'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kör şaşı ilişkimizi herkese duyurmayalım benceee

Çemkirekliğim de sizden bana bulaştı çünküm

Özge duruşup gelsin bak nasıl çemkircez yine sana

Dünküü bööleme kraliçeliğimi hatırlatırım sana Zehroşcan :86:

Günaydın Haticecimm gelip okuyorum arada sonra bi iş çıkıyo kapatıyorum bişey yazamadım

Senin şafakta çok az kalmışşşş

günaydın kızlarrrrr herkeslereee taze gelin geldiiii
Nasılsınız

Dila cnm ne sınavına hazırlanıyosun

Hüm 5 günün kalmış çok heyecanlı Nasıl hissediyosun kendini

tuğçecimm spk ya hazırlanıyorumm
bi yandan da forex e bakıyorum
forexle ilgili önerebilceğin bi dergi, kitap fln var mıı ??

ben komple sınırı tükettim sanırım bunların hepsini yaptım
Yardımcı olamayacağım o zaman
günaydın kızlar herkesler iyidir hüm şafak bitiyorrrrrr
Hoş geldin gizemli hatun
bi öp herşeye bedel o zaman ya da özel sofra özel kıyafet

senin kürkler nasıl oldu :44::44: çok hoşuma gitti kalp yerine ben de kürk yapmam istiyorum ki
Kürk olayı nedir?
Hoş geldin loyanın fatihi ama ben göremiyorumki geceliğini bu arada haftasonu tam loyanın kapısına kadar gittim.Almadan geri döndüm saklayamam çeyiz serilsin evim yerleşsin öyle alıp eve saklayayım dedim.
Kuzummm sen çok zekisin maşallah e seviliyorsunki müdürün konuları göstermiş.Az biraz sık dişini sonra 8 gün sonra aşklanınca hepsini unutacaksınki

Tuğçem hoş geldin

hümm gecelik hu uhuuu diyorum

ben,m eşyalarım gri. çok da memnunum.. bir tek çamaşır mak beyaz. onu önermiyorum gri dedi satıcı.8 kg. kaç giriş bilmiyorum ama yeni model ve çok sevdim bayagı işime yarıyor .

ocagım inox değil ama siyah başımın belası ciddi anlamda. herşeyde iz kalıyor herşeyde..
onlarda cif vs kullanmak yasak.demirdöküm demirleri yag izi vs var napcam bilmiyorum...

buzdolabım kaç litre bilmiyorum derin dondurucusu altta. şuan memnunum.. zaten tıklım tıkış değil.

Kuzummm sen çok zekisin maşallah e seviliyorsunki müdürün konuları göstermiş.Az biraz sık dişini sonra 8 gün sonra aşklanınca hepsini unutacaksınki

saolsun müdürüm çok güveniyo bana çalışmam için kitap fln veriyo :26::26:
hayırlısıyla bende onun yüzünü kara çıkarmasam süper olacakk :26::26::26:

valla 23.90 a aldım çıktım ilk defa loyadan bişey aldım

valla aynen böyleyim

Harika yaaa Şimdi o 5 gün geçmez hele düğün gecesi ben hiç uyuyamamıştım 2 buçuk saat yatakta dönüp durmuştum

tuğçecimm spk ya hazırlanıyorumm
bi yandan da forex e bakıyorum
forexle ilgili önerebilceğin bi dergi, kitap fln var mıı ??

Canım malesef forex le uzaktan yakından ilgim yok Spk temel düzeye bende girmiştim 2 sene önce ama temel düzeydi
Sen ileri düzeye hazırlanıyosun sanırım çok zor biliyorum :26:

Aslımmmm ayakkabılarımı albüm yaptım fikrilerinizi bekliyorum

Günaydın Haticecimm gelip okuyorum arada sonra bi iş çıkıyo kapatıyorum bişey yazamadım

Senin şafakta çok az kalmışşşş
Çok şükür az kaldı yoksa sıyıracağım ben ne zor işmiş canım insanları idare etmek

Canım dökme demirlerde lekeyi hemen silmen gerekiyormuş yoksa iz benim ocakta da aynı sorun olacak

ay geçmiyor zaten sonra şimdi bile uykusuz kalıyorum

Canım malesef forex le uzaktan yakından ilgim yok Spk temel düzeye bende girmiştim 2 sene önce ama temel düzeydi
Sen ileri düzeye hazırlanıyosun sanırım çok zor biliyorum :26:

evet ilerii düzeyy
azcık hızlanmam lazımm çalışmalarımda bidee aman yaaaa amannnn

hahaha çok mu aradınız birbirinizii

bilmiyorummm
ama yavrucanım baya beklemiş benii kıyamammm

saolsun müdürüm çok güveniyo bana çalışmam için kitap fln veriyo :26::26:
hayırlısıyla bende onun yüzünü kara çıkarmasam süper olacakk :26::26::26:
Ben sana güveniyorum azıcık dişini sıksan kafii ama buraya gelipte dersini ihmal etme lütfen canım
valla 23.90 a aldım çıktım ilk defa loyadan bişey aldım

Bende alıp çıkacağım hemen ama evde saklama sorunum var.Kapısına gidebildiğime göre alacağım ben kafaya koydum
Hayırlı olsun aşkla kullan canım:78:

Son düzenleme:

hehe komik durum bilmece gb oluyor bizim isimleri aynı değil ama biz de de arada senin annen benim annem karışıyor

koş koş dün dedim indirim varmış aldım diye kadınları zaten hep indirim var diye kandırıyorlar diyor

Buarada haticecim hoşbulduk Seninde 11 günün kalmış Vayyy be zaman nasıl geçiyo Ben bile 17 günlük evli bi bayanım

Pınaaaaarrr Canım benim çamaşır makinem ve fırınım siemens çok memnunun bzdolabım samsung oda mükemmel peynirler salamlar balayından dönünce taptaze duruyodu sebzelerim falan.Yalnız bulaşık makinem çok iyi değil vasat yani arçelik içi çelik yarım yük programı yokmuş mesela Dikkat etmemiştim keşke onuda siemens alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…