Tadilat meselesi pencereler

erdemix

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
280
127
648
İstanbul
Merhaba Allah isteyen herkese gönlüne göre ev nasip etsin bize de nasip etti çok şükür yıllardır boş duran daireyi sıfırdan tadilat yaptırdık herşey yolunda gitti pimapenler 5 6 yıl önce takılmıştı sadece onları değiştirmedik kullanılmadıkları için pisti ama silince temizlenir tozdur dedik banyo camlarını çıkarıp sildim bembeyaz oldular tadilat bitti boyalar yapıldı dün kaba temizlik yapayım dedim pencerenin fitil mi lastik mi deniyor simsiyah bez değdikçe beyaz pimapenler simsiyah oldu ve çift camın arası buğulu berbat bişey oldu o kadar canım sıkıldı ki o camlar temizlenmezse içim hiç rahat etmez var mı bunun bir yolu o lastikler değişir mi benim evdeki 15 yıllık gri hiç böyle bir şey yaşamadım çok çok canım sıkıldı

Öncelikle güle güle oturun. O siyahlıklar çok eskiyse çıkmıyor yerleşmiş oluyor çünkü. Ama siz yine de bunu da deneyin asprin çamaşır suyu döküp üzerine mutfak havlusunu ıslatıp koyun bekleyin. Sonra tekrar ovun silin artık çıktığı kadar. Bizde anasının evinde o da yoktu derler

Bimdeki sarı güç var ya onunla silmeyi bi deneyin. Lastikleri ayrı bir bezle alın beyaz yerleri ayrı camı ayrı. O lastiklerde muhtemelen değişiyordur. 5 senede o kadar hasar aldığını da düşünmüyorum.

Çok teşekkür ederim siyahlıklar leke değil lastikleri siyah ve sildikçe siyah boya bırakıyor deneyeceğim tavsiyenizi
Siyah lastikler hep öyle boya veriyor. Lastik kısımları diğer yerlere değdirmeden silin. İki cam arasındaki leke için bir şey diyemeyeceğim ancak pimapen yapboz gibi kolaylıkla sökülüp çıkarılabiliyor. Bunu siz yapamazsınız ama bir camcı getirip söktürüp silip taktirabilirsiniz. Zor bir şey değil sökülmesi.

Çok teşekkür ederim siyahlıklar leke değil lastikleri siyah ve sildikçe siyah boya bırakıyor deneyeceğim tavsiyenizi
Benjmkıde öyle canım malesef bende 1yıl oldu taşınalı vallahı öyle oturuyorum cam sonucta sıyah yerlerı silmedikce beze siyahlıl gelmez oylede kullanabılırsın şartlar onu gerektiriyorsa. He bıde camım pis diye evime geliyolarsa gelmesinler not:cam silmeyi sevmiyorum ayda 2kere silerim.

Yapısaldır o. Ne yaparsanız yapın sildiğiniz beze gelecektir. Bir pvc ile görüşüp boya veren lastiklerin değişimini talep edin griye filan değiştirtin.

Lastikleri ve camları değiştirin. Komple değiştirmekten ve o şekilde kullanmaktan iyidir bence.

ona bişey yapılmıyor annemin evin camları yıllarca öyle oldu sildikçe beze siyah leke bıraktı

Çok teşekkürler yeni perdeler tüller alacağım cam çok sık silerim stor olan camları tamamen açıyorum çok canım sıkıldı bugün pimapenciye gidip danışacağız değişir mi diye ama çok maliyetliyse şu An için zor

Onlar leke değil eski oturduğum evde vardı siyahıda pastel siyahı gibi beze gelirdi
Onları değistirmeyi deneyebilirsiniz
Tabi sadece ona gelecek çalışan bulabilirseniz

lastikleri değiştirteceksiniz, biz de bu sene değiştirttik . çok uzun ömürlü şeyler değiller zaten kolay yıpranıyorlar birkaç senede.değiştirmek tek çözüm

Arkadaşlar çok fikir verdiniz sağolun internetten baktık o lastikler çok pahalı değilmiş eşim evdeki ustayla biz takarız dedi bakalım buğulu camlarda hepsi değil artık oda oda bakıp fiyat alıp zamanla değiştiririz

Onun için geliyor mu camcı pahalı mı tuttu
tabi canım geliyolar , birkaç camcı gezin fiyat alın mutlaka, biz 2 odanın pimapenlerine (küçük cam değiller ikisinin de iki kanadı, ortasında geniş sabiti ve üst camları var) toplam 750 ye anlaştık. birkaç saatte bitiyo hemen

Merhaba güle güle oturun. Önce bir pimapenci ile anlaşın o lastikleri değiştirtin . Sadece öyle siyah leke bıraktığı için söylemiyorum bunu zaten 5.-6 sene olmuş yumuşamıştır kışın doğum girer yazın toz vs zorlanırsınız taşınmadan güzelce yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…