Yaş kırk.. sessiz sakin,sorun çıkarmayan,gürültü istemeyen, kusuru örten,aman ağzımızın tadı bozulmasın diye içine atan ,attıkça atan ,sonra taşan ,alakasız yerde ,alakasız kişilere taşan ben öyle tahammülsuz oldum ki a dostlar herkesi ama herkesi silmek istiyor gibiyim.. ne kimse arasin,ne gelsin ne gideyim öyle bir haldeyim.. herkes sinirimi bozar oldu ,sürekli asabi bozuk birine dönüştüm..
Sizce bu durum aşılır mi.. o idare eden,Gönül kirmamaya Çalışan kadın geri gelir mi..
Yaa olabilir mi..Psikolojiniz mi bozuldu
Yani her zaman davrandığınızdan daha farklı davranıyorsanız eğer bir sebep olabilir.Yaa olabilir mi..
Boşver geri gelmesin,o kadının ne hayrını gördünYaş kırk.. sessiz sakin,sorun çıkarmayan,gürültü istemeyen, kusuru örten,aman ağzımızın tadı bozulmasın diye içine atan ,attıkça atan ,sonra taşan ,alakasız yerde ,alakasız kişilere taşan ben öyle tahammülsuz oldum ki a dostlar herkesi ama herkesi silmek istiyor gibiyim.. ne kimse arasin,ne gelsin ne gideyim öyle bir haldeyim.. herkes sinirimi bozar oldu ,sürekli asabi bozuk birine dönüştüm..
Sizce bu durum aşılır mi.. o idare eden,Gönül kirmamaya Çalışan kadın geri gelir mi..
Evet öyle oldu ,artık daha temkinliyim.. kiminle ne konuşulur ,ne konuşulmaz beni güvende hissettiriyor bu durum.. ama yinede güvenip anlattığım kişilerde bir şekilde yayılıyor gibi hissediyorum,hani annene anlatirsin herkes bilir.. sonra onada anlatmamaya başladım.. kendi kendime konuşuyor ,sürekli düşünüyor ve cevaplar veriyorken buldum kendimi ,Hayatınızda yolunda gitmeyen birşeyler var mı? Ya da bir farkindalik yasamis olabilir misiniz? Zaman zaman insana da bir guncellleme geliyor.Ama zorlanıyor.Benim de böyle yakip yıkmak istediğim dönemler oldu hayatımda.Ama sonrasında bir denge tutturdum.Simdi kimseye kızıp küsmüyorum , ama bir sınır belirliyorum.bununla bu konu konuşulmaz ,.bununla dışarda oturulmaz gibi.Belki sizin de böyle bir döneminizdir
Gerçekten öyle.. herkesler birbirinin dedikodusunu yapıp biraraya gelince can ciğer olması midemi bulandiriyor.. uzaklaşıyorum...Boşver geri gelmesin,o kadının ne hayrını gördün
Belirtisi varmı acaba.. adet düzenli devam ediyor ama bilemedim...Benim aklıma erken menapoz geldi. Bilemedim.
Yaş kırk.. sessiz sakin,sorun çıkarmayan,gürültü istemeyen, kusuru örten,aman ağzımızın tadı bozulmasın diye içine atan ,attıkça atan ,sonra taşan ,alakasız yerde ,alakasız kişilere taşan ben öyle tahammülsuz oldum ki a dostlar herkesi ama herkesi silmek istiyor gibiyim.. ne kimse arasin,ne gelsin ne gideyim öyle bir haldeyim.. herkes sinirimi bozar oldu ,sürekli asabi bozuk birine dönüştüm..
Evet öyle gibi ama soyle bir durum oluştu ,gerginliğe gelemiyorum,bana karşı yapılan saygısızlık ,laf sokma , manipülasyon gibi durumlarda dönüp kalıyorum ve kendimi o an savunamiyorum ,yada başkasının hakkını ,aslında en çok başkasına karşı bu durum ,böyle olunca ben mesefe koyuyorum ,bu kendi kardesimde oluyor ,sürekli idare eden ben,sürekli haklı olan o..Kusura bakmayın mesajınıza kahkaha emojisi koydum ama amacım dalga geçmek değil.
Biz buna 40 yaş güncellemesi diyoruz, etrafımda aynı şekilde aman ağzımızın tadı bozulmasın modunda yaşayan pek çok kişinin 40'tan sonra "şimdiye kadar çektim, bundan sonra ne kadar yaşayacam da bir de onları çekeyim" dediğine şahit oldum.
Biraz orta yaş krizi, biraz kendi hayatınızın da değerli olduğu algısının oluşması sebep oluyor.
O herşeye OK kadın geri dönmez de onun yerine kendine daha fazla değer veren güncellenmiş bir üst versiyonu gelir.
Çok da takılmayın, sadece başkaları yerine kendinize odaklanın derim. :)
Sinir cizmeyi ogrenmeye çalışıyorum,30 yaşından beri.. hayır demek başlarda ne kadar zordu. Sonra sonra normallesti ,hala tam yapabilmiş değilim.. sorun şu ki kendimi tam ifade edemiyorum ve sadece duvar örüyorum.. komşuluk ilişkilerimde gerçekten umrumda değil ,ama kardeş ,anne ,aile ilişkilerinde kötü karakter ben oluyorum ve sürekli nasihat dinler duruma geliyorum vasat insanlar tarafından.. bu da ağrıma gidiyor.. öfkem de ölçüsüz bu sefer yakip yıkıyorum alakalı alakasız ,su deliye bak durumuna düşüyorum.. gerçekten kendimden bıkmış durumdayım...Şart mı geri gelmesi?
Eğer durduk yere birilerinin kalbini kırmıyorsanız gelmesin.
Sınır çizmeyi öğrendiniz belki de sadece.
Bence bir noktada dengelenecektir bu haliniz.Sinir cizmeyi ogrenmeye çalışıyorum,30 yaşından beri.. hayır demek başlarda ne kadar zordu. Sonra sonra normallesti ,hala tam yapabilmiş değilim.. sorun şu ki kendimi tam ifade edemiyorum ve sadece duvar örüyorum.. komşuluk ilişkilerimde gerçekten umrumda değil ,ama kardeş ,anne ,aile ilişkilerinde kötü karakter ben oluyorum ve sürekli nasihat dinler duruma geliyorum vasat insanlar tarafından.. bu da ağrıma gidiyor.. öfkem de ölçüsüz bu sefer yakip yıkıyorum alakalı alakasız ,su deliye bak durumuna düşüyorum.. gerçekten kendimden bıkmış durumdayım...
niye o kadini geri istiyorsunuz ki? o halleriniz yuzunden bugun ki durumunuza gelmissiniz belliki. Sadece tepkilerinizi birden degil de ara ara gostererek siddetini azaltma yontemine giderseniz daha az kirici olursunuz. Ayni deprem gibi enerjiyi birden ve kuvvetli sekilde degilde, kucuk kucuk salmaniz lazim. Zamaninda ve yerinde tepkiler.Yaş kırk.. sessiz sakin,sorun çıkarmayan,gürültü istemeyen, kusuru örten,aman ağzımızın tadı bozulmasın diye içine atan ,attıkça atan ,sonra taşan ,alakasız yerde ,alakasız kişilere taşan ben öyle tahammülsuz oldum ki a dostlar herkesi ama herkesi silmek istiyor gibiyim.. ne kimse arasin,ne gelsin ne gideyim öyle bir haldeyim.. herkes sinirimi bozar oldu ,sürekli asabi bozuk birine dönüştüm..
4/li yaşlarda inanılmaz bir aydınlanma geliyor hayatı resetleyip tüm yükleri, negatif durumları silip atıyorsunuz sizde o aşamaya gelmişsiniz, böyle böyle arınıp yeni dengenizi bulacaksınız :)Yaş kırk.. sessiz sakin,sorun çıkarmayan,gürültü istemeyen, kusuru örten,aman ağzımızın tadı bozulmasın diye içine atan ,attıkça atan ,sonra taşan ,alakasız yerde ,alakasız kişilere taşan ben öyle tahammülsuz oldum ki a dostlar herkesi ama herkesi silmek istiyor gibiyim.. ne kimse arasin,ne gelsin ne gideyim öyle bir haldeyim.. herkes sinirimi bozar oldu ,sürekli asabi bozuk birine dönüştüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?