• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacizlerle baş etmek

Ben 6 yaşında birçok kez tacize uğradım , ilk anlam veremedim ,sonra aileme anlattım .babam kemiklerini kırdı p.zevengin, şikayet de etti .uzun bir süre erkeklerden tiksindim, terapi de alıyordum ama unutmam zaman aldı .sonrasında lisedeyken tekrar tacize uğradım .hayvan herif arkamdan saldırdı okula giderken ve memelerimi avuçladı .neye uğradığımı şaşırdım, ilk şoku atlattiktan sonra elinden kurtulup saldırdım .parmaklarımı gözünün içine soktum .kör olmuştur inşallah .bağıra bağıra sesim kısıldı ,etrafıma bayagi bi insan yığıldı .onu bulamadılar ama ,kaçtı ş.erefsiz! Yine terapi aldım ve zamanla düzeldim .bu süreçte canım babamın çok yardımı oldu .bana destek olmasaydı çok yanlış şeyler yapabilirdim. yaşadığım tacizleri hatırlayınca içim bir tuhaf oldu yine ,nefretle doldum .
Kıyamam ya çok üzüldüm

ben hep pıstırılarak aman biri bi ayıbı duyarsa karşı taraf haksız da olsa sen hakkını ararken rezil olursun
dedikoduları ile büyüdüm
öyle tacizleri yuttum ki
daha 9-10 yaşlarında bile yaşadığım
bazen bu, niye sustun diye tacize uğrayan çocuklara soru soranları pataklayasım geliyor
çünkü yaşadım biliyorum
susmazsam daha kötü olurdu
eğer susmazsam adım çıkardı kaçtım görünce korktum
daha 10 yaşındayken emin önüde kalabalıktan faydalanıp biranda elini belime atan arkadan sarılmayla sürtünen oro.çocuğu biranda kendimi refleksle öne attım annem yüzüme çarptı kalabalıkta kaybolacaksın ne diye öne zıplıyorsun diye arkamı bir döndüm adam 40 lı yaşlarda ve saçı az bir adam kalabalık o yüzden tutundum kızım korkma dedi annem birşey mi yaptı diye elimi burktu ben korktum sustum çarptı yanlış olmuş dedim ama adam 3-4 dakika sonra tekrar yapıştı ve en fazla bu olay toplamda 10 dakika ancak oldu ama hala hatırladıkça avazım çıktığı kadar bağırarak o saçının ortası az olmayan 40 lı yaşlardaki her adamı dövmek istiyorum o tacizcilerin hapishanede dövülerek cezalandırılmasını istiyorum hapishanede devletin ona bakmaları bana onlara ödül gibi geliyor

baş falan edilmiyor
üstünden 10-20 yıl geçen olayları dün gibi hatırlayıp kafayı yiyecek gibi oluyorum
çok şükür son yıllarda özellikle 10 yılda dikkat ediyorum
üniversite 2.sınıfta sesimi çıkarmam gerektiğini öğrendim ama 10 yıldan öncesi çöp keşke beynimi sildirecek bir teknoloji olsa

bütün erkekler çok pis taciz ediliyoruz bağırdığımız zamanda pis pis gülüyorlar bakıp anlamdım.

Mezarına tüküreceğim (türkçeye böyle çevrilmiş) diye bi film serisi vardı 2-3 film olması lazım ama birbirinden bağımsız filmler.. O filmlerde ağır şekilde tacize uğrayan kadınların ağır intikamları anlatılıyodu.. İzledikçe içimin yağları erimişti.. Yemin ederim hepimizi psikopat ettiler yaa Allahın belası sapıklar.

Çemkireceksin, çantamda biber gazımda var. Kimseden de çekinmem lafımı da esirgemem. Ben ayıp bişey yapmıyorum o şerefsiz şerefsizlik yapıyor, herkes görsün rezil olsun beter olsun.

Bu öfkeyi muhatabınıza yansıtmadığınız sürece içinizde büyür dağ olur..
Benim utandığım dönem de oldu utandırdığım dönem de..

"Neden ben utanıyorum ki?" diye düşünmeniz ve tepki göstermek için cesaret etmeniz lazım.

Ama hiç kimseyle bu yüzden çıkamıyorum demek ciddi bir rahatsızlıktır.
Kendiniz aşamıyorsaniz psikolojik destek alın. Zira herkes tabi ki sapık ve kötü niyetli değil..

Aklımda kalan en belirgin taciz durumunu üni.de yaşadım. Ya birinci sınıftım ya iki; şehirde yeniydim.
Sabah lab. dersim vardı erken bir saatte; ben de otobüsle gitmek istemedim, sabah yürüyüşü olsun açılırım dedim. Altımda kısa kloş bi etek vardı, üstümde yanlış hatırlamıyorsam kapüşonlu bir şeyler. İki kişi peşime takıldı, yollar o saatlerde tenha... Çabuk fark ettim, zaten laf atmaya başlamışlardı. Hiç tereddüt etmedim, durdum, arkamı döndüm ve avazım çıktığı kadar "İmdat adam öldürüyorlar, imdat yardım edin" diye bağırdım, millet filan pencerelere çıktı sabah sessizliğinde. Bir kaçışları vardı ki totolarını döve döve anlatamam.
.
Ne guldum yaaa :KK48:
Iyi yapmissin :bicak:

Ben yanımda biber gazı taşımayı düşünüyorum. Laf atanın yanına bütün cazibemle gidip birşey mi dedin canım diyip suratına sıkıcam. Sonra topuklucaksın yanından tabi:)

Şunu hayatımda en az 1 defa yapmayı deli gibi istiyorum. Yanına yaklaşıp safça konuşup direk gözüne nişan almak..
Suçmuş yerim suçunu..
İnternetten pompalı satın alıp adam öldürülüyor bu ülkede.. :işsiz:

Ben 7 yasinda iken ortaokul ogrencisi bir pislik tarafindan ugradim. Okula gidiyordum bu beni yanina cagirdi, ben de tabi bilmiyorum kosarak gittim yanina. Ablam hakkinda sorular sordu (ne sordugunu tam hatitlayamiyorum.)ve benim popomu ellemeye basladi.o anda dondum kaldim hicbirsey diyemedim.sonra beni tehdit etmisti kimseye soylersen seni oldururrum fln diye . O olay hic aklimdan cikmadi.
Simdi dusunuyorum da o da cocuk yastaydi nasil boyle cirkin bir seyi yapti .tek sorumlusu ailesi pisikopat ruhlu pislik.

Hepimiz tacize uğruyoruz, yanlış anlamayın normalleştirmek için söylemedim. Kesinlikle tepki göstermekten yanayım, gösterdim de. Ama sizin anlatımınızdan ben sanki tacizden de fazlası var hissine kapıldım. Tecavüze falan mı uğradınız? Bu kadar etkilenmeniz normal değil.

Çok küçük yaşta onlar var

ben hep pıstırılarak aman biri bi ayıbı duyarsa karşı taraf haksız da olsa sen hakkını ararken rezil olursun
dedikoduları ile büyüdüm
öyle tacizleri yuttum ki
daha 9-10 yaşlarında bile yaşadığım
bazen bu, niye sustun diye tacize uğrayan çocuklara soru soranları pataklayasım geliyor
çünkü yaşadım biliyorum
susmazsam daha kötü olurdu
eğer susmazsam adım çıkardı kaçtım görünce korktum
daha 10 yaşındayken emin önüde kalabalıktan faydalanıp biranda elini belime atan arkadan sarılmayla sürtünen oro.çocuğu biranda kendimi refleksle öne attım annem yüzüme çarptı kalabalıkta kaybolacaksın ne diye öne zıplıyorsun diye arkamı bir döndüm adam 40 lı yaşlarda ve saçı az bir adam kalabalık o yüzden tutundum kızım korkma dedi annem birşey mi yaptı diye elimi burktu ben korktum sustum çarptı yanlış olmuş dedim ama adam 3-4 dakika sonra tekrar yapıştı ve en fazla bu olay toplamda 10 dakika ancak oldu ama hala hatırladıkça avazım çıktığı kadar bağırarak o saçının ortası az olmayan 40 lı yaşlardaki her adamı dövmek istiyorum o tacizcilerin hapishanede dövülerek cezalandırılmasını istiyorum hapishanede devletin ona bakmaları bana onlara ödül gibi geliyor
Ben hep hatırlıyorum dışarı cıkamıyorum sevdiğim arkadaşlarım vardı sırf erkek diye onlarla yalnız gezmeye korktum şimdide öle değişen hiç bişey yok onlardan zarar gelmeyecek biliyorum ama işte çok cekiniyorum

11 yaşında falandım yaşıtlarıma göre iri bir çocuktum
Annemle bir konsere gitmiştik kalçamda bir şey hissettim adam resmen kalçama çimdik attı döndüm arkamı hiç oralı olmadı iri yarı orta yaşlı bir adamdı korktum anneme söylemedim annem saldırırdı çünkü annemi döver diye sustum
Allah ın cezası pislikler işte
Gebermiyorlar bi yerlerde

Yetiskinken hic tacize ugramadim, ama cocukluktan kalan travmalarim var. 20 seneden fazla oldu hala hatirlayinca cok kotu oluyorum, o gun belki de tecavuz edilip oldurulmekten kil payi kurtuldum. Ilkokul 4 ya da 5. sinifim, uzerimde mavi okul onlugum var, okuldan geliyorum, tupcu kamyonu evin onunde, annem tup almis, tupcu ve ciragi kamyona bindi ve sonra aniden ikisi birden indi ve bana dogru gelmeye basladilar, hangisi dedi hatirlamiyorum ama "gel yavrum" gibi birsey deyip bana dogru yurumeye devam ettiler, ben bir anda anne diye bagirdim, elimi kaldirdim anneme el salliyormus gibi yaptim, hemen binip gittiler. Annem daha iceri girmemisti, annemi gorunce ilk aklima ona seslenmek geldi, ama annem onlarin bana dogru geldigini gormemisti, evimiz duz ayak degil, bahce/ev ve yol arasi yukseklik farki vardi. Sonrasini hatirlamiyorum, korkmustum heralde ama anneme anlatmadigim icin cok pismanim. Ordan tasindik, o insanlar da tanidigim insanlar degildi, yoksa biraz aklim basina gelince peslerini birakmazdim, cunku bu olaydan cok beni ne korkuttu, uzdu biliyormusunuz, o kadar sogukkanli arabadan inip bana dogru yuruduler ki hala dusunuyorum benden once kimbilir kac cocugun canini yaktilar diye. Kesinlikle bir meslek grubunu kotulemek icin yazmadim, eger bu meslegi yapan sevdikleriniz varsa kusura bakmayin, ama ben tupculeri hic sevemiyorum artik.
Bu olayi cok unutmak istedim, hatta zaman zaman boyle bir sey yasamadim acaba ben mi uydurdum bile dedigim oldu.
Diger bir olay, ortaokul ogrencisiyim, ben ciliz bir cocuktum, gosterisli degildim (gerci bu olaylarin guzeli cirkini olmuyor), kurban bayrami, et dagittim, eve geliyorum, bir araba korna caldi, durdu, ben de icindekini halamin ogluna benzettim, hani bayram ya bize geliyor diye dusundum ve durdum, camini indirdi, baktim o degil, affedersiniz sizi taniyamadim dedim, onemli degil gel tanisiriz demez mi, ben hicbir sey soylemeden eve kostum. Bu pislikte 30`lu yaslarinda felandi heralde, ben de 12 falan. Eminim bu adam icin de ilk degildim.

Üniversitedeyken arkamdan çok iğrenç ötesi bir şekilde tacize uğradım.Ben ki depresyon yüzünden onca psikolog psikiyatr gören insan ailem dahil kimseye anlatamadım.Adamin bana yaptığını söylemeye dilim varmıyor.Hic kimse bilmiyor bu yüzden.Ama bende pis takıntı oldu.Eger arkamdan erkek geliyorsa (genc-yasli farketmez)hemen ya yolumu değiştiriyorum karşı caddeye falan geçiyorum ya da yolda olduğum yerde durup onların önüme geçmesini bekliyorum.Yururken durup durup arkama bakıyorum erkek var mi diye:KK53:

Bende ilk 7 yasındayken sokakta cocuklar eski bir bina vardı onun bahcesinde oynuyorlardı kızlı erkekli benide cagırdılar benden bir kac yas büyüklerdi en fazla 10 yasındalardı benide cagırdılar gel oynalım diye.ben girer girmez bahceye kapıyı kapattılar benide 2 erkek cocugu tuttu kollarımdan biri kolumda altın bilezik vardı onu cıkarmaya calısıyordu.sonra 3üncü cocuk geldi pantalonumu indirdi bunlar bana böyle biseyler yaparken öyle bir cıglık atmısımki 2 ev ötedeki yengem duyup gelmişti beni onların elinden kurtardı.sonrada yengem kızdı bana kolumu cimcirmişti hiç unutmuyorum.sonra
10 yasındayken annemin sevgilisi tarafından 2 kere fiziksel tacize ugradım.korkumdan kimseye diyemedim babam gidip o pisliği öldürür diye babama bisey olmasın diye sustum.Allahtan annem bu olaydan kısa zaman sonra o pislikten ayrıldı.Yoksa kimbilir basıma daha neler gelicekti.Sonra 18 yasımdayken annem duymus o pislik gebermiş annem durumu bilmediğinden bana gelip dediki onun için dua oku diye.Dedim ne okuyacagım o bana ne yaptı biliyormusun dedim ne yaptı dedi anlattım.inanmadı bana gitti o pislik için duasını okudu.O pislik mezarında ters dönsün inşallah cayır cayır yansın.benim psikolojimi iyice bozdu eşim haric kimse bana sakayla bile dokunamıyor hemen kızıyorum.

Son düzenleme:
Benim ağzım bozuktur. Sözlü başladığı an güngörmemiş küfürler edip sapığı şoka sokarak çok püskürtmüşümdür.

Ne elinizi ne ağzınızı korkak alıştırmayın. Kibarlık ve çıtkırıldımlık bu ülkenin hanımlarına maalesef yaramıyor.

Back
X