geçtim. Şimdi taşındık. Ama dün akşam bizim evin misafiriydi. Onun iğrenç bakışlarını hissetmek çok kötüydü. Onu oracıkta öldürmek istedim. Çünkü artık karşısında genç bir kız vardı. Pis bakışlarını bir ben hissediyordum eminim. Gelelim yıllar sonrasına, ben bu olayı aklımdan çıkaramadım tabi ki şu anda da olduğu gibi gün gibi hatırlıyorum. Anneannemin evindeyiz, bütün teyzelerim dayılarım var. Bu sefer de kuzenim. Benimle aynı yaştaki kuzenimle uyuyoruz gece karanlığı saat 3 4 her neyse. Herkesin uyuduğu bir saat. Ama o uyumuyor. Annesinin yanından kalkıp benim yanıma geliyor. Yeni yeni ergenliğe girdiğim zamanlar. Her yerime dokundu. O pislikte bana dokundu. Öptü. 2 gece bana bunu yaşattı. Ben tam onun yüzüne vuracaktım ki bu yaptıklarını kanıtlayamam diye sustum. Yıllardır bekar olan halamın pis dokunuşlarını da anlamamıştım zamanında. Şimdi onunla da görüşmüyorum. Zaten görsem olduğu yerde öldürmekten korkuyorum. Şimdi 17 yaşıma 1 ay gibi bir süre kaldı. En güzel yaştır ya 17. Ben ağlayarak yazıyorum bunları. Bi ilişkim var. Eminim beni seviyor. Ama benim yanağıma kondurduğu bir buse bile beni saatlerce düşündürüyor. Bana zarar verir diye korkuyorum. Benim için farklı düşünür diye korkuyorum. Kimseye anlatamadım ben bunları. Kime ne anlatayım ki. Anneme anlatsam kahrolur. Babam zaten beni istemiyor yıllardır.
Tek merak ettiğim benim suçum neydi. Şu yaşımda bakire miyim değil miyim bilmiyorum bile. Kendime bunun cevabını veremiyorum ben. Bedenimi tanımıyorum. Son sözlerim bugün beni ağlatan babama, hiç sevmedi beni çocukken bir kere öpmedi önemsemedi hep iteledi hep oğlunu sevdi onu önemsedi. Canım babam inşallah oğlun yüzünü kara çıkartır ben bu halimle tek başıma hayatımı kazanıcam sen bana her ne kadar güvenmesen de inanmasanda..