• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tadilat...

Kızlar 43 sayfa oldu bıkmadan usanmadan yazdınız da yazdınız.Ya karşınızda limoncu var Allah aşkına niye bu kadar dil döküyorsunuz,kadının tarzı böyle:KK53: Bu kadın parayı seviyor,altını seviyor,bu hesapları yapmayı seviyor.Siz söylediklerinizle onun kafa yapısı değişecek mi sanıyorsunuz? Limoncuyla daha önce iş ve eğitim hayatı hakkında tartışmamız olmuştu,yaşam tarzı tamamen bana tersti ve o tartışmadan sonra limoncuyla polemiğe girmeyi bıraktım ben.Artık onun konularını anlamaya çalışıp,sadece onun yaşam tarzına göre yapmam gereken yorumu yapıp bırakıyorum.Ve ona artık kızmıyorum,böyle görmüş,böyle yetişmiş,çalışmayı sevmiyor,kendi emeğiyle bir şey yapmak ona göre değil.Kimseyi değiştiremeyeceğimize göre yapacak bir şey yok.Daha önce sayfa sayfa yazdım,hiçbir şey farketmedi.Limoncu değişmez arkadaşlar,boşuna kendinizi yormayın.Ben onu böyle kabul ettim,siz de edin:KK53:

Kızlar 43 sayfa oldu bıkmadan usanmadan yazdınız da yazdınız.Ya karşınızda limoncu var Allah aşkına niye bu kadar dil döküyorsunuz,kadının tarzı böyle:KK53: Bu kadın parayı seviyor,altını seviyor,bu hesapları yapmayı seviyor.Siz söylediklerinizle onun kafa yapısı değişecek mi sanıyorsunuz? Limoncuyla daha önce iş ve eğitim hayatı hakkında tartışmamız olmuştu,yaşam tarzı tamamen bana tersti ve o tartışmadan sonra limoncuyla polemiğe girmeyi bıraktım ben.Artık onun konularını anlamaya çalışıp,sadece onun yaşam tarzına göre yapmam gereken yorumu yapıp bırakıyorum.Ve ona artık kızmıyorum,böyle görmüş,böyle yetişmiş,çalışmayı sevmiyor,kendi emeğiyle bir şey yapmak ona göre değil.Kimseyi değiştiremeyeceğimize göre yapacak bir şey yok.Daha önce sayfa sayfa yazdım,hiçbir şey farketmedi.Limoncu değişmez arkadaşlar,boşuna kendinizi yormayın.Ben onu böyle kabul ettim,siz de edin:KK53:
helal olsun beee

Hiç üşenmeyip baştan sona okudum tüm sayfaları, bir erkek kardeşim var, Rabbim köylü kurnazı görgüsüzlerle muhattap etmesin, korkuttunuz beni.

Eşimin ailesi zamanında çalışmış yapmış biraz dünyalık, her çocuğa farklı illerde birden fazla ev düşüyor bugünkü hesapla. Eşim bazen "İstanbuldaki evimiz" diyecek olur, ona bile dedirtmem. Allah uzun ömür versin kv de, kp de sağ, vakti gelir de bize düşer de tapusunu eşimin üzerine görürsem "Bizim" olur o ev, yoksa doğmamış çocuğa don biçmektir benim gözümde. Zira hiç beklenmedik bir sağlık sorunu nedeniyle bir evden fazlası gitmiş eşimin yeğeninin masraflarına, kurtaramamışlar da üstelik torunlarını. Ne yani böyle bir durumda sıra diğer evlere gelseydi "Durun siz öleceksiniz sonra o evler bizim olacak, benim hakkım, satamazsınız" mı derdiniz siz olsanız?

Kafama takılan bir şey var, tüm hesaplar iyi güzel hoş, bazı arkadaşlar da belirtmiş; bu işlerin sırası yok (Yukarıda bahsettiğim vefat eden bebecik 6 yaşında var yokmuş göçtüğünde). Eşinize çoooook iyi bakmanızı tavsiye ederim, dünyanın binbir türlü hali var; eşiniz Allah gecinden versin ama babasından önce vefat ederse tek bir kuruş dahi alamazsınız kp mirasından zira eşinize intikal etmemiş oluyor. Kan hısımlığı neticesinde evlatlar alabiliyor diye biliyorum ancak anladığım kadarıyla çocuğunuz da yok. Tıpış tıpış takım mı set mi neyse o altınlar ve ince ince hesaplarla dönüverirsiniz kaçarak çıktığınız eve.

Allah hidayet versin.

Back
X