Tahammülsüzlük ?

bayağı zorlayıcı bir şey evet
Ama bir çözümü vardır eminim ki. Psikologa gittim çözümü olmadı ama bilinçaltısal olarak olumlama yapmak iyi olabilir. Çünkü bizim o sese yükledigimiz anlamla ilgili bence.diger insanları rahatsız etmiyorken bizi rahatsız etmesi bilinçaltısal bir durum

Ya hic umursamayan da nadir.
Üzerine gidip kafanda buyutmedigin müddetçe emin ol daha iyi hissediyorsun
Evet mesela geçen yıl KPSS'ye çalışırken komşumuzun köpeği vardı.o konsantremi bozuyordu ama buzdolabı sesi hiç rahatsız etmiyordu. Şimdi köpek yok. Ne alakaysa buzdolabı sesi rahatsız ediyor ama büyütmeyeceğim kafamda

bu konular hepimizi tahammülsüz yapıyor biraz kafanı boşaltmaya ihtiyacın var diye düşünüyorum ben belki arkadaşlarınla belki ailenle belki hobiyle

Evet gergin,mutsuz ya da stresli olduğum zamanlarda oluyor

Gergin olduğum anlarda ben de çıt sesine bile tahammül edemem bence normal psikolojik birşey olduğunu sanmıyorum sadece o stres gerginlik vs yeterince ağır gelirken düşünceler içerisine giriyoruz ve o çıt sesleri haliyle daha fazla hissediliyor

bu konular hepimizi tahammülsüz yapıyor biraz kafanı boşaltmaya ihtiyacın var diye düşünüyorum ben belki arkadaşlarınla belki ailenle belki hobiyle
Evet haklısınız. Sürekli evdeyim.Pandemi yüzünden bize iftara gelmek isteyen kuzenimi bile kabul etmedim ve sürekli evdeyim

Evet ama bu durum beni korkutuyor o an. Buzdolabı sesi filan gayet gündelik hayatta olabilecek sesler.rahatsız oldugumda diyorum bundan da rahatsız olunur mu diye

aslında olunmaz ama farklı bir psikolojik durum içindeysen olunur neden olmasın

Migreniniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…