Kör şaşı ilişkimizi herkese duyurmayalım benceee
Çemkirekliğim de sizden bana bulaştı çünküm
günaydın gülibik kara batak gibisin bir varsın bir yoksun.
Pınar ben inox aldım. Herkes aynı şeyi söylüyor çok zor vs. diye ama benim içime sindi. Birde temizliğine dikkat etmen lazım her güzelin bir kusuru olduğu gibi onlarda da böyle sıkıntı var sakın cif vb. kimyasal kullanma silerken de siliş yönün boyama yönüyle aynı olsun.İlk kullandığında temizleme losyonunu parlatıp kalıp oluşturduğundan öyle her defasında silmene de gerek kalmıyor.
Çamaşır makinesine gelince ben 9 kiloluk aldım 1200 devir ama ayarı seçtiğim programa göre devir sayısını düşürüyor. 9 kiloyu seçmemin nedeni çalışan bir bayan olacağım için pikelerimi falan anne usulü yıkama gibi bir lüksüm yok. Makineye sığması gerektiğinden böyle bir seçim yaptım.
günaydın kızlarrrrr herkeslereee taze gelin geldiiii
Nasılsınız
Dila cnm ne sınavına hazırlanıyosun
Hüm 5 günün kalmış çok heyecanlıNasıl hissediyosun kendini
günaydın kızlarrrrr herkeslereee taze gelin geldiiii
Nasılsınız
Dila cnm ne sınavına hazırlanıyosun
Hüm 5 günün kalmış çok heyecanlıNasıl hissediyosun kendini
Yardımcı olamayacağım o zamanben komple sınırı tükettim sanırım bunların hepsini yaptım
Hoş geldin gizemli hatungünaydın kızlar herkesler iyidir hüm şafak bitiyorrrrrr
Kürk olayı nedir?bi öp herşeye bedel o zamanya da özel sofra özel kıyafet
senin kürkler nasıl oldu :44::44: çok hoşuma gitti kalp yerine ben de kürk yapmam istiyorum ki
Hoş geldin loyanın fatihi ama ben göremiyorumki geceliğini bu arada haftasonu tam loyanın kapısına kadar gittim.Almadan geri döndüm saklayamam çeyiz serilsin evim yerleşsin öyle alıp eve saklayayım dedim.Bir adet hüm geldi
dün aşkımla alışveriş yaptıkay İmam nıkahımızla birlikte aşkımızda tazelendi
aşkım gelmeden loya ya gitttimve bunun siyahını aldım
NBB 3974 FANT.GECELIK - NBB - FANTEZİ GECELİK
Kuzummm sen çok zekisin maşallah e seviliyorsunki müdürün konuları göstermiş.Az biraz sık dişini sonra 8 gün sonra aşklanınca hepsini unutacaksınkiayy bu konuları gördükçe atağa geçiyorummm haticemm
sormaa yaa handee
spk konularıı öldürdü benii
*
zehroş bu arada kayınannenin adıyla benim kayınannenin adı aynıı
hatta şöleki benim annemin adı da aynıı
o yüzden ben annem ve kv den bahsederken söle bi muhabbet oluyoo ;
-annem bize gel dedi
-hangi annem
-x annemm
-hangi x annem
-benim olan annem :86::86::86::86:
ve bu muhabbetin ardından nişanlıcan ve benn :111::111::111::111:
hahaha bu kadar olur kuzum yaaa.. senin ikiside aynı olması apayrı olmuş
Özge duruşup gelsin bak nasıl çemkircez yine sana
Dünküü bööleme kraliçeliğimi hatırlatırım sana Zehroşcan :86:
Kuzummm sen çok zekisin maşallah e seviliyorsunki müdürün konuları göstermiş.Az biraz sık dişini sonra 8 gün sonra aşklanınca hepsini unutacaksınki
Yardımcı olamayacağım o zaman
Hoş geldin gizemli hatun
Kürk olayı nedir?
Hoş geldin loyanın fatihi ama ben göremiyorumki geceliğini bu arada haftasonu tam loyanın kapısına kadar gittim.Almadan geri döndüm saklayamam çeyiz serilsin evim yerleşsin öyle alıp eve saklayayım dedim.
Kuzummm sen çok zekisin maşallah e seviliyorsunki müdürün konuları göstermiş.Az biraz sık dişini sonra 8 gün sonra aşklanınca hepsini unutacaksınki
Tuğçem hoş geldin
valla aynen böyleyim
tuğçecimm spk ya hazırlanıyorumm
bi yandan da forex e bakıyorum
forexle ilgili önerebilceğin bi dergi, kitap fln var mıı ??
hümm gecelikhu uhuuu diyorum
ben,m eşyalarım gri. çok da memnunum.. bir tek çamaşır mak beyaz. onu önermiyorum gri dedi satıcı.8 kg. kaç giriş bilmiyorum ama yeni model ve çok sevdim bayagı işime yarıyor .
ocagım inox değil ama siyah başımın belası ciddi anlamda. herşeyde iz kalıyor herşeyde..
onlarda cif vs kullanmak yasak.demirdöküm demirleri yag izi vs var napcam bilmiyorum...
buzdolabım kaç litre bilmiyorumderin dondurucusu altta. şuan memnunum.. zaten tıklım tıkış değil.
nişanlıcan bana bunu ilk tanıştığımızda sölediğindee beni tavlamak için kekliyo beni heralde demiştimm
Çok şükür az kaldı yoksa sıyıracağım ben ne zor işmiş canım insanları idare etmekGünaydın Haticecimm gelip okuyorum arada sonra bi iş çıkıyo kapatıyorum bişey yazamadım
Senin şafakta çok az kalmışşşş
Canım dökme demirlerde lekeyi hemen silmen gerekiyormuş yoksa iz benim ocakta da aynı sorun olacakhümm gecelikhu uhuuu diyorum
ben,m eşyalarım gri. çok da memnunum.. bir tek çamaşır mak beyaz. onu önermiyorum gri dedi satıcı.8 kg. kaç giriş bilmiyorum ama yeni model ve çok sevdim bayagı işime yarıyor .
ocagım inox değil ama siyah başımın belası ciddi anlamda. herşeyde iz kalıyor herşeyde..
onlarda cif vs kullanmak yasak.demirdöküm demirleri yag izi vs var napcam bilmiyorum...
buzdolabım kaç litre bilmiyorumderin dondurucusu altta. şuan memnunum.. zaten tıklım tıkış değil.
Harika yaaaŞimdi o 5 gün geçmez hele düğün gecesi ben hiç uyuyamamıştım 2 buçuk saat yatakta dönüp durmuştum
Canım malesef forex le uzaktan yakından ilgim yok Spk temel düzeye bende girmiştim 2 sene önce ama temel düzeydi
Sen ileri düzeye hazırlanıyosun sanırım çok zor biliyorum :26:
Canım malesef forex le uzaktan yakından ilgim yok Spk temel düzeye bende girmiştim 2 sene önce ama temel düzeydi
Sen ileri düzeye hazırlanıyosun sanırım çok zor biliyorum :26:
hahahaçok mu aradınız birbirinizii
Ben sana güveniyorum azıcık dişini sıksan kafii ama buraya gelipte dersini ihmal etme lütfen canımsaolsun müdürüm çok güveniyo bana çalışmam için kitap fln veriyo :26::26:
hayırlısıyla bende onun yüzünü kara çıkarmasam süper olacakk :26::26::26:
valla 23.90 a aldım çıktımilk defa loyadan bişey aldım
ayy bu konuları gördükçe atağa geçiyorummm haticemm
sormaa yaa handee
spk konularıı öldürdü benii
*
zehroş bu arada kayınannenin adıyla benim kayınannenin adı aynıı
hatta şöleki benim annemin adı da aynıı
o yüzden ben annem ve kv den bahsederken söle bi muhabbet oluyoo ;
-annem bize gel dedi
-hangi annem
-x annemm
-hangi x annem
-benim olan annem :86::86::86::86:
ve bu muhabbetin ardından nişanlıcan ve benn :111::111::111::111:
Ben sana güveniyorum azıcık dişini sıksan kafii ama buraya gelipte dersini ihmal etme lütfen canım
Bende alıp çıkacağım hemen ama evde saklama sorunum var.Kapısına gidebildiğime göre alacağım ben kafaya koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?