- 3 Mart 2023
- 197
- 48
- 18
- 31
- Konu Sahibi Papatyagibi1
-
Yani ne yapmalıyım bilmiyorum adam evimi işgal etti diye birde üstüne ödeme yapacağımya bunlar çok yanlış şeyler
zamanında ev denizinde yüzen birinin bile bir gün kiracısının yaşadığı evine ihtiyacı olabilir
hayat bu yani her şey gelebilir başa
ne anlayışsız bi kiracınız var
Ben anlamadim.Herkese merhaba,
İhtiyaç sebebi ile açılmış olan tahliye davası hakimin 2.duruşmada red kararı ile son buldu. Oysaki kiradayız ve farklı dairemiz yok. Kendi dairemize geçmek istiyoruz mevcuttaki ev sahibimiz bizi çıkarmak istediği için( ihtarname ve wp konuşmaları vs dedil olarak sunuldu) sizce istinafa taşınmalı mı? Örneğini yaşayan var mı?
Evet ama hakim reddettiBen anlamadim.
Siz kiradasiniz, ayrica daireniz var.
Kendi mal sahibi oldugunuz daireyi mi tahliye etmek istediniz?
Dogru anladiysam konu da kalayim, bizde yakin zamanda boyle bir duruma dusecegiz.
son zamanlarda avukat kiracıların işleri fazlasıyla yokuşa sürdüklerini duyar oldumBirde terbiyesiz ohhhh diyip güle eğlene ayrıldı salondan
Hiç bir fikrim yok ama ihtimaller arasında. Kendiside kaybedeceğinden emindi zaman dolduruyorum diyorduson zamanlarda avukat kiracıların işleri fazlasıyla yokuşa sürdüklerini duyar oldum
allah herkese vicdan versin ya hakime rüşvet mi verdi ne yaptı anlamadım
böyle bi karar nasıl çıkabilir
ihtiyaç varsa o kiracı çıkmak zorunda
Daire kv üstüne. O oğlum oturacak diyerek açtık zaten. Satacağını sanmıyorum hiç o konulara girmedikAdam avukat olduğu için işiniz biraz zor. Bu adam size İllallah ettirir. Acaba satma şansınız yok mu evi satsanız kendinize o parayla bir ev alsanız. Hatta evi satacağınız kişileri özellikle şöyle güçlü belalı birine satsanız. Ancak öyle kişiler anlar sizin kiracınızın dilinden
Kiracılı evimiz satışta. Anlatsam roman olur :)Adam avukat olduğu için işiniz biraz zor. Bu adam size İllallah ettirir. Acaba satma şansınız yok mu evi satsanız kendinize o parayla bir ev alsanız. Hatta evi satacağınız kişileri özellikle şöyle güçlü belalı birine satsanız. Ancak öyle kişiler anlar sizin kiracınızın dilinden
Kayınvalidenizin başka evi var mı ?Daire kv üstüne. O oğlum oturacak diyerek açtık zaten. Satacağını sanmıyorum hiç o konulara girmedik
Bir evi var ( kendi oturduğu) bir evi var bu mahkemelik olan daire. Şehirdısında bir yazlığı var. Farklı bir dairesi yok. Evet avukat aracılığı ile hepsini sundukKayınvalidenizin başka evi var mı ?
Delillerinizi zamanında sundunuz mu ?
2 ev + 1 yazlık. Ev sizin üzerinize olmadığı için yüksek ihtimalle üst mahkemede de aynı sebeple davayı kaybedersiniz gibi duruyor.Bir evi var ( kendi oturduğu) bir evi var bu mahkemelik olan daire. Şehirdısında bir yazlığı var. Farklı bir dairesi yok. Evet avukat aracılığı ile hepsini sunduk
Ayrıca istinaftaki bi dosyamız kaç yıldır arşivdeydi, daha yeni incelemeye alındı. Yani o iş çok uzun sürüyorAvukatın söylediği istinaftan %95 döneceği. Ama istinaf ne kadar sürer meçhul
Anlamadım. Ev kv üstüne. Birisinde kendisi oturuyor. Diğerinide alt soyu olan oğlunun geçmesi için tahliye davası açıldı. Yazlık ise bulunduğu ilden bağımsız bir yerde. Mevcut durumda dava açıldığında ve ilk duruşma görüldüğündede aynı durum vardı. Geçerli sebep nedir2 ev + 1 yazlık. Ev sizin üzerinize olmadığı için yüksek ihtimalle üst mahkemede de aynı sebeple davayı kaybedersiniz gibi duruyor.
Onu duydum evet 4-5 seneyi bulabiliyormuşAyrıca istinaftaki bi dosyamız kaç yıldır arşivdeydi, daha yeni incelemeye alındı. Yani o iş çok uzun sürüyor
Yok artıkTek konutumuz var hali hazırda. Geçtiğimiz senelerde satılan bir ev var bunu bahane etmiş olabilir mi ?
Avukatın söylediği istinaftan %95 döneceği. Ama istinaf ne kadar sürer meçhul
Tamamda siz bunu soylemedınızkıDaire kv üstüne. O oğlum oturacak diyerek açtık zaten. Satacağını sanmıyorum hiç o konulara girmedik
Aynen keşke ilk konusunda yazsaydı direkt derdik bunuTamamda siz bunu soylemedınızkı
Sizin soyledıgınız bırtane evımız var kiradayız oraya gecmek ıstıyoruz
Ama sizin degilmiş yani
Mesela bızım burdada bırısı tahlıye davası actı
Kadın yurtdısından ıznıne geldıgınde kullanmak ıcın cıkartmak ıcın
Ama onunda kabul etmedı
Bır aylık gezmen ıcın kıracıyı cıkaramazsın demiş
Yani kendş evinde olsa sana vermıyolar
Ama sizin olay başkaymıs sizin ustunuze degılmışki ev
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?