• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tacizle tecavüzle geçen çocukluğum

Neden sustun?ve neden hala susuyorsun?eğil kulağına o iki şerefsizin"sizin ne bok olduğunuzu gayet iyi biliyorum"de hiç değilse..inan bana rahatlarsın!
Ay bu cevabı çok sevdim en azından birilerine söylicekmi acaba diye onlarında içine korku yerleştirir

Ben 12 yaşından 16 yaşıma kadar eniştemden defalarca cinsel fiziksel ve sözlü tacize maruz kalan biri olarak seni çok iyi anlıyorum..
Beni anneni babanı kardeşlerini öldürürüm diye tehdit etmişti..

Allah yardımcın olsun. bu kadar kalabalık bi aile içinde nasıl olmuş da böyle şeyler yaşanmış anlamıyorum. çok çok üzüldüm. ayrıca inanmayan babaya da hayret ederim .babalar kızlarına düşkün olurdu halbuki. nasıl böyle uzak kalmış. başına gelenlerden haberdar ya da sezmiş olabilir mi. suçlu hissettiği için böyle davranıyor olabilir mi. bazen böyle tepki verir suçlu hissedince insan.

bundan sonraki hayatın çok çok güzel olur inşallah.

halanıza da ayrı delirdim. nefretlik insanlar .

Neden sustun?ve neden hala susuyorsun?eğil kulağına o iki şerefsizin"sizin ne bok olduğunuzu gayet iyi biliyorum"de hiç değilse..inan bana rahatlarsın!
böyle bir konu hatırlıyorum. iyi demişsin . ağzına sağlık. hiç olmazsa bildiğini biliyor . o da iyi

böyle bir konu hatırlıyorum. iyi demişsin . ağzına sağlık. hiç olmazsa bildiğini biliyor . o da iyi
Benim iki kere başıma geldi.ilki komşunun oğluydu. Sokakta taciz etmişti şanslıyım babacığım görmüştü çocuğu kovalayıp kulağından tuttuğu gibi karşıma çıkarıp özür diletmiş ve ailehine şikayet etmisti.keşke daha önce söyleseydim babama demiştim içimden.
Sonra kuzenim yaptığında onu agabisine yani büyük kuzenime söyledim. Ağzını burnunu dağıttı agabisi.çok iyi oldu.
Susmamak lazım. Suçlu olan biz değildik ki cezasını biz çekelim.

Benim iki kere başıma geldi.ilki komşunun oğluydu. Sokakta taciz etmişti şanslıyım babacığım görmüştü çocuğu kovalayıp kulağından tuttuğu gibi karşıma çıkarıp özür diletmiş ve ailehine şikayet etmisti.keşke daha önce söyleseydim babama demiştim içimden.
Sonra kuzenim yaptığında onu agabisine yani büyük kuzenime söyledim. Ağzını burnunu dağıttı agabisi.çok iyi oldu.
Susmamak lazım. Suçlu olan biz değildik ki cezasını biz çekelim.
ya neden böyle oluyor . etraftaki erkek çocuklarından korkar oldum gerçekten. hem kuzen falan
erkek çocuklarını da yetiştirirken anneler dikkat etmeli. kimsenin vucuduna dokunmama , kimseye ellememe , vs vs . onları nasıl yetiştirmeli.
bunu araştırmak lazım etraflıca.
benim hatırladığım konu sizin değildi galiba. çünkü o bayan sonradan hatırlamıştı olan şeyleri. yetişkin olduktan sonra yani. ve keşke hatırlamasaydım hayatım alt üst oldu yazmıştı.

ya neden böyle oluyor . etraftaki erkek çocuklarından korkar oldum gerçekten. hem kuzen falan
erkek çocuklarını da yetiştirirken anneler dikkat etmeli. kimsenin vucuduna dokunmama , kimseye ellememe , vs vs . onları nasıl yetiştirmeli.
bunu araştırmak lazım etraflıca.
benim hatırladığım konu sizin değildi galiba. çünkü o bayan sonradan hatırlamıştı olan şeyleri. yetişkin olduktan sonra yani. ve keşke hatırlamasaydım hayatım alt üst oldu yazmıştı.
Evet erkek çocuğu anneleri çok dikkatli yetiştirmeli çocuklarını.
Yo o hatırladığınız konu sahibi değilim ben o yüzden yazdım başımdan geçeni.

Konuşmak sanki çok kolay da konuş anlat diyenler olmuş. Tacize uğradığını idrak edene kadar da 16 yaşında olmuş kızımız. Canım annemle Paylaş bu yaşadıklarını. O adamın evinize gitmesine engel olur en azından. Bu kadar kötü şeyler yaşamış olsan da gayet bilinçli bir genç kızsin. Oku çocuğum. Meslek sahibi olabileceğini bir üniversite bölümünden mezun ol.kendi parami kazan ayaklarının üstünde dur kızım. Zaman herseyin ilacı geçmişine takılma. Ama geçmişte sana bu pislik hadiseleri yasatanlarida hayatından temelli çıkaracak kadar güçlü ol. Sevgiler.

Mesajların çoğunda şikayet etse de bir şey olmaz denmiş. Pardon ama bunu nereden çıkardınız.
Emin olun şikayet sonucunda çok büyük çoğunluk cezasını çekiyor.
Lütfen medayada çıkan bir kaç medyatik saçmalık yüzünden, yok bu ülkede taciz serbest, yok kim inanır tarzı şeyler yazmayın. Çünkü bu gerçek değil.
Bilmediğiniz ve bu kadar ciddi bir konuda insanların şikayet etme cesaretini kırmak çok yanlış.
Sizin başınıza gelse şikayet etmeyecek misiniz? O zaman neden bu aklı veriyorsunuz ve bu durumu yaşayanların cesaretini kırıyorsunuz?
Kendi ya da çocuğunuzun başına gelse soluğu karakolda alırsınız.
Konu sahibi ve bunu yaşayan diğer üyeler lütfen yetkili mercilere
ŞİKAYET EDİN!!!

Mesajların çoğunda şikayet etse de bir şey olmaz denmiş. Pardon ama bunu nereden çıkardınız.
Emin olun şikayet sonucunda çok büyük çoğunluk cezasını çekiyor.
Lütfen medayada çıkan bir kaç medyatik saçmalık yüzünden, yok bu ülkede taciz serbest, yok kim inanır tarzı şeyler yazmayın. Çünkü bu gerçek değil.
Bilmediğiniz ve bu kadar ciddi bir konuda insanların şikayet etme cesaretini kırmak çok yanlış.
Sizin başınıza gelse şikayet etmeyecek misiniz? O zaman neden bu aklı veriyorsunuz ve bu durumu yaşayanların cesaretini kırıyorsunuz?
Kendi ya da çocuğunuzun başına gelse soluğu karakolda alırsınız.
Konu sahibi ve bunu yaşayan diğer üyeler lütfen yetkili mercilere
ŞİKAYET EDİN!!!

şikayet etmeyi düşünmediğimi anlatmıştım. Tabi ki cezasız kalmamalılar. Fakat başıma bunlar geldi ve şikayet etmiyorum?
Halamı babama söylesem inanmaz çünkü bizden önce ablası onun ailesi. Onun için çok değerli bi pislik o. Kuzenimle zaten görüşmüyorum görüşmeyeceğim de. O adamı zaten annem eve almaz ama babamın habersiz daveti üzerine geldi. Annemde biliyor onun bana dokundugunu. Beni ondan kurtarışını annemin gözlerindeki endişeyi de anlatayım isterseniz? Yani önemli olan aile burda ben annemle yaşasam gider şikayet ederim. Sonuna kadar. Ama bu ailenin içinde bi babada var, sözde baba, bu yüzden ne şikayet etmeyeceğim en azından kendim için bunları söyleyebilirim

Hayatım bunu sana söylemek istemezdim ama inan bana 17 yaşındayken ben de birinin , bir erkeğin bana liman olabileceğine inandım.
Ne yazık ki benim için çok acı bi tecrübe oldu.

İnsanın tek limanı kendisi olur ancak , bunu unutma bak kazı aklına.
Sen ne kadar kendine liman olabiliyorsan , insanlar o kadar yanında olur.

Gerçek dünyada bu böyledir.
Senin kast ettiğin , 17'imde benim de inandığım şeyler inan bana yalan,hayal ...

Bi hanımefendi benim hiç bir zaman mutlu olamayacağımı böyle yaşayamayacağımı yazmış. Sonuçta benimde bir ailem olacak, çocuklarım olacak, onların iyi bi babaları. İyi bir işim, iyi bir mesleğim. Zaten bunları da ilk kez burda anlattım. Kendime liman olabildim sanırım bir kaç yıldır..

pff hamileyken böyle söyleme bari inanmadıysan yorum yazma ilgilenme konuyla bu kız belki yalan söylüyor belki doğru az bebeni düşün ne bileyim hamile olsam
kız bunları ağlayarak yazmış falan filan eğer doğruysa bu onu daha da üzer ya benim çocuğumun da başına gelirse filan diye düşünürüm sen yazarken bunların hiç birini düşünmedin mi ?
niye hamile diye fikrini yazamaz mi sonuçta kızı ne aşağılamaya çalışıyor nede kötü söz söylüyor .burda bir suru konu var fake olan ki keşke yalan olsa konu sahibi yaşamamış olsa bunları deniyor.

Kimseye anlatamadığım günlerim, yıllarım. Aklımda hep yazmak vardı zaten bugüne kısmetmiş. Hayatımın birinci iğrençliği 4 5 yaşlarında küçücük bir kız çocuğuyken yaşandı. Komşumuzun eşi. Annemin hala daha çok sevdiği komşumuzun eşi. 20 yıllık bi dostluk bu. 4 kızı olan bi adam bu yaratık. Bana nasıl dokundu bilmiyorum.. Biz sokağa inerdik annem öyle hiç izin de vermezdi sakınırdı bizi. Abimle zar zor inerdik. Evin önüne o da. Binanın altında bi dükkan. Seviyormuş gibi yapardı. Anlamazdım. Anladığım günden beri de önünden geçerken yüzümü eğerek geçtim. Şimdi taşındık. Ama dün akşam bizim evin misafiriydi. Onun iğrenç bakışlarını hissetmek çok kötüydü. Onu oracıkta öldürmek istedim. Çünkü artık karşısında genç bir kız vardı. Pis bakışlarını bir ben hissediyordum eminim. Gelelim yıllar sonrasına, ben bu olayı aklımdan çıkaramadım tabi ki şu anda da olduğu gibi gün gibi hatırlıyorum. Anneannemin evindeyiz, bütün teyzelerim dayılarım var. Bu sefer de kuzenim. Benimle aynı yaştaki kuzenimle uyuyoruz gece karanlığı saat 3 4 her neyse. Herkesin uyuduğu bir saat. Ama o uyumuyor. Annesinin yanından kalkıp benim yanıma geliyor. Yeni yeni ergenliğe girdiğim zamanlar. Her yerime dokundu. O pislikte bana dokundu. Öptü. 2 gece bana bunu yaşattı. Ben tam onun yüzüne vuracaktım ki bu yaptıklarını kanıtlayamam diye sustum. Yıllardır bekar olan halamın pis dokunuşlarını da anlamamıştım zamanında. Şimdi onunla da görüşmüyorum. Zaten görsem olduğu yerde öldürmekten korkuyorum. Şimdi 17 yaşıma 1 ay gibi bir süre kaldı. En güzel yaştır ya 17. Ben ağlayarak yazıyorum bunları. Bi ilişkim var. Eminim beni seviyor. Ama benim yanağıma kondurduğu bir buse bile beni saatlerce düşündürüyor. Bana zarar verir diye korkuyorum. Benim için farklı düşünür diye korkuyorum. Kimseye anlatamadım ben bunları. Kime ne anlatayım ki. Anneme anlatsam kahrolur. Babam zaten beni istemiyor yıllardır.
Tek merak ettiğim benim suçum neydi. Şu yaşımda bakire miyim değil miyim bilmiyorum bile. Kendime bunun cevabını veremiyorum ben. Bedenimi tanımıyorum. Son sözlerim bugün beni ağlatan babama, hiç sevmedi beni çocukken bir kere öpmedi önemsemedi hep iteledi hep oğlunu sevdi onu önemsedi. Canım babam inşallah oğlun yüzünü kara çıkartır ben bu halimle tek başıma hayatımı kazanıcam sen bana her ne kadar güvenmesen de inanmasanda..
Cnm aslında yazılcak cok sey var ama hepsni sadece bu cumleme sıgdrmak zorundayım allaha sıgın yardmcn olsun

şimdi bı kızcağıza anlat niye korkuyosun diyosunuzda bakın bu mesaja ve bu mesajı beğenen kişilere sayısı hiçde az değil.böyle yüz yüze olmayan bi ortamda bile inanmadım ama... diye devam eden ve beğeni alan düşünceler varsa gerçek hayatta bu cümleler kim bilir sen ne yaptında... diye devam edecek o yüzden ben susmasına konuşmaktan korkmasına hiç şaşırmıyorum

velevki bu konu sahte peki bu konuda anlatılan hikayeler gerçekte yok mu
Ah güzel ülkem ah.zaten birşeyleri eksik anlamadığımız zaman bu ülke bu hallerden çıkacak.zaten bi hassas sizsiniz kimse hassas değil.iyi okuyun iyi anlayın.konu sahibine inanmadım , ama böyle olaylar tabikide çok var.Allah yaşayanlarada sabır versin zaten çok zor durumlar bunu koyun bir kenera.diyelim konu sahibi söyleyemedi kimselere , ki mümkündür olabilir.ama konu sahibi diyorki ; annemde biliyor o adamın bana yaptığını.sorarım size hangi anne bunu bildiği halde susar.ben olsam ne yapardım biliyomusunuz , o adamı bir yerde sıkıştırır(duyulmasını istemiosam) , derdim ki , senin ne mal olduğunu biliyorum , birdaha evime gelirsen kızımın olduğu ortama gelir gidersen seni şikayet ederim öldürürüm gebertirim vs vs......bu inandırıcı değil.nyse boşuna çaba harcamayın konu sahibine inanmadım.ama bunları yaşayan gerçek insanlar için temennim , tacizcilerinin geberdiğini görmek nasip olsun.bukadarda katıyım.ki taciz tecavüz olayları için idamı isteyen bir insanım.lütfen olayı saptırmayın , olayı polemiğe çevirmeyin.saygılar..

niye hamile diye fikrini yazamaz mi sonuçta kızı ne aşağılamaya çalışıyor nede kötü söz söylüyor .burda bir suru konu var fake olan ki keşke yalan olsa konu sahibi yaşamamış olsa bunları deniyor.
Canım bunu yazan kişiye cevap bile verme gereği duymadım çünkü insanlar böyle , hep eksik okur ve anlarlar ve yorum yaparlar.ayrıca mesaja yoruma doğmamış bebeği karıştıran insan , taciz vs konularında kimseye ahkam kesmesin bizahmet.ki ben taciz tecavüz suçlarına idam gelmesini isteyen bir kişi olarak , konuya değil konu sahibine inanmadığımı söyledim , yazdığım yorumların hepsini görseydi anlardı ama dedim ya insanlar böyle malesef genelde.konu sahibinin gerçek hayatla uymayan yorumları var buda bana inandırıcı gelmedi.ama bunları yaşayan insanlar için temennim Allah yardımcıları olsun.sağol anlayışına...

Annene dök içini çocukların yaptığı en büyük yanlıs bu ilkini söyleyebilseydin ikincisine mahal vermezdi o. Aslında anneler yanlıs yapıyor bu konuda çocuklarımızın açık sözlü olması için cesaretlendirmeliyiz. Merak etme bekaret öyle sandığın gibi değil tecavüz değil sanırım senin anlattıkların

Back
X