- Konu Sahibi klementinay
-
İnşallah hepimiz gebelik haberi alırız en kısa süredeYa çok haklısın olmaz mı. Ama işte bazılarının biraz uğraşması gerekiyor bebek için. Ama bazen sürüyor. Arkadaşımın da iki sene denediler olmadı doktora gitmediler bıraktılar. Üçüncü sene kendiliğinden oldu yine. Bebiş de zamanını bekliyor heralde. İşallah bir şeye gerek kalmadan gebelik haberi alırsın
Oğluma hamile kalmak için 6 ay bekledim olmadı sonra dedimki olmuyo diyete spora başladım plates felan yapiyodum kiloda veriyorum doğru düzgün ilişki bile olmadı o ay hamile kalmistimİnşallah hepimiz gebelik haberi alırız en kısa süredereglm geldikten sonra bu ayda olmaz gibi çünkü artık beklentiye de girmek istemiyorum kendime odaklanayim diyorum spor beslenme vs gibi vitamin değerlerime baktiricam haftaya takviye falan da almayi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun
Ay sağlıcakla büyüsünOğluma hamile kalmak için 6 ay bekledim olmadı sonra dedimki olmuyo diyete spora başladım plates felan yapiyodum kiloda veriyorum doğru düzgün ilişki bile olmadı o ay hamile kalmistim
Herseyde bi hayır vardır belki çok stres yaptığınız içindir kendinizi diyete spora verince bebek akla gelmediği için ummadık bi anda oluyo en kısa sürede kucağınıza dolsun insallahAy sağlıcakla büyüsünbunu da çok duyuyorum kilo verip hamile kalanlar ilişki vs gibi dikkat etmedikleri ay olanlar çok gördüm pco da özellikle kilo da etkiliymis boyum 1 60 65 kilodayım şu son zamanlar kilo aldım baya çok hareketsiz de geçiyor günlerim bi 58 gibi falan olsam iyi olacak gibi
Çok teşekkür ederim inşallahHerseyde bi hayır vardır belki çok stres yaptığınız içindir kendinizi diyete spora verince bebek akla gelmediği için ummadık bi anda oluyo en kısa sürede kucağınıza dolsun insallah
o kadar iyi anlıyorum ki seni. Şöyle ben geçen yıl ilk gebe kaldım her şey çok güzeldi ama 8. haftada kalbi durmuş 10.haftada farkettik düşükle sonuçlandı. Herkes olabilir dedi ilk gebelikte. Üç ay sonra da kimyasal gibi bir şey yaşadım adetimden 10 gün sonra düşük oldu yine. Korktum tabi ben artık araştırmaya başladım. Histereskopi yaptırdım genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Dikkate değer bişey çıkmadı. Geçen yıl zor bir yıl oldu benim için. Sürekli neden aramaya çalıştım. Histereskopiyi Aralıkta olmuştum ondan sonra da adetlerim düzensizleşti. Geçen ay 67 günde adet oldum. Arada da troid ilacı kullanmıştım belki de ondandır bilemedim. Aslında bu yıl kendime konsantre olmaya çalışıp akışına bırakmayı deniyorum yeni toparladındım ama işte yaşım da 34 benim stres yapıyorum illa kiİnşallah hepimiz gebelik haberi alırız en kısa süredereglm geldikten sonra bu ayda olmaz gibi çünkü artık beklentiye de girmek istemiyorum kendime odaklanayim diyorum spor beslenme vs gibi vitamin değerlerime baktiricam haftaya takviye falan da almayi düşünüyorum bakalım hayırlısı olsun bu arada siz ne zamandır deniyorsunuz hastane kontrolleriniz falan yapildimi
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede olur güzel haberler alırsıno kadar iyi anlıyorum ki seni. Şöyle ben geçen yıl ilk gebe kaldım her şey çok güzeldi ama 8. haftada kalbi durmuş 10.haftada farkettik düşükle sonuçlandı. Herkes olabilir dedi ilk gebelikte. Üç ay sonra da kimyasal gibi bir şey yaşadım adetimden 10 gün sonra düşük oldu yine. Korktum tabi ben artık araştırmaya başladım. Histereskopi yaptırdım genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. Dikkate değer bişey çıkmadı. Geçen yıl zor bir yıl oldu benim için. Sürekli neden aramaya çalıştım. Histereskopiyi Aralıkta olmuştum ondan sonra da adetlerim düzensizleşti. Geçen ay 67 günde adet oldum. Arada da troid ilacı kullanmıştım belki de ondandır bilemedim. Aslında bu yıl kendime konsantre olmaya çalışıp akışına bırakmayı deniyorum yeni toparladındım ama işte yaşım da 34 benim stres yapıyorum illa ki
Merhaba bugun mu vereceksiniz progesteronMerhaba Progesteron 22.7 çıktı hcg 0.2 adete 7 gün vardı,bugün (3 gün sonra) tekrar kan vereceğim varsa çıkar mı
Selam, benim de bat 11-12 Mayıs. 24unde yumurtlama akintisi gordum 26 sinda ovulasyon testi pikti tahminim 27 si catladi cunku test silkti.Kızlar selam, bu ay gebelik planlayanlar bu başlık altında deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Soğan suyu yapanlar, ovülasyon testi kullananlar, pcos olanlar ama hala umutlular birbirimize yardımcı olabiliriz. Ben iki farklı markadan ovü testi yaptım ama ikisi de farklı çıkıyor ve pcoluyum adetlerim düzensiz bir de geçen ay soğan suyuyla adet olmuştum
Merhaba benimde 5 Mayıs bat . Yumurtlamadan beri adet sancısı var bende bir iki defa da ciddi batma hissettim . Yarın yumurtlamamın 10. Günü test yapacağım . Psikolojik etkilerde olabiliryor tabiki bu süreçte hayırlısı olsun hepimizin hakkındaKızlar selam, bu ay gebelik planlayanlar bu başlık altında deneyimlerimizi paylaşabiliriz. Soğan suyu yapanlar, ovülasyon testi kullananlar, pcos olanlar ama hala umutlular birbirimize yardımcı olabiliriz. Ben iki farklı markadan ovü testi yaptım ama ikisi de farklı çıkıyor ve pcoluyum adetlerim düzensiz bir de geçen ay soğan suyuyla adet olmuştum
İşallah hep beraber paylaşırız bebiş haberleriniSelam, benim de bat 11-12 Mayıs. 24unde yumurtlama akintisi gordum 26 sinda ovulasyon testi pikti tahminim 27 si catladi cunku test silkti.
Klomen kullanmistim 16-20 nisan arasi, doktor 23-25-27-29 nisan ve 1 mayisi verdi ilişki tarihi 16 mm yumurtam vardi 23 nisanda.
İnşallah hayirli sonuclar aliriz
Evet ya kendini dinleyip dikkat edersen illa bişey bulunuyor. Hayırlısı olsun işallah pozitifi görürsünMerhaba benimde 5 Mayıs bat . Yumurtlamadan beri adet sancısı var bende bir iki defa da ciddi batma hissettim . Yarın yumurtlamamın 10. Günü test yapacağım . Psikolojik etkilerde olabiliryor tabiki bu süreçte hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Biraz sabır üzülmek yok motive ve umutluyuzben de buradayim :) bat 10 mayis. 8.ci denemedeyim, artik çook üzülmeye başladım...
Tamamen aynı durumdayız sanırım.heray silbaştan başlıyoruz.ama moral bozmak yokben de buradayim :) bat 10 mayis. 8.ci denemedeyim, artik çook üzülmeye başladım...
Evet biz kadınların gücü umudu tükenmezTamamen aynı durumdayız sanırım.heray silbaştan başlıyoruz.ama moral bozmak yoksağlıkla gelsin inş.bir belirti varmı
Evet biz kadınların gücü umudu tükenmezHer ay yeniden kendimizi toplayıp sıfırdan başlıyoruz. Sizin de mi 8.deneme? Çocuğunuz varmı peki?
Belirtilerim biraz kasık ağrısı, sol göğsümde sızlama,
Bat 10 mayıs.6 yıllık evliyim son 8 aydır bebek istiyoruz yaşta 32 oldu.ovulasyon yapıyorum 2 aydır inş bu ay tutmuştur.daha önce bir kimyasal yaşadım onda göğüs hassasiyetim çok vardı bide kasığımda kramp şimdi hiç bişey yok gün sayıyorum resmen test yapmak içinEvet biz kadınların gücü umudu tükenmezHer ay yeniden kendimizi toplayıp sıfırdan başlıyoruz. Sizin de mi 8.deneme? Çocuğunuz varmı peki?
Belirtilerim biraz kasık ağrısı, sol göğsümde sızlama, birde ara ara rahimde batmalar oluyor. Ama umutlanmaya korkuyorum.
Sizin belirtiler varmı? Bat ne zaman?
canıKızlar benim ara-ara sol göğsümde batmalar oluyor böyle hafif sızı şeklinde. Biliyorum belirti falan aramayacağım ama bu çok incitiyor beni, biraz o anlamda dikkatimi çekti. Daha çok erken ama, bata 10 gün var. Sizce birşeylerin belirtisi olabilir miiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?