Yetiskinken hic tacize ugramadim, ama cocukluktan kalan travmalarim var. 20 seneden fazla oldu hala hatirlayinca cok kotu oluyorum, o gun belki de tecavuz edilip oldurulmekten kil payi kurtuldum. Ilkokul 4 ya da 5. sinifim, uzerimde mavi okul onlugum var, okuldan geliyorum, tupcu kamyonu evin onunde, annem tup almis, tupcu ve ciragi kamyona bindi ve sonra aniden ikisi birden indi ve bana dogru gelmeye basladilar, hangisi dedi hatirlamiyorum ama "gel yavrum" gibi birsey deyip bana dogru yurumeye devam ettiler, ben bir anda anne diye bagirdim, elimi kaldirdim anneme el salliyormus gibi yaptim, hemen binip gittiler. Annem daha iceri girmemisti, annemi gorunce ilk aklima ona seslenmek geldi, ama annem onlarin bana dogru geldigini gormemisti, evimiz duz ayak degil, bahce/ev ve yol arasi yukseklik farki vardi. Sonrasini hatirlamiyorum, korkmustum heralde ama anneme anlatmadigim icin cok pismanim. Ordan tasindik, o insanlar da tanidigim insanlar degildi, yoksa biraz aklim basina gelince peslerini birakmazdim, cunku bu olaydan cok beni ne korkuttu, uzdu biliyormusunuz, o kadar sogukkanli arabadan inip bana dogru yuruduler ki hala dusunuyorum benden once kimbilir kac cocugun canini yaktilar diye. Kesinlikle bir meslek grubunu kotulemek icin yazmadim, eger bu meslegi yapan sevdikleriniz varsa kusura bakmayin, ama ben tupculeri hic sevemiyorum artik.
Bu olayi cok unutmak istedim, hatta zaman zaman boyle bir sey yasamadim acaba ben mi uydurdum bile dedigim oldu.
Diger bir olay, ortaokul ogrencisiyim, ben ciliz bir cocuktum, gosterisli degildim (gerci bu olaylarin guzeli cirkini olmuyor), kurban bayrami, et dagittim, eve geliyorum, bir araba korna caldi, durdu, ben de icindekini halamin ogluna benzettim, hani bayram ya bize geliyor diye dusundum ve durdum, camini indirdi, baktim o degil, affedersiniz sizi taniyamadim dedim, onemli degil gel tanisiriz demez mi, ben hicbir sey soylemeden eve kostum. Bu pislikte 30`lu yaslarinda felandi heralde, ben de 12 falan. Eminim bu adam icin de ilk degildim.