- 25 Ocak 2024
- 538
- 472
- 23
- 36
- Konu Sahibi klementinay
-
Aynen öyle, umutlanmamak lazım, yoksa insan daha çok üzülüyor. Umarım her birimiz seviniriz bu ayGöğüs batması adet belirtisinde de oluyor çoğunlukla. Benzer belirtiler olduğu için hamileliğe yormak umutlanmak istiyoruz ama en doğrusu adet zamanını beklemek, yoksa hayal kırıklığı insanı yoruyorhepimiz sağlıkla kolaylıkla güzellikle kavuşalım bebişlerimize inşallah
İnanın benimde kasıklarım belim her yerim ağrıyor ara ara midem de bulanıyor ama testte gözle görülür bir şey yok . Aşırı stresli bir bekleyişKızlar ben döngümüm 31.günündeyim. 21 Nisan’da pembe akıntım oldu yumurtlama akıntısı olarak tahmin ettiğim. Belirti olarak da bir haftadır kabızım ve gazım var dün akşam da kasıklarımda batma oldu hafif. Bu sabah test yaptım ama negatif. Tutmadı sanırım bu ay da adet olsaydım bir an önce ona da sevinecem gerçi. Moralim çok bozuluyor
Erken bence çünkü bazen yumurta hemen dollenmemis oluyo benimde 9.gun cikmamisti reglimi bekliyorumKızlar dünden beri sol lasığımda batma var bugün bütün gün rahatsız etti beni.yumurtlamadan sonraki 9.günümdeyim 4 fün var reglye.predictor test aldm yaptım ama negatif erkenmi acaba.aslında 6 gün önceye kadar gösteriyo yazıyo
Hiç belirtim yoktu düne kadar acaba olmadımı diye dünüyodum.böyle olunca yapıyım dedim.sizde varmı belirtiErken bence çünkü bazen yumurta hemen dollenmemis oluyo benimde 9.gun cikmamisti reglimi bekliyorum
Benim yarın regl günüm ve 3 gündür acayip bel ağrım var normalde kasık ağrısı yumurtlamadan sonra başlamıştı 1 hafta önceye kadar vardı ama sonra geçti suandada yok ama gogus sızlamadı devam ediyoHiç belirtim yoktu düne kadar acaba olmadımı diye dünüyodum.böyle olunca yapıyım dedim.sizde varmı belirti
Kaç gün gecti yumurtlamanın üstünden.test yaptınızmı hiç.inş olmazsınız güzel haberlerinizi beklicemBenim yarın regl günüm ve 3 gündür acayip bel ağrım var normalde kasık ağrısı yumurtlamadan sonra başlamıştı 1 hafta önceye kadar vardı ama sonra geçti suandada yok ama gogus sızlamadı devam ediyo
25 nisanda oldu yumurtlama pazardi galiba yaptım ama negatif ciktiKaç gün gecti yumurtlamanın üstünden.test yaptınızmı hiç.inş olmazsınız güzel haberlerinizi beklicem
Test yaptiniz mi? Bir gelişme var mi? Bende de kabızlık ve gaz sorunu oldu yeni düzeldi dahaKızlar ben döngümüm 31.günündeyim. 21 Nisan’da pembe akıntım oldu yumurtlama akıntısı olarak tahmin ettiğim. Belirti olarak da bir haftadır kabızım ve gazım var dün akşam da kasıklarımda batma oldu hafif. Bu sabah test yaptım ama negatif. Tutmadı sanırım bu ay da adet olsaydım bir an önce ona da sevinecem gerçi. Moralim çok bozuluyor
Yumurtlama ne zamandı sizinKızlar bu sabah ilk idrarla yaptım dün negatif çıkmıştı şimdi çok ince bir çizgi var.
26 nisandı 3 gün var teşekkür ederim.Yumurtlama ne zamandı sizintebrikler
Yaa benim 26 sıydı dün öğlen test yaptım ilk idrar değildi negatif çıktı biraz kötü oldum belki pozitife döner26 nisandı 3 gün var teşekkür ederim.
Benim 2 gündür sol kasığım aşırı ağrıdı.dün hemen aldım test yaptım benimde ilk idrar değildi negatif çıktı dün 6 gibi.bugünde bi ilk idrarla yapıyım dedim olmazsa beklicem diye düşünüyodum reglye kadar bi baktım incecik bir çizgiYaa benim 26 sıydı dün öğlen test yaptım ilk idrar değildi negatif çıktı biraz kötü oldum belki pozitife dönersizin belirtiler var mıydı peki
İnşallah inşallahBenim 2 gündür sol kasığım aşırı ağrıdı.dün hemen aldım test yaptım benimde ilk idrar değildi negatif çıktı dün 6 gibi.bugünde bi ilk idrarla yapıyım dedim olmazsa beklicem diye düşünüyodum reglye kadar bi baktım incecik bir çizgibide en ucuz test.dün yaptığım predictordu.akşamdan sabaha pozitife döndü.inş sizinde aynı olur.
Yapmadım daha adet de olmadım ama zaten geç oluyorum ben. Ciddi bir belirtim olana kadar yapmakTest yaptiniz mi? Bir gelişme var mi? Bende de kabızlık ve gaz sorunu oldu yeni düzeldi daha
Ben bugün de test yaptım negatif. Belirtim de kalmadı zaten olmadı büyük ihtimalle bu ay hayırlısı bakalımTest yaptiniz mi? Bir gelişme var mi? Bende de kabızlık ve gaz sorunu oldu yeni düzeldi daha
Ay güzel haber tebrikler canımKızlar bu sabah ilk idrarla yaptım dün negatif çıkmıştı şimdi çok ince bir çizgi var.
Ay hadi inşAy güzel haber tebrikler canımişallah güzel ilerler gebeliğin ve sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?