- 8 Aralık 2017
- 120
- 203
- 18
- 46
- Konu Sahibi Fatmayusuffumm
-
Aynen burda gece gündüz affedersin insanliktan cikiyorsun da kimsenin gözüne görünmüyor malesefSiz yasamadiginiz icin bilemezsiniz, gelin gelin avrupa‘ya affedersiniz b** var burda sanki :))
Ben de yurtdışındayım hiç bir şikayetim yok ama:)Siz yasamadiginiz icin bilemezsiniz, gelin gelin avrupa‘ya affedersiniz b** var burda sanki :))
Euro Türkiye'de değerleniyor diye adimiz bedavaciya çıkıyor. Kendi vatanımız dururken elin gavurlarinin memleketinde ne isimiz varsa. Insan kuru otu bile özlüyor. Ezan sesi duymak varken napalim elalemin ülkesinde..Sizin böyle düsünmenize cok üzüldüm acikcasi, memleket hasreti cekelim ve yilda bir tatil imkanimiz varken (ki cogu gurbetci iki senede bir gidiyorlar) filipine amerikaya gidelim orda tatil yapalim öyle mi? Euro‘yla hic alakasi yok, insan vatanini, memleketini, köyünü özlüyor
Beni yanlis anlamissiniz ben tadilimi onlarla gecirecem diye bir sorunum yok esimin ailesidir elbet iclerinde olacam ama sorun altinlari esimin uzerine alacaklar diyer dugün masraflari icin esimi bekliyorlar ben izinden geldikten sonra afferdersin esek gibi calisip borclari ödeyecegiz.cünkü kaynima kiz isterken bile kiz evine hic meraklanmayin abisi herseyi kusursuz yapacaktir diye demisler.İnsan kendi çevresini bilir değil mi? Öyle bir ortama gidiyorsa hele düğün zamanı, tatil yapamayacağını da biliyor olması lazım.
Ben de yurtdışındayım hiç bir şikayetim yok ama:)
Oh ne güzel. İşte ben böyle bir durumda biletimi yakma pahasına iptal eder başka yere tatile giderim/ sömürücü zihniyet değişmez ve sizin sinirler daha da harap olur yazık olur.Beni yanlis anlamissiniz ben tadilimi onlarla gecirecem diye bir sorunum yok esimin ailesidir elbet iclerinde olacam ama sorun altinlari esimin uzerine alacaklar diyer dugün masraflari icin esimi bekliyorlar ben izinden geldikten sonra afferdersin esek gibi calisip borclari ödeyecegiz.cünkü kaynima kiz isterken bile kiz evine hic meraklanmayin abisi herseyi kusursuz yapacaktir diye demisler.
Burda fabrika da gece vardiyesi Calisan biri olarak tabikide dinlenmeyi hak etigimi düsünen biri olarak evinde oturup koca parasi yiyen biri olmak istemedigimden yillik yorgunlugumu milletin keyfi yerine gelsin diye kimsenin alinacak altinlarin borcunuda üstelenemem kimse kusura bakmasin esek gibi calisiyorsunuz dügünüde altinlarida abisidir alacak diye bir dünya yok.
Euro Türkiye'de değerleniyor diye adimiz bedavaciya çıkıyor. Kendi vatanımız dururken elin gavurlarinin memleketinde ne isimiz varsa. Insan kuru otu bile özlüyor. Ezan sesi duymak varken napalim elalemin ülkesinde..
Gercektende anlasilmadim galiba ya biz milletin agiz kokusunu fabrikada gece vardesi calisan ciftiz ikimizde eve geldigimizde yemek yemeye bile halimiz kalmiyorken migdemiz bulana bulana uyuyorken evinde oturup calismayan kaynimin dugununu altinlarini alip borc odemek banami kaldi hicmi acimiyorlar.Duygusal yaklasmam gayet normal bence
Beni yanlis anlamissiniz ben tadilimi onlarla gecirecem diye bir sorunum yok esimin ailesidir elbet iclerinde olacam ama sorun altinlari esimin uzerine alacaklar diyer dugün masraflari icin esimi bekliyorlar ben izinden geldikten sonra afferdersin esek gibi calisip borclari ödeyecegiz.cünkü kaynima kiz isterken bile kiz evine hic meraklanmayin abisi herseyi kusursuz yapacaktir diye demisler.
Eşin peki tepki vermiyor mu ailesine? Biz burada o kadar milletin kahrini cekiyoruz, biraz beni de esimi de dusun diye? Yardim edemiyecem falan demiyor mu? Onun tepkisi cok onemli.Gercektende anlasilmadim galiba ya biz milletin agiz kokusunu fabrikada gece vardesi calisan ciftiz ikimizde eve geldigimizde yemek yemeye bile halimiz kalmiyorken migdemiz bulana bulana uyuyorken evinde oturup calismayan kaynimin dugununu altinlarini alip borc odemek banami kaldi hicmi acimiyorlar.
Siz gelin buraya orası o kadar kötüyse :)Siz yasamadiginiz icin bilemezsiniz, gelin gelin avrupa‘ya affedersiniz b** var burda sanki :))
Sahiden de var ama yerlerde köpek b*kuna basmayalim diye kafamız yerde yürüyoruzSiz yasamadiginiz icin bilemezsiniz, gelin gelin avrupa‘ya affedersiniz b** var burda sanki :))
Ben konu sahibine hak veriyorum zaten. Kimse kimsenin hele hele çalışmıyorsa karnını doyurmak zorunda değil.Mesele sikayetci olmak degil. Bazilari sirf gurbetcisin diye sana gökten para yagiyor diye zannediyor. Sen akrabalarini görmek istersin. Bi baktin senden maddi beklentileri var. Karsilamiyorsan senden kötüsü yok. Bunu bir cok kez kendimde yasadim. Euro ile ödüyoruz diye hersey bekliyorlar. Soruyu soran bayan simdiden olacaklari bildigi icin gitmek istemiyor haliyle. Simdilik tek altindan konusuyorlar. Gidince baska seyler de isteyecekler. Donsuz kardes calismiyorsa tabi gurbetci Euro-Abiden alacaklar
Inan ki ben uc senedir evliyim kendi emegimle kendim cabamla dugunumude evimide bir duzene koymayi basardim onlarada her ay bir miktar para gidiyordu ama sorun etmedim ama kiz evine gidip abisi yazin gelecek herseyi uzerine alacak demek ne yin nesi ya ben ne diye o kadar borcun altina girip buda esek gibi calisip borc ödeyeyim kiBen konu sahibine hak veriyorum zaten. Kimse kimsenin hele hele çalışmıyorsa karnını doyurmak zorunda değil.
Atar günündeyiz galibakadın yurtdışında yaşıyor turkçesinin bozuk olması normal.şu k.k kulübü ne meraklı ya öğretmenlik yapmaya herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?