- 3 Mart 2023
- 197
- 48
- 18
- 31
- Konu Sahibi Papatyagibi1
-
Aaaa bismillah ne alaka ya ?Herkese merhaba,
İhtiyaç sebebi ile açılmış olan tahliye davası hakimin 2.duruşmada hakimin red kararı ile son buldu. Oysaki kiradayız ve farklı dairemiz yok. Kendi dairemize geçmek istiyoruz mevcuttaki ev sahibimiz bizi çıkarmak istediği için( ihtarname ve wp konuşmaları vs dedil olarak sunuldu) sizce istinafa taşınmalı mı? Örneğini yaşayan var mı?
Şok içindeyiz. Bilmiyorum ne alaka dimi? Seneler öncesinde var olan evimizi ihtiyacımız olmadığı için satmıştık geçen sene adam bizi çıkarmak istediği için mecbur bizde dava açtık. Geçmişte olan o satışa takıldı heraldeAaaa bismillah ne alaka ya ?
Ne diye bu kararı verdi ki hakim ?
Kiracımız avukat. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor..Kiracının özel bir durumu mu var ? Hakim normal şartlarda tahliyesini vermesi gerekirdi tek konutunuz varsa eğer.
Tek konutumuz var hali hazırda. Geçtiğimiz senelerde satılan bir ev var bunu bahane etmiş olabilir mi ?Kiracının özel bir durumu mu var ? Hakim normal şartlarda tahliyesini vermesi gerekirdi tek konutunuz varsa eğer.
Adalete bile guvenemez olduk ne kadar acı...Kiracımız avukat. Aklıma türlü türlü şeyler geliyor..
İstinafa taşımalı mıyız acabaAdalete bile guvenemez olduk ne kadar acı...
Neticede elden çıkarılmış bir mal bahsettiğiniz ev bu mahkemeyi ilgilendirmez ki.Tek konutumuz var hali hazırda. Geçtiğimiz senelerde satılan bir ev var bunu bahane etmiş olabilir mi ?
Madem eviniz varmış niye geçmediniz diye mi düşündü ne yaptı ben anlamadım bide kiracıya para ödeyeceğim böyle bir saçmalık var mı?Neticede elden çıkarılmış bir mal bahsettiğiniz ev bu mahkemeyi ilgilendirmez ki.
Günahını almak istemiyorum ama aklıma başka bişi gelmiyoKiracımız avukat demişsiniz. Bir boşluk bulup ordan girmediyse araya birilerini mi soktu ne yaptı
bahane etmeye hakkı yok kiTek konutumuz var hali hazırda. Geçtiğimiz senelerde satılan bir ev var bunu bahane etmiş olabilir mi ?
alakası yok öyle şey mi olurMadem eviniz varmış niye geçmediniz diye mi düşündü ne yaptı ben anlamadım bide kiracıya para ödeyeceğim böyle bir saçmalık var mı?
Zaten şartlar el vermeseydi davayı hiç açamazdıkbahane etmeye hakkı yok ki
o zamanlar ihtiyaç olmuş satmanız gerekmiş satmışsınız
nedir yani zamanında elindeki evi satmışsın şimdi sürünmeyi hak ediyorsun gibi bi anlam çıkar o zaman ondan
ya bunlar çok yanlış şeylerZaten şartlar el vermeseydi davayı hiç açamazdık
Birde terbiyesiz ohhhh diyip güle eğlene ayrıldı salondanya bunlar çok yanlış şeyler
zamanında ev denizinde yüzen birinin bile bir gün kiracısının yaşadığı evine ihtiyacı olabilir
hayat bu yani her şey gelebilir başa
ne anlayışsız bi kiracınız var
Üst mahkemeye taşıyın ancak karşınızdaki avukat oldugu için net bir şey söyleyemiyorum. Bu davayı da kaybederseniz tüm masraflar size kalabilir
Zaten bütün masraflar bize kitlendi şuanÜst mahkemeye taşıyın ancak karşınızdaki avukat oldugu için net bir şey söyleyemiyorum. Bu davayı da kaybederseniz tüm masraflar size kalabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?