- Konu Sahibi Balinayakafaatandelihamsi
-
canım özenli davranıyorum zaten ama bunlar bunu takdir etmezler çünkü gelinim ya mecburum gözüyle bakıyorlar... artık sabır taşım çatlamak üzere.. evlendim ertesi gün bunlar evimdeydi hala da ayaklarını kesmediler
konunu okudugum halde dikkatimi cekmedi
esin ne diyor peki?
mesela gorumcen kaynin geldiginde ve uzun kaldiklarinda
neden kimse bana yardim etmiyor diye sormuyormusun
esine?
ben olsam gostermelik bas agrisi haplari alirim
basim agriyormus gibi (ama icmem ) onlara yuz vermem
bir tek kayinvalideme karsi guler yuzlu olurum
veya bazi ev islerini yapmam durdugu yerde dursun
esin onlarin yaninda sana "canim sende cok yoruluyorsun diyip yardim etse"
belki anlarlar
bilemedimki simdi
Yanlış anlama ama eşin doktormuş maddi durumunuzu bilemem ama türkiye şartlarına göre iyikazanıyor olmalı bir ev tutsanız bi bayan alsanız yanına arada bir sende gider bakarsın ?
insanoğlu nankördür yapacak bişey yok açık açık söyleyeceksin,akşama kadar çalışıyorum geldiğimde işler zor geliyo bana yardım edermisin diye teklif edeceksin.red mi etti,bir daha soracaksın bir daha bir daha bıktırana yaptırana kadar.zaten o yapmak istemeyince eşin de farkeder karşı tarafın çirkefliğini
daha sekiz aylık evliyim ama son iki aydır resmen kabusu yaşıyorum.. kayınvalidem iki ay önce yanımıza geldi doktor kontrolleri vardı.. onların neticesinde de ameliyat oldu ve bir ay geçti üzerinden... bir kaç güne kadar da kemoterapiye başlayacak.. kayınvalidem hastaneden eve çıkınca kardeşi de bana kalmaya geldi.. kaynım şehir dışında ama her haftasonu cumadan pazara o da geliyor bize... birde bunlar yetmiyormuş gibi görümcem olacak hanımefendinin kaprisleri uzaktan bile yormaya yetiyor.. bu çarşamba da o gelecek.. ona hiç tahammül edemiyorum.. sürekli dedikodu peşinde ve eşimi bana karşı devamlı kışkırtıyor.. bekar kendisi.. dönüş biletini aldın mı dedim diye bana hırslanarak geliyor menim buna..evliliğimden hiç birşey anlamadım.. bebek istiyorum ama karar veremiyorum...ne olur bana yardım edin.. kalınvalidem artık benimle kalacak onu kabullenmeye çalışıyorum ama bu görümcemi en kısa zamanda nasıl evine gönderebilirim... artık hiiç birine tahammül edemiyorum..
benim sıkıntım kayınvalidem değil ki bunu defalarca söyledim.. benim sıkıntım gelmeleri.. neden gelmeleri biliyor musun... laflarını sözlerini bilmiyorlar.. sürekli bir laf çarpmla sürekli birşeyler bekleme ben sabah 8 aksam 7 çalışıyorum eve gidiyorum yemek bulaşık ütü temizlik.. bende insanım di mi ama.. ben kocamla bir yerlere gitmeyeli 2,5 ay oldu.. annemlere gitmeyeli 3 ay oldu...tabiki annelerini görecekler ama bana da yardımcı olacaklar.. çünkü bende insanım.. kendi hayatımdan mı vazgeçmeliyim sence...??????
ya kızlar bugün görümcem kasten ve bilerek elektrik süpürgemi kırdı... onun saçını başını yolmamak için zor tutuyorum kendimi... o bana teyzemin hediyesiydi... kendileri bişey almazlar ama evdekilerin içine etmeyi çok iiyiii başarırlar...
en iyisi görümcenle kaynını kov gitsinnn
yakındır... biraz daha sabrımı zorlarlarsa kovacam artık :)
Sonra da suçlu sen olursun kimse düşünmez onlar neler yaptı diye. Ben de bu duruma sinir oluyorum.
canım benim biraz ılımlı ol ve herşeyi iyi tarafından bak sadece kendi huzurunu düşünme o ismini bile anmak istemediğim hastalık varmış kaynananda eşin ne üzülüyodur anne bu hiç bişeye benzermi sen olsan Allah korusun senin annen olsa için parçalanmazmıydı nu mükafatın karşılıksız kalmaz sevmiyo olabilirsin ama Allah için yap ne kadar kötü olurlarsa olsun eşlerimizi anneleri doğurdu evlenene kadar onların kanatları altındaydı biraz sabret derim:44:
canım annesine birşey demiyorum ki zaten ona hiç sözüm yok..sevgim de saygım da asla kusur etmem.. ama bu iğrenç kaynm ve görümcem yıldırdı beni artık... her gece ağlıyorum hiç uykum yok haftalardır...hiçbir özelim kalmadı eşimle... dayanamıyorum....
eşinle paylaş o zaman ne diye ağlıyosun ki yıpratma bu kadar hem hemen hemen aynı dönemlerde evlenmişiz kaynını ve görümcenden yana olan sıkıntını söyle eşine bi yol çaresi bulunur elbet eşinde odun değilya bi yol bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?