Tahammül edemiyorum......

konunu okudugum halde dikkatimi cekmedi
esin ne diyor peki?
mesela gorumcen kaynin geldiginde ve uzun kaldiklarinda
neden kimse bana yardim etmiyor diye sormuyormusun
esine?
ben olsam gostermelik bas agrisi haplari alirim
basim agriyormus gibi (ama icmem ) onlara yuz vermem
bir tek kayinvalideme karsi guler yuzlu olurum
veya bazi ev islerini yapmam durdugu yerde dursun
esin onlarin yaninda sana "canim sende cok yoruluyorsun diyip yardim etse"
belki anlarlar
bilemedimki simdi

ya bende bazen surat falan yapıyorum ama öyle yüzsüzler ki anlatamam sana

Yanlış anlama ama eşin doktormuş maddi durumunuzu bilemem ama türkiye şartlarına göre iyikazanıyor olmalı bir ev tutsanız bi bayan alsanız yanına arada bir sende gider bakarsın ?

bunu asla kabul etmez ki eşim hem ben annesi gitsin istemiyorum ki şuan karşımda oturan pişkin kaynım ve uyuz görümcemden kurtulmak istiyorum..

insanoğlu nankördür yapacak bişey yok açık açık söyleyeceksin,akşama kadar çalışıyorum geldiğimde işler zor geliyo bana yardım edermisin diye teklif edeceksin.red mi etti,bir daha soracaksın bir daha bir daha bıktırana yaptırana kadar.zaten o yapmak istemeyince eşin de farkeder karşı tarafın çirkefliğini

aslında en güzel çözüm bu sanırım.. onlar beni yıldıracağına ben onları yıldırmalıyım...:)) yaşasın kötülükkk!!!

Allah kolaylık versin zor bir durum
neden sizinle kalıyor kızı varmış belki bira kalıp gider

canım sende baştan çıldırtıp çağırmışın görümceni dönüş biletini aldın mı boşwer yerini bilmiş olur belkide böylece ama eşimi kışkırtıyor demişsin ya o yüzden laf söyleyeceğin de varsa eşinin de bulunduğu ortamlarda söyle ki arkandan eşini dolduramasın

hmm sanırım ben yanlış anlamışım. öyleyse bence direk yardım istediğinizi söyleyin. işle birlikte yetişemediğinizi ve en azından yemektir bulaşıktır yardımcı olmalarını söyleyin bence samimi bir şekilde. madem gelip kalıyorlarlar rahatça o zaman " kendi eviniz gibi oturun. süpürge makinesi şu odada bulaşık deterjanı burda fln" diye de gösterirsen arif olan anlar. eşine de tatlı dille söylersen yetişemiyorum diye o da en azından konuşursa kardeşleriyle yardımcı olsunlar diye senin sıkıntın da azalır. bazı insanlar vardır çok yüzsüzdür. kimileri de aman kötü düşünmesinler diye herşeyi yaparlar. ancak o yüzsüz insanlara nasıl davranacaklarını bilemezler kendileri gibi nazik dikkatli sanırlar. halbuki onlara da aynı yüzsüzlükle cevap vermek lazım. ben hep şöyle düşünürüm. o gelip bunu yaparken utanmıyor, bana bunları söyletecek kadar utanmıyor da, ben mi bunları söylerken utanıyım? o zaman da hiç bir çekincem kalmıyor aklımdakileri söylüyorum.

umarım biraz olsun yardımcı olabilmişimdir. iyi günler kayınvalidenize acil şifalar..

ya kızlar bugün görümcem kasten ve bilerek elektrik süpürgemi kırdı... onun saçını başını yolmamak için zor tutuyorum kendimi... o bana teyzemin hediyesiydi... kendileri bişey almazlar ama evdekilerin içine etmeyi çok iiyiii başarırlar...

kızlar cuma günü yine kaynım geliyor daha geçen hafta on gün kalmıştı şimdi tekrar geliyor.. zaten görümcemde hala bende...dün gece sinirden hiç uyumadım.. tüm gün boyunca da kalbim sıkıştı.. nasıl ağrım var anlatamam.. ne yapacağım ben yaaa nasıl önüne geçeceğim.. resmen depresyondayım mutsuzum... ağlamamak için kendimi çok zor tuttum bütün gün...

canım benim biraz ılımlı ol ve herşeyi iyi tarafından bak sadece kendi huzurunu düşünme o ismini bile anmak istemediğim hastalık varmış kaynananda eşin ne üzülüyodur anne bu hiç bişeye benzermi sen olsan Allah korusun senin annen olsa için parçalanmazmıydı nu mükafatın karşılıksız kalmaz sevmiyo olabilirsin ama Allah için yap ne kadar kötü olurlarsa olsun eşlerimizi anneleri doğurdu evlenene kadar onların kanatları altındaydı biraz sabret derim:44:

canım annesine birşey demiyorum ki zaten ona hiç sözüm yok..sevgim de saygım da asla kusur etmem.. ama bu iğrenç kaynm ve görümcem yıldırdı beni artık... her gece ağlıyorum hiç uykum yok haftalardır...hiçbir özelim kalmadı eşimle... dayanamıyorum....

eşinle paylaş o zaman ne diye ağlıyosun ki yıpratma bu kadar hem hemen hemen aynı dönemlerde evlenmişiz kaynını ve görümcenden yana olan sıkıntını söyle eşine bi yol çaresi bulunur elbet eşinde odun değilya bi yol bulur

söylemez olur muyum hiç söylüyorum ama o da ailesine karşı o kadar pasif ki beni çıldırtıyor.. ne diyeyim ben şimdi gelme mi diyeyim diyor...bir çare üretmiyor her türlü fedakarlığı benim yapmamı bekliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…