- 2 Temmuz 2007
- 505
- 803
- 303
- Konu Sahibi Fatmayusuffumm
-
Aynen katiliyorum. Maalesef Yurtdisinda yasamiyorlarsa anlamalari imkansiz.Siz yasamadiginiz icin bilemezsiniz, gelin gelin avrupa‘ya affedersiniz b** var burda sanki :))
Topuklu ayakkabi da o yuzden :) Senede 1 banyo yaptiklari icin parfum , tirnaklarin pisliklerini saklamak icin french manikur haha :)Sahiden de var ama yerlerde köpek b*kuna basmayalim diye kafamız yerde yürüyoruz
Kimmis neymiş bu Avrupa anasını satıyım
Parfümü de zamanında b*k kokusunu bastırmak için icat etmişler zaten
Camdan atarlarmis bi kabin içine yapıp, Osmanlı ise wc kullanıyordu
Kurban olayım ülkeme
Yurtdışında yaşaması doğru okuyup yazmasına engel değil. Tadil nedir hem Allah aşkına?kadın yurtdışında yaşıyor turkçesinin bozuk olması normal.şu k.k kulübü ne meraklı ya öğretmenlik yapmaya herkese
Aynen onlar da varAynen katiliyorum. Maalesef Yurtdisinda yasamiyorlarsa anlamalari imkansiz.
Topuklu ayakkabi da o yuzden :) Senede 1 banyo yaptiklari icin parfum , tirnaklarin pisliklerini saklamak icin french manikur haha :)
Şu gurbetçilerin tatil için Türkiye’ye gelmelerini de anlamıyorum ki. Git Filipinler’e, Güney Amerika’ya falan. Madem herkesten uzak bir tatil istiyorsunuz farklı bir yere gidin. Türkiye’de yazın denize girecek sessiz sahil bile yok. Her yer dolu.
Aynen onlar da var
Şöyle bi geçmişe gidelim dedim ama köpek pisliği gecerli yeminlenCok hossunuz da bunlar gunumuz icin gecerli degil yani.
Aynen. Yanliz bu her yaz tatilde 1 ay Turkiye'ye giden 'gurbetçi' takimi hep Almanya'dan nedense:) Aklıma hep Ilyas Salman'in Sari Mercedes filmi geliyo nedense
Bundan iyisi Şam’da kayısı... güzel sözmüş beğendim. Yine de Türkiye dışında tatil geçirip ufuk genişletme fayda var. Bu arada İlyas Salman’ı da, filmini de çok severim yanlış anlaşılmasın :)Hepsi geliyor. Almanyada cok türk yaşadığı icin göze batiyor.
Yoksa alakasi yok. Canadada yaşayan türk arkadaşlarım var onlar mecbur 3 senede bir geliyor. Ucak biletleri yaklaşık 3000 bin dolar olduğu icin.
Ben bodrumda 5 yildizli hotelde ultra all inclusive 570 Euroya 14 gün tatil yapiyorum.
Bundan iyisi şamda kayisi diyorum
Diger tum olanaklar iyi olunca, hic goze gorunmuyordur. Bilemiyorum bana hic denk gelmedi belki de.Şöyle bi geçmişe gidelim dedim ama köpek pisliği gecerli yeminlen
Sahipleri alip atmaları gerekiyor normalde ama kimse umursamıyor bulduğu yere işetiyorlar
Gerçi her yerde mi böyle bilmiyorum bu bahsettigim avrupa ulkesi Fransa.. Hemi de özellikle gelinlik almaya geldikleri, ask şehri dedikleri Parissehirin pisliği dışında fena degil :)
Bundan iyisi Şam’da kayısı... güzel sözmüş beğendim. Yine de Türkiye dışında tatil geçirip ufuk genişletme fayda var. Bu arada İlyas Salman’ı da, filmini de çok severim yanlış anlaşılmasın :)
Diger tum olanaklar iyi olunca, hic goze gorunmuyordur. Bilemiyorum bana hic denk gelmedi belki de.
Valla ben Turkiyedeki pis sokagi caddeyi baska bir Avrupa ulkesinde gormedim, ulkeme dusman degilim yanlis anlasilmasin, gurbetciyle de bir derdim yok,calisan orda da calisiyor burda da,fark etmiyor. Ama Avrupa cok pis ulkemin temizligini sevem diyene de guluyorum istemsiz. Almanyadaki Turk mahallesine kokudan girilmiyordu ne hikmetse. Insan pisse her yerde pistir veya temizse her yerde temizdir demeyi cok isterdim ama dediginiz gibi orada cezasi var,ona gore davraniyor insanlar. Burada metro istasyonunda afedersiniz mican teyzeyi de gorduk,ben bu boyuttakini Avrupada gormediydim billahBanada fazla denk gelmedi :)
Acaba trdeki kedi köpekler nereye yapiyor :) ve onlarin yaptığını kim topluyor. Burda zaten cezasi var. Yakalanirsa 30 euro öder sahibi. Almanlar bu konularda cok dikkatli... para cezasini duyunca mum oluyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?