Tahammülsüzlük

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Hanımlar 3 yıllık evliyim 1 oglum var. Eşinle son aralar sürekli tartışıyoruz biraz uzun olacak kusura bakmayın.
Not:Telefonla yazıyorum yazım hatası imla yanlışı olursa kusura bakmayın.
Hersey o gece yani beni dövdüğü gece başladı. Esim normalde dövme yani o sinirlenir ben sakinleştiririm olay kapanırdı. Ama o gece öyle olmadı o sinirlendi ben sinirlendim. Sonra boğazımı sıktı o sıkınca ben ittim ben itince daha çok sinirlendi dövdü. O vururken ben vurdum. Sonuç yüzüm mor. Annemi aradım gece 1.5.Aradım gelin alın beni dedim. İnanın boş şeye kavga çıktı. Ama ben haklı oldugumuzu halde hep beni suçladı. Neyse daha sonra ailem geldi ama o ara eşim çocugumu kaynanam götürmüş. Yemin ederim o sinirden hiç duymadım görmedim. Başka odadaydım. Ailem geldi konuştu konuştu konuştu. Babam gelmek istememiş boşancaksa ben oraya gidip alamam ilerde suçlusu ben olurum kendisi gelmesi gerekiyor demiş bana da söyledi. Neyse çocugu kaynanam götürdüğünü duyunca çıldırdım tabi gitmedim gidemedim. Yavrumu bırakamadım. Ailem gitti. Yine beni suçlu gördü. Aramız yine ilerde düzeldi ama ben konduramıyordum kendimi çok güçsüz çaresiz hissettim yediremedim. Eşime dediğim tek kelime o gün ben dayak yiyecek bir insan degilim yemem yedirtmem dediğimdi. Apartmana rezil olduk hep. Her neyse daha sonra yine atışmaşar başladı eşim artık Herseye bagıran bir insan oldu. Ama dediği şeyse beni germe beni sıkma beni bunaltmaydı. Gecelerde esim halı saha maçına gitti küçük görümcem bana geldi beraber internetten film izledik. Film bitti baktım saat 1.5 normalde hiç bu kadar gec kalmaz. Çok sinirlendim aradım neredesin dedim saat kac oldu sen bekar bir insan degilsin evli oldugunu unutma dedim yüzüme kapattı telefonu sonra mesaj attı arkadaşlarımın yanında nasıl bagırırsın bana delirtme beni dedi bende saatin kaç oldugundan haberin var mı bekar mı sanıyorsun kendini dedim bide tabi dün ilişkiye girdin Hersey bitti deme anca kullanmasını bilirsin dedim. (ilişkiye girmek istediği zaman canım cicim bittikten sonra surat 5 karış) bir mevzu var tamam gelicek dedi. Tamam gelirken su al dedim tamam dedi. Geldi eve kızdı yine birsey demedim yoruldum çünkü kavga dan yoruldum. Daha sonra hafta sonu oldu beraber kahvaltı yaptık dışarıda çok güzeldi Hersey. Esime Önceden de dediğim gibi akşama düzgün var kesin gitmeliyiz dedim akraba düğünü. Bana ben gitmek istemiyorum babanla karsı karsıya gelmek istemiyorum dedi. Bende ama çok önemli dedim özellikle herkes gel dedi dedim. Bakarız demişti sabah ama akşam gitmicen dedi esimin tarafınında düğünü varmış yeni haberim oldu ve çoooook uzaktan bir akrabaymış. Bana dediği gidilicekse bu düğüne gidilmesi gerekiyor falan dedi. Surat astım normal olarak tabi sinirlendi. Ya istiyorlar ki onlar Hersey yapsın biz hep susalım ses etmeyelim olmuyor işte öyle olmuyor. Yine bozuldu aramız. Bana örf adet bilmiyorsun dedi dısardaydık. Bagırıyordu sus dedim millet var daha fazla rezil olamam dedim tabi umrunda olmadı. Yine dogurdum aramız dün sabah ben oglumun altını değiştiriyordum durmuyordu. Ya of oglum bi dur dedim. Esime oglum annene bulaşma bu aralar zaten ters tarafından kalkıyor gibi birsey dedi sonrada bu gidişat hiç iyi degil ona göre dedi. Bende git boşan o zaman umrumda degil dedim bişey demedi gitti. Aksam geldi surat asmadım normal konustum hani hep diyor ya surat asıyorum diye asmadım düzgünce konuştum. Oglum ateşlendi ateşini ölçtüm ölçtürmedi 40 cıkmıstı emin olmak için bir kere daha ölçtüm bu sefer 38 çıktı yine emin olamadım tekrar ölçtüm yine 38.5 falan çıktı sonra eşim bagırdı rahat bıraksana su çocugu dedi. Bende farklı çıkıyor napayım emin olmam lazım havale mi geçirsin çocuk ona göre fitil yapıcam dedim bu arada ateş ölçer dijital hemen ölçüyorum. O bana bagırıcam suçun bende olmadığı nı anladım neyse yattık aramız buz. Bugün olmuştu. (dün pantolonunun paçaları katlıydı sorucaktım unuttum. Sabah sordum senin niye paçaların katlı dedim tabi yine kızdı niye soruyorsun diyor ne var bunda dedim. Neden sorduğunu sende bende iyi biliyoruz dedi. Neden sormuşum dedim sus ya dedi canım istedi katladım dedi. Bişey demedim ve gitti. Çok sıkıldım kim nerde yanlış yapıyor kimin davranışlarında problem var anlayamıyorum. Ben mi çok takıyorum yoksa omu fevri davranıyor bilmiyorum ama tek bildiğim sey çok sıkıldım çok bunaldım okuyan herkese tesekkur ederim çok uzun oldu kusura bakmayın..

Aradan baya bir zaman gecti yanlız hemen girmedim tabi ki zaten normalde 2 gü de ilişkiye girerdik simdi ise ayda bir oldu resmen
Ikiniz de hatalisiniz.
En cok sasirdigim sey de nasil dayagi yiyip sonra cinsel iliskiye girebiliyorsunuz? Demek ki umrunuzda degil sizin de hosunuza gidiyor.

Aradan baya bir zaman gecti yanlız hemen girmedim tabi ki zaten normalde 2 gü de ilişkiye girerdik simdi ise ayda bir oldu resmen
Nasil affedebildiniz? Meraktan soruyorum yani esinizi affetmeseniz sevismezdiniz diye dusundum. Yazdiginizda bile kendinizi hatali gormussunuz, esim sinirlendi ben de sinirlendirdim demissiniz. Sinirlendirdiniz ve dayagi hak mi ettiniz yani

Saçmalama ne haketmesi. Kimse haketmesi ama napıcaktım sen söyle bir seyleri yoluna koymak için bişeyler yapman lazım o zaman ailemin evine gitmeliydim en başında ama gidemiyorum da buda ayrı bir problem zaten ve o da çok uzun ne olucak sanıyorsunuz esimi ilişkiyle terbiye edecegimi falan mı evli misiniz bilmiyorum ama benim eşim ilişkiyle terbiye olucak biri degil tam tersi eger olmazsa daha çok kavga çıkar çok merak ettim evli misiniz
Nasil affedebildiniz? Meraktan soruyorum yani esinizi affetmeseniz sevismezdiniz diye dusundum. Yazdiginizda bile kendinizi hatali gormussunuz, esim sinirlendi ben de sinirlendirdim demissiniz. Sinirlendirdiniz ve dayagi hak mi ettiniz yani

Evet evliyim
Dayak yesem o herifle ayni cati altinda kalmam. Kendimi gectimcocugum var onu o ortamda asla tutmam. Iliskiyle adami terbiye etmeyin ama kendi ozsayginizi cigneyip de adamla da birlikte olmayin yani ay ne diyeyim? Siz kendi yaptiginizi normal mi buluyorsunuz?su anda bosanmak icin careler aramaniz gerekirken neler dusunuyorsunuz hayret ediyorum.

Adami sinirlendirdim demek ne demek? Dayagi hak ettim demek. Bu sizin soyleminiz,bilinc altinizda kendinizi hatali gormussunuz onu sordum. Agresiflesmeye gerek yok

Evlisiniz galiba ama her erkek bir değil bide bursadasınız bende bursa İnegöl. Benim istediğim sey bundan sonra nasıl davranayım nerelerde yanlış var dışardan bir gözün bana verebileceği tavsiyeler ne bu yani çünkü olayın içinde oldugm için SaGlık lı düsünemiyorum

Canım ben agresif değilim ve eşimi sinirlendirdiğim için dayak yedim Hatalıyım da demedim. Size olanını hepsini anlatmaya çalıştım siz yanlıs anladınız yada ben anlatamadım bak gercekten kafam çok karısık bununla kafamı yormak istemiyorum anlayıslı olun lütfen tek istediğim bundan sonra nasıl davranayım surat mı asayım konuşmayımmı napayım ya çıldırcam delşrcem artık ya psikolojim iyice bozuldu sıkıldım bunaldım dışarı çıkıyorum rahatlıyorum esimi görünce yine deliriyorum. Zaten Demekki o gün yaptıkları o kadar zoruma gitmiş ki hala içimde var anlamıyorsunuz yada anlatamıyorum off

Seni çok çaresiz gördüm. Adam o kadar kendini haklı görüyor ki. Sana kendini haksız hissettiriyor. Bebeğinde var. Şiddet var. Dayak bir kere geldi mi o eve bir daha gitmez. Planlı davranan bir kadin olma zamanın gelmiş de geçmiş. Artık attığın adımları düşünerek atmalısın. O adamın yanında duracaksan; sorgular gibi sorma mesela. Sesini yükseltmemeye çalış. Zor ama uğraş bakalım. Belki yoluna girer. Anladığım kadarıyla otorite çatışmanız var.

Birde çocuğa ateşi çok yükselince fitil yapmak uygun birşey değil bence. Acile görürseniz daha iyi olur.

Esinizle normal hayatiniza devam edeceginize alip karsiniza konusmaniz gerekirdi dayak olayindan sonra. Siddet cok zoruma gitti, seni affetmiyorum ve bir sure ayri yasamak istiyorum dusunmek istiyorum diyebilirdiniz. Bunu yapmadiginiz icin adam evlilikte bu siddet olayini gayet tabii bir aktivite saniyor su anda. Adam beyinsiz,beyin olsa karisini dovmez zaten kusura bakmayin da.

Ikincisi,esiniz gec kaldiysa telefon edip cemkireceginize sakin sakin nerde kaldin merak ettim,bu kadar gec kalacagini soylememistin diyebilirdiniz. Telefon edip bagirip cagirinca eve mi isinlandi adam,hayir. Fevri cikislar sadece size zarar verir,isinizi cozmez.

Diş çıkarıyor Önceden de gittim hemde kaç kere özele de devletede ama yaptıkları sey sadece ateş düsürücü ve fitil bide sirkeli su çok sükür düştü atesi arada bir hafif çıkıyor onda problem yok ama eşimle aramız iyice koptu

Birbirinize tahammul kalmamis net.
Eşin neden babanla.karşilaşmak.istemiyor ne oldu?
Adam sana dayak atiyor bi de tavir aliyor hem suçlu hem güçlü

"Beni dovdu." cumlenizden sonrasini okumak kesinlikle gereksiz. Bunu nasil kendinize yedirip o adamla ayni evde yasiyorsunuz anlamak mumkun degil. Belli ki aileniz de destek verecek bosansaniz fakat siz hala adami nasil daha az kizdiririm onun derdindesiniz. Bu hayatta bu tarz konularda prensipleriniz ve kendinize sayginiz olmazsa, baska insanlarin da (esiniz dahil) size saygi duymalarini beklemeyin.

Dayagi karsı saygı duyup susup oturmadım ki babam boşanma tarafı degil. Artı sunu da biliyorum boşandıktan sonra babamın bana çektirceklerini gayet iyi biliyorum ben cahil cühela bir insan degilim dayagi yiyip susayım. O konu gecmişte kaldı esim sürekli döven bir insan değil bir kere olan birsey sakın simdi de yanlış anlamayın bir kereden birsey olmaz diye susup oturmuyorum ama bu benim hayatım ve ilerde boşanıcam çok daha kötü şeyler olacağını çok iyi biliyorum benim derdim nasıl düzelecek nasıl bitecek bu kavgalar kim nerde hatalı lütfen yazımı okuyun ve öyle yorum yapın. Kadına şiddet i tabi ki onaylamıyorum bu konuda en çok tepki gösteren benim benim annem yıllardır dayak yedi babamdan baban her gün içer gelir ve bizi döverdi neyin ne oldugunu da gayet iyi biliyorum. Boşansam başıma kakıcaklat her defasında daha dun babamla birsey konuşuyordum kardesim hakkında ve direk beni suçladı evliliğimle daha boşanmadan benim başıma kaktı bosandıktan sonra aynı evde ne olur siz düşünün normal bir ailem olsaydı bende boşabmasını bilir elin oglunu çekmezdim. Babam çık geri kafada eski insanlar gibi sıkı yönetimci ben nasıl boşanayım sen söyle dışardan konuşmak çok kolay herkesin hayatı başka ama ben gelecegi mi görüyorum boşanırsam.

Yanlis anlamayin lutfen, ben cahil oldugunuzu ima etmedim. Fakat bana kalirsa dayak bir defa bile olsa, esinizle aranizdaki saygi sinirinin tamamen ortadan kalktigi bir durum. Eger boyle bir durum yasandiysa, bir seyler duzeldigine de hic denk gelmedim. Teyzem bu durumun en net ornegi mesela. Babanizin bu sekilde dusunmesine ve size boyle hissettirmesine uzuldum. Ancak ben esinizin son derece saygisiz biri oldugunu dusundum yazdiklarinizdan. Siz tartismalarda alttan alan taraf olmadiginizda kendisini cok acik ve net bir sekilde size gosteriyor. Ben eminim ki siz cok guclusunuzdur, bence kendi gucunuzun farkina varin. Ne esinize ne de babaniza ihtiyaciniz yok. Bu sekilde sayginin tamamen bittigi bir iliskide, tek cabalayan taraf olacaginiza yalniz ve mutlu bir kadin olmaniz daha iyidir. Elbette siz bilirsiniz fakat bu tarz ailelerde buyuyen cocuklarin da psikolojileri hic duzgun olmuyor. Geleneksel aile yapisinin dayattiklarindan biraz olsun uzaklasip cocuklarimizi boyle bir ortamda yetistirmek istiyor muyuz, bu bencillige hakkimiz var mi onu dusunmeliyiz once.

Aranızdaki aşkın şiddeti bu eşinle birbirinizi çok seviyorsunuz bu çok belli
Yanlız karekterler farklı çekişmeler hep ondan
Zamanla düzelir umarım

Dayak mevzusuna hiç girmeden yorum yapacağım.
Eşin de hatalı sen de.
Gece 1.30 olmuş haber alamamışsın, telefonda hayatım bu saate kadar haber vermemezlik etmezdin seni merak ettim başına bir şey geldi sandım korktum, diyebilecekken nerdesiiiiın sen bekar değilsin evine geeeel diye bağırıyorsunuz arkadaşlarının yanında kendini kötü hissediyor sonra size patlıyor.
Ben demiyorum ki adam istediği saatte gelsin haklı, hayır kesinlikle haber vermeli. ama bunu ona kızarak yaptıramazsınız. bu sadecw ateşi körükler.
ilişkiye girene kadar iyisin sonra böylesin kısmı için de aynı şey söz konusu. bu durumdan maden rahatsızsınız canım bak bana öyle geliyor ki ilişkiye girene kadar daha şen şakrak bir ortam var sonrasında soğuk bir ortam oluyor ben bu duruma üzülüyorum kendimi kullanılmış hissediyorum. gibi bir konuşma yspabilirsiniz normal bir zamanda. pat diye kavga esnasında değil.
se dili ben dili, bunu araştırıp uygulayın. sizin ağzınızdan hep sen dili çıkıyor gibi geldi bana. öyle olunca karşı taraf suçlanmış hissediyor ve atağa geçiyor.
adamın yapmaması gereken tonla şey var ama ben onu karsıma alıp konuşamayacağıma göre sizin davranışlarınıza yöneldim. siz kendinizi değiştirin ki o da değiştirsin.

Canım boşanma seçeneğin yok mu anladığım kadarıyla zorla çekiyorsun zaten neden bosanmiyorsun sevmediğin de bariz belli hoş sevsende şiddet varsa devam edilmez neden bosanmadigini merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…