Tahammül sıfır ...

4/li yaşlarda inanılmaz bir aydınlanma geliyor hayatı resetleyip tüm yükleri, negatif durumları silip atıyorsunuz sizde o aşamaya gelmişsiniz, böyle böyle arınıp yeni dengenizi bulacaksınız :)
Ay ins öyle olur ,lakin yinede rahat hissetmiyorum,soyleyemedigim herşey içimde ,zihnimde bir yük haline dönüşüyor.. az once cam siliyorum sürekli zihnim cevap veriyor ,kendini savunuyor,aslında nasilda kötü olduğunu haykırıyor o kişiye ,pek de maharetli laf ediyor , ama gel gelelim gerçek yaşantı öyle olmuyor ,kendimi sürekli eksik ,yetersiz hissetmek beni oldukça yoruyor . Bunuda sanırım öfkeyle belli ediyorum ,yada duvar örmek ile .. halbuki bunların çözümü zamanında ve doğru iletişim değil mi.. ins öğrenirim..

Ah keşke ,ama sanırım durduramiyorum tee cocuklukta yaptiklarina kadar gidiyorum ,içimden seni silmek istiyorum ,asla görüşmek istemiyorum,her hareketin beni rahatsız ediyor bıktım senden demek geliyor ,diyemiyorum..
Dediğin gibi bunu ölçülü birsekilde yapmalıyım ki oda bilsin ,bende rahatliyayim..
Siz rahatsız olduğunuz bir durumda hemen söyleyebiliyor musunuz..

Valla bende aynen sizin gibiyim. Yaşla bağlantılımı bilmiyorum ama yaş 45 ! Bu sene öyle bir hale geldim ki silemeyeceğim kimse yok tek kalemde
Değil mi ,gerçekten sevmediğim insanlari silmek istiyorum ,kendini sürekli haklı gören ama kötülük yapmaya devam edenleri kardeşim dahi olsa silmek istiyorum..
Sanki artık idare edemiyor gibiyim..

Bana bu guncelleme 31 yasimda geldi
40 yasinda bir bloggerin yazisini okumustum arastirirken bu halimi
40 yasinda aydinlandim gec oldu diyordu
Beni uzen kiran deger vermeyen cikarci fitne fesat insanlari cikardim hayatimdan
arkamdan konustugunu bildigim bir komsum vardi mesela
Sosyal medyamda ekliydi
Silmiyordum ayip olur durduk yere kimseyi niye sileyim falan diye dusunuyordum
Engelledim direkt sonra
Neden gorsun ki hayatimi?
Arada sirada gorunup kaybolan, gordugunde ya bebek gormeye gelicez de bir turlu firsatimiz olmadi diyen bir arkadasim vardi, bebegim 19 aylik oldu dogdugundan beri ayni yalani soyluyor her gordugunde. Beklentim altindi zibindi degil. Gelmiyorsan gelme ama her gordugunde tek muhabbet gelcez bu hafta, haftaya falan demesi. Sildim heryerden. Yalanci samimiyetlerden biktim. Az oz olsun. Olmuyorsa hic olmasin. Kimseyi memnun etmek icin gelmedik bu dunyaya.
Bence bu kivama gelmisken eskiye donmeye calismayin
Ben bu sekilde cok memnunum sahsen

Valla soyluyorum. Eskiden soyleyemezdim ama simdi hic umrumda degil soyluyorum direkt. Insanlar bana yaparken hic uzulmuyorlarsa ben niye soylemekten cekineyim diye dusunuyorum. Ama bunu kavga cikararak ya da konuyu eskilere kadar uzatarak yapmamaya calisiyorum. Anlamayanla oluyor ya da takmayanlar o zaman olayin Allahini cikariyorum. Hic kimse kalici degil, ben de bu hayatta kalici degilim. Ikinci kere de bu dunyaya gelmeyecegime gore beni mutsuz eden insanlara da ayiracak vaktim yok diye dusunmeye basladim acikcasi

Valla tam 40 oldum bende de başladı bu ruh hali . Sürekli huzursuzum. İnsanlara tahammülüm yok .insanlar olmayınca da niye yoklar diye üzülüyorum falan .geçer diye umuyorum salak saçma bir şey oldum çıktım

Neden ağzımın tadı bozulmasın diye insanları altan alıyormuşum hiç öyle şeyler yapmam banane yani neyse güncelleme daha iyi olmuş böyle devam

Sessiz, sakin, insansız bir kaç gün işinizi çözer sanki.

Sevgili devre arkadaslarim yalniz degilsiniz
Ben bu yeni guncellemeyi cok sevdim.cok guzel calisiyor bosu bosuna senelerce cekmisim

Söylemek değil ama sevmediğim insanla tak diye keserim görüşmeyi rol kesemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…