- 6 Mart 2025
- 24
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi klementinay
-
Kızlar benim tahmini yumurtlama tarihimden itibaren (emin değilim) bir hafta boyunca ateş basması yaşadım sabahları sıcaklamış uyandım ve gün içinde de yüzümü kafamı sıcak hissettim hep. Bir hafta sonra da kesildi. Yumurtlama belirtisidir heralde di mi? Benzer şeyler yaşayan var mı acaba?
Kızlar selam, bu ay gebelik planlayanlar bu başlık altında deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Soğan suyu yapanlar, ovülasyon testi kullananlar, pcos olanlar ama hala umutlular birbirimize yardımcı olabiliriz. Ben iki farklı markadan ovü testi yaptım ama ikisi de farklı çıkıyor ve pcoluyum adetlerim düzensiz bir de geçen ay soğan suyuyla adet olmuştum
İşallah tutar canım güzel değerlendirmişsiniz. Hormonlarında sıkıntı yoksa korkma stres de yapma. Pcos’da gebeliğe engel değil. Ben geçen yıl gebe kaldım maalesef düşükle sonuçlandı. Sonra biraz strese girdim. Histereskopi yaptırdım döngüm bozuldu falan. Her şeyden önce hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla istiyorum. Olmayacaksa da vardır bir hayır diyerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum bakalım. Yine de umutluyum tabi.Reglim 9 ya da 10 Mayıs genelde reglimi uygulamardan takip ederim uyumludur da uygulamaya göre 20 ve 26 Mayıs arası yumurtlama dönemimdi testle takip etmediğim için uygulamadan ilerledim
adet bitiminde de ilişkiler oldu ve 20 22 24 26 28 şeklinde degerlendirdik bu aydan birazda olsa umudum var bır yandan da yok bekliyorum bakalım bu arada pco görünümü var bende hormanlarim da sıkıntı yok
İlk evlendgmzden itibaren korunmadik ilk aylar düzensizlik ve ara kanamalar oldu 6. Ayda doktor a gittigmizde pco görünümü olduğunu hormonlara baktığında sıkıntı görmedi gebeliğe engel bir durum yok kilona dikkat et dedi 1 sene dolsun öyle gidişata bakalım dedi folik asit verdi 3 ay kullandım ama gebelik olmadı bir süre bende çok kafaya takmadım olur herhalde kendiliğinden diye 15 ay oldu ama hala olmadı son iki üç aydır çok kafama takar oldum sürekli stres yapıyorum regl olduğum da günüm gelmeden önce falan bilmiyorum bu ay ne olacak bakalımİşallah tutar canım güzel değerlendirmişsiniz. Hormonlarında sıkıntı yoksa korkma stres de yapma. Pcos’da gebeliğe engel değil. Ben geçen yıl gebe kaldım maalesef düşükle sonuçlandı. Sonra biraz strese girdim. Histereskopi yaptırdım döngüm bozuldu falan. Her şeyden önce hayırlısını sağlıklısını kolaylıkla istiyorum. Olmayacaksa da vardır bir hayır diyerek kendimi telkin etmeye çalışıyorum bakalım. Yine de umutluyum tabi.
Çok zor bir süreç gerçekten. Ama yaşla ilgili bir sıkıntın yoksa biraz daha devam edebilirsin. Sana inositol diye bir takviye önerebilirim hem pcos için hem de yumurta kalitesi için. Erkek için de takviyeler var sperm kalitesini arttırmak için. Bu takviyelerin faydasını gören çok. Eşim de kullanıyor. Ama eğer artık çok kafaya takıyorsan da doktora gidebilirsin. Belki de çok basit bir sebebi vardır. Direkt tüplere bakıyorlar zaten filmle tıkanıklık falan varsa açılıyor. Kuzenim de bir kaç yıl denedi olmadı rahim filminden sonra ki ay gebe kaldı tıkanıklık varmış.İlk evlendgmzden itibaren korunmadik ilk aylar düzensizlik ve ara kanamalar oldu 6. Ayda doktor a gittigmizde pco görünümü olduğunu hormonlara baktığında sıkıntı görmedi gebeliğe engel bir durum yok kilona dikkat et dedi 1 sene dolsun öyle gidişata bakalım dedi folik asit verdi 3 ay kullandım ama gebelik olmadı bir süre bende çok kafaya takmadım olur herhalde kendiliğinden diye 15 ay oldu ama hala olmadı son iki üç aydır çok kafama takar oldum sürekli stres yapıyorum regl olduğum da günüm gelmeden önce falan bilmiyorum bu ay ne olacak bakalım
Amin işallah güzel haberlerimizi paylaşırız sırayla.Merhabalar bu ay ovulasyon testiyle takip ettim bende 26.27 nisan pik gördük ve iki günü değerlendirdik.inş.hepimiz güzel haberler alırız bu ay
Bende her ay adet tarihine kadar bir şey yapmayacağım diyorum ama kendimi tutmak ne mümkün. 6 gün bayağı erken bir ihtimal ikinci yumurtlamadır. Yine de boş geçmeyin bence. Gebelikte de adete doğru artanlar var burada. Devam et bakılım o durumda git gide koyulaşması lazım. İşallah hayırlısıyla tutmuştur bu aybende ovulasyon takibi yaptım. inositol takviyesi aldım. eşime keçiboynuzu özü ve kabak çelirdeği içi yedirdim. yumurtlamanın 8. günündeyim. bir buçuk yıldır çocuğumuz olmuyor ve bahsedilen gebelik belirtilerinin hepsini de ay ay yaşadım psikolojik olarak. artık belirtiye falan aldanmayacam dedim. bu ay belirtim de yok zaten. ovulasyon takibine yumurtlamadan sonra da devam ettim önceki gün tekrardan koyulaşmaya başladı ve bugün pık yaptı yine. bat'a 6 gün var.
Merhaba Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün vardı,bugün (3 gün sonra) tekrar kan vereceğim varsa çıkar mıBende her ay adet tarihine kadar bir şey yapmayacağım diyorum ama kendimi tutmak ne mümkün. 6 gün bayağı erken bir ihtimal ikinci yumurtlamadır. Yine de boş geçmeyin bence. Gebelikte de adete doğru artanlar var burada. Devam et bakılım o durumda git gide koyulaşması lazım. İşallah hayırlısıyla tutmuştur bu ay
Kanda çıkma ihtimali var ama birkaç daha beklesen daha iyi olurMerhaba Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün vardı,bugün (3 gün sonra) tekrar kan vereceğim varsa çıkar mı
Canım üç ay her durumda daha erken zaten. Umutsuzluğa kapılma hemen. Olur işallah bu ay değilse de denemeye devam. Stres yapma güzel düşün güzeli çek.Bat 10 Mayıs. Bu ay klomen ve iğne oldum. O günleri değerlendirdik. 3 aydır deniyoruz fakat amh değerim düşük o yüzden bu ay da umudum yok ama yine de geldim
Bu ay ilk kez ovulasyon kullandım 24pik 25 çatlama oldu adetimde 7 8 nisan gibi gözüküyor bende gogus dolgunluk ve kaşıklar batma var be bu sabah ağzımın içinde sanki Demir tadı gibi bi tad vardı sizlerden oldumu böyle birseyKızlar selam, bu ay gebelik planlayanlar bu başlık altında deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Soğan suyu yapanlar, ovülasyon testi kullananlar, pcos olanlar ama hala umutlular birbirimize yardımcı olabiliriz. Ben iki farklı markadan ovü testi yaptım ama ikisi de farklı çıkıyor ve pcoluyum adetlerim düzensiz bir de geçen ay soğan suyuyla adet olmuştum
Yaşım 29 çok sıkıntınm yok o yöndenÇok zor bir süreç gerçekten. Ama yaşla ilgili bir sıkıntın yoksa biraz daha devam edebilirsin. Sana inositol diye bir takviye önerebilirim hem pcos için hem de yumurta kalitesi için. Erkek için de takviyeler var sperm kalitesini arttırmak için. Bu takviyelerin faydasını gören çok. Eşim de kullanıyor. Ama eğer artık çok kafaya takıyorsan da doktora gidebilirsin. Belki de çok basit bir sebebi vardır. Direkt tüplere bakıyorlar zaten filmle tıkanıklık falan varsa açılıyor. Kuzenim de bir kaç yıl denedi olmadı rahim filminden sonra ki ay gebe kaldı tıkanıklık varmış.
İlk gebeliğimde göğsümde dolgunluk, kasıklarda batma vardı ve kabızlık. Ama bunlar hem adet hem gebelik belirtisi. Yani gebeliğe benziyor ama çok erken. Çatladıktan sonra yumurta döllenme olursa 6 günde zaten rahime iniyor. Tabi herkeste farklı işler. Umarım gebeliktirBu ay ilk kez ovulasyon kullandım 24pik 25 çatlama oldu adetimde 7 8 nisan gibi gözüküyor bende gogus dolgunluk ve kaşıklar batma var be bu sabah ağzımın içinde sanki Demir tadı gibi bi tad vardı sizlerden oldumu böyle birsey
Ya çok haklısın olmaz mı. Ama işte bazılarının biraz uğraşması gerekiyor bebek için. Ama bazen sürüyor. Arkadaşımın da iki sene denediler olmadı doktora gitmediler bıraktılar. Üçüncü sene kendiliğinden oldu yine. Bebiş de zamanını bekliyor heralde. İşallah bir şeye gerek kalmadan gebelik haberi alırsınYaşım 29 çok sıkıntınm yok o yönden
İkinci senemiz dolunca gidicez tekrardan ozman bizim için daha uygun olacak detaylı baktiricaz eşime bana ozmana kadar da işte olur mu olmaz mı aklımda soru işaretleri ister istemez takmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?