- Konu Sahibi Fatmayusuffumm
-
kadın yurtdışında yaşıyor turkçesinin bozuk olması normal.şu k.k kulübü ne meraklı ya öğretmenlik yapmaya herkese
Ben destek olmasin demiyorum burda annesine her ay para göndermesine de birsey demiyorum. Ama tum altinlari esim adina alacaklar tanidik bir altinci bulmuslar eyer almanyada ki oglun uzerine alirsa altinlari sonra ödenmesi icin veririm demis yani biz ordan borclanip gelecez.korkum ondan hem dügün hem altinlar bizden olacak.ben de kardeşlerin birbirine destek olmasından yanayım, yanayım ama
hem kardeş çalışmıyor, hem abisinin onayı alınmadan, nasıl olsa o verir diyerek düğün işine girişiliyor
abinin durumu olmayınca da bir sürü laf, hakaret
bunlar hiç hoş şeyler değil
zaten eşin sürekli yardım da ediyormuş
bence haksızlık ediyorlar size
tatil konusunda da...bence bu kararı eşinize bırakın
bık bık bık beynini yemeyin
siz bir tatil için, eşinizin yardım etmesine engel olsanız ve kardeşi 1 sene sonra ölse
ömür boyu eşinizle aranızda yer alır bu konu
haklı da olsanız, durumu eşinize bırakıp tatil konusunda fedakarlık etmeniz gerektiğini düşünüyorum
hem belki ikisini birlikte yapacak bir yol bulursunuz
Ben destek olmasin demiyorum burda annesine her ay para göndermesine de birsey demiyorum. Ama tum altinlari esim adina alacaklar tanidik bir altinci bulmuslar eyer almanyada ki oglun uzerine alirsa altinlari sonra ödenmesi icin veririm demis yani biz ordan borclanip gelecez.korkum ondan hem dügün hem altinlar bizden olacak.
E çünkü bin euro ayırsa orda tr de beşbin yapıcak ucuza tatil için geliyor çoğu.
körmusunuz acaba kız gitmeye degil artık para vermeye bıkmıs kardesiin tabi yardım ediceksin demis tatil parasının yarısı bile gidicek vs vs konuyu anlayında öyle yazın b, zahmetE bi zahmet eşinin kardeşi evlenıyor .. Tabiki de orda olucaksınız.
Ayrıca düğün yuzyıllarca sürcek değil ya .
4 - 5 gün orda durursun .
Gerisinde tatilini yap .
Bu kadar katı olma . Aynı durumda sende olabılırsın .
yaa tamam parayı tl ye cevirince ucuz gel 1 hafta git denizine tamam sonra bas gez avrupa amerika zaten imkanın var görmedigin yerleri gör millette fırsat var ama yasamayı bilmiyooŞu gurbetçilerin tatil için Türkiye’ye gelmelerini de anlamıyorum ki. Git Filipinler’e, Güney Amerika’ya falan. Madem herkesten uzak bir tatil istiyorsunuz farklı bir yere gidin. Türkiye’de yazın denize girecek sessiz sahil bile yok. Her yer dolu.
yaa tamam parayı tl ye cevirince ucuz gel 1 hafta git denizine tamam sonra bas gez avrupa amerika zaten imkanın var görmedigin yerleri gör millette fırsat var ama yasamayı bilmiyoo
Üzülecek birşey yok. Siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz olaya.Sizin böyle düsünmenize cok üzüldüm acikcasi, memleket hasreti cekelim ve yilda bir tatil imkanimiz varken (ki cogu gurbetci iki senede bir gidiyorlar) filipine amerikaya gidelim orda tatil yapalim öyle mi? Euro‘yla hic alakasi yok, insan vatanini, memleketini, köyünü özlüyor
Üzülecek birşey yok. Siz çok duygusal yaklaşıyorsunuz olaya.
yaaa nedense bu köyünü özleyenlerde hep avrupada amerikada olur ha söyle bi fırsat gelmez bana butun avrupanın anasını aglatıyım geziyim tozıyım
halamın enistesi cokte umarımda degil yani yada
kaynananın dıdısı
püfff insnalar kıymetini bilmiyo valla
Burda fabrika da gece vardiyesi Calisan biri olarak tabikide dinlenmeyi hak etigimi düsünen biri olarak evinde oturup koca parasi yiyen biri olmak istemedigimden yillik yorgunlugumu milletin keyfi yerine gelsin diye kimsenin alinacak altinlarin borcunuda üstelenemem kimse kusura bakmasin esek gibi calisiyorsunuz dügünüde altinlarida abisidir alacak diye bir dünya yok.'Tatil yapacakken düğün için hazırlıkla uğraşacağız çok sıkıcı olacak dinlenecektim ben demiyor' konu sahibi. 'Düğün hazırlıkları için para koparmaya çalışıyorlar, tatilde yanlarındayken de hep para konusu olacak, gergin bir ortam olacak'diyor. Bunu dert edinmiş anladığım kadarıyla.
Yoksa tabiki kaynın bayağı yakın bir akraba, düğünü için koşuşturmayı dert etmemesi gerek insanın
Ama akrabalardan yakınıyor. Akrabayı özlese rahat tatil yapamıycam demez. O yüzden o yorumu yaptım.O kadar kolay degil iste :) akrabalar var onlari görmeden gitmek olmuyor
Ama akrabalardan yakınıyor. Akrabayı özlese rahat tatil yapamıycam demez. O yüzden o yorumu yaptım.
Burda fabrika da gece vardiyesi Calisan biri olarak tabikide dinlenmeyi hak etigimi düsünen biri olarak evinde oturup koca parasi yiyen biri olmak istemedigimden yillik yorgunlugumu milletin keyfi yerine gelsin diye kimsenin alinacak altinlarin borcunuda üstelenemem kimse kusura bakmasin esek gibi calisiyorsunuz dügünüde altinlarida abisidir alacak diye bir dünya yok.
Konu sahibi sanirim yanlis anlasiliyor, onun derdi akrabalarini görmek degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?