- 21 Ocak 2013
- 3.779
- 2.937
- 373
Buarada haticecim hoşbulduk Seninde 11 günün kalmışVayyy be zaman nasıl geçiyo Ben bile 17 günlük evli bi bayanım
PınaaaaarrrCanım benim çamaşır makinem ve fırınım siemens çok memnunun bzdolabım samsung oda mükemmel peynirler salamlar balayından dönünce taptaze duruyodu sebzelerim falan.Yalnız bulaşık makinem çok iyi değil vasat yani arçelik içi çelik yarım yük programı yokmuş mesela Dikkat etmemiştim keşke onuda siemens alsaydım
Ben sana güveniyorum azıcık dişini sıksan kafii ama buraya gelipte dersini ihmal etme lütfen canım
hehe komik durum bilmece gb oluyor bizim isimleri aynı değil ama biz de de arada senin annen benim annem karışıyor
Gözüm korktu şimdi:18:hatice hemen sildim ama yine var yine var
Çeyiz serme olayı bir bitsin alıp evde dolabıma saklayacağım. Şimdi alsam gören olur istemiyorumkoş koşdün dedim indirim varmış aldım diye kadınları zaten hep indirim var diye kandırıyorlar diyor
Buarada haticecim hoşbulduk Seninde 11 günün kalmışVayyy be zaman nasıl geçiyo Ben bile 17 günlük evli bi bayanım
PınaaaaarrrCanım benim çamaşır makinem ve fırınım siemens çok memnunun bzdolabım samsung oda mükemmel peynirler salamlar balayından dönünce taptaze duruyodu sebzelerim falan.Yalnız bulaşık makinem çok iyi değil vasat yani arçelik içi çelik yarım yük programı yokmuş mesela Dikkat etmemiştim keşke onuda siemens alsaydım
Gözüm korktu şimdi:18:
Çeyiz serme olayı bir bitsin alıp evde dolabıma saklayacağım. Şimdi alsam gören olur istemiyorum
17 günlük evli bir hatun olarak bize ne öneriyorsun ve evlilik nasıl birşey anlatırmısın tuğçem
Allah 17. senenide görmeyi nasip etsin
17 günlük evli bir hatun olarak bize ne öneriyorsun ve evlilik nasıl birşey anlatırmısın tuğçem
Allah 17. senenide görmeyi nasip etsin
Amin cnm Allah hepimize kocalarımızla birlikte uzuuuunnn ömürler versin inşCanım geçen gün halamla birlikte yolda yürüyoruz komşumuzla karşılaştık Oooo nasıl gidiyo evlilik tuğçe diye sordu Bende çok iyi gayet güzel şeklinde cevap verdim Halam dediki kızım öyle denilmez kudurmuşlar gibi ayıp dedi O yüzden ne desem bilemedim şuanda
haticem sabahtan beri çalışyodum ara verdimm azıcıkk
hele bide aynı olaydıı görürdümm seniii
bide doğum tarihleri aynı aralarında 10 gün bile yokk isimleri aynıı tövbe tövbee
aşkitomla beni kader çok öncelerden yazmış sanırımmm
şükürler olsun karşıma çıkardı bitanemiii
biz çeyizimi küçük odaya koyduk o yüzden yatak odasında değilkimse görmez
haticem sabahtan beri çalışyodum ara verdimm azıcıkk
hele bide aynı olaydıı görürdümm seniii
bide doğum tarihleri aynı aralarında 10 gün bile yokk isimleri aynıı tövbe tövbee
aşkitomla beni kader çok öncelerden yazmış sanırımmm
şükürler olsun karşıma çıkardı bitanemiii
Amin cnm Allah hepimize kocalarımızla birlikte uzuuuunnn ömürler versin inşCanım geçen gün halamla birlikte yolda yürüyoruz komşumuzla karşılaştık Oooo nasıl gidiyo evlilik tuğçe diye sordu Bende çok iyi gayet güzel şeklinde cevap verdim Halam dediki kızım öyle denilmez kudurmuşlar gibi ayıp dedi O yüzden ne desem bilemedim şuanda
sizin muhabbetler feci çocuk olunca düşünemiyorum
çok güzel bu hafta sonu bizde eşyaların yerleştireceğiz. Kıyafetleri ütüleyip asacağız dolaplara ondan sonra bir ara gizliden alıp koymayı düşünüyorum. Ben daha iç çamaşırlarımı bile eve götürmedim.Herkes meraklı hemen dolapları açıyorlar tam kızacağım "sus düğün üstü tatsızlık olmasın" diyorum kendime görmemezlikten geliyorum.
Amin canım aman ne kuduruğu hepimiz aynı duyguları telaşları yaşadığımızdan birbirimize art niyetli yakıştırma yapmayız. Ah şu çenesi düşükler yok mukeseceksin boynunu. Demek bizim buradaki gecelik muhabbetlerini duysalar azmışlar diyecekler
sizin muhabbetler feci çocuk olunca düşünemiyorum
çok güzel bu hafta sonu bizde eşyaların yerleştireceğiz. Kıyafetleri ütüleyip asacağız dolaplara ondan sonra bir ara gizliden alıp koymayı düşünüyorum. Ben daha iç çamaşırlarımı bile eve götürmedim.Herkes meraklı hemen dolapları açıyorlar tam kızacağım "sus düğün üstü tatsızlık olmasın" diyorum kendime görmemezlikten geliyorum.
mşallah canımmm Allah sevginizi arttırsınn
aminn canımm
*
çamaşır muhabbetine gelince onlar açıp bakmaya utanmıyosa ben hiç utanmamm
ayrıca nie o kadar detaylı bakıyolar kii tövbe yaa
utanmasalar nası yapcağımızıda kendileri belirlicekk
Amin canım aman ne kuduruğu hepimiz aynı duyguları telaşları yaşadığımızdan birbirimize art niyetli yakıştırma yapmayız. Ah şu çenesi düşükler yok mukeseceksin boynunu. Demek bizim buradaki gecelik muhabbetlerini duysalar azmışlar diyecekler
Canım gri eşyanın kullanımını bilmiyorum benimkiler beyaz onda hiç araştırmadım sanırım
Ama Buzdolabım yanlış hatırlamıyorsam 650 lt. buzluğu altta olanları ben beğenmiyorum ama tercih sizin kullanan bir arkadaşım var memnun olduğunu söylüyor
Çamaşır makinam 8kg 1000devir sanırım tek su girişli ben çok memnunum
Bulaşık makinam 3program kullanımı basit koku yapmıyor içi çelik mi? sanmıyorum benim bir şikayetim yok yanii
Eşyalarım Arçelik hepsini 4400 almıştım ben
Pınar ben inox aldım. Herkes aynı şeyi söylüyor çok zor vs. diye ama benim içime sindi. Birde temizliğine dikkat etmen lazım her güzelin bir kusuru olduğu gibi onlarda da böyle sıkıntı var sakın cif vb. kimyasal kullanma silerken de siliş yönün boyama yönüyle aynı olsun.İlk kullandığında temizleme losyonunu parlatıp kalıp oluşturduğundan öyle her defasında silmene de gerek kalmıyor.
Çamaşır makinesine gelince ben 9 kiloluk aldım 1200 devir ama ayarı seçtiğim programa göre devir sayısını düşürüyor. 9 kiloyu seçmemin nedeni çalışan bir bayan olacağım için pikelerimi falan anne usulü yıkama gibi bir lüksüm yok. Makineye sığması gerektiğinden böyle bir seçim yaptım.
ben,m eşyalarım gri. çok da memnunum.. bir tek çamaşır mak beyaz. onu önermiyorum gri dedi satıcı.8 kg. kaç giriş bilmiyorum ama yeni model ve çok sevdim bayagı işime yarıyor .
ocagım inox değil ama siyah başımın belası ciddi anlamda. herşeyde iz kalıyor herşeyde..
onlarda cif vs kullanmak yasak.demirdöküm demirleri yag izi vs var napcam bilmiyorum...
buzdolabım kaç litre bilmiyorumderin dondurucusu altta. şuan memnunum.. zaten tıklım tıkış değil.
Walla banada evlilik nasıl gidiyo güzel bişeymi diye sorduklarında hiç aklıma fesat bişey gelmiyo oyüzden çok güzel harika diyorumAma bundan sonra demiycem utandım
Her neyse siz yabancı değilsinizEvlilik çoookkk güzel bişeyy Ben ev işlerine zaten alışkın olduğum için açıkçası zorlanmadım alışık olmayan için hayal kırıklığı olabilir ama zaten 2 kişiyiz sürekli oraya buraya yemeğe çağırıyolar Daha evde yumurtadan başka bişey pişirmedim hep sokaklardayız Bol bol nevresim değiştirip yıkıyorum kocam tüy dökme mevsiminde sanırım Çarşafın üstünde kısa kısa siyah siyah kıllar görünce tiksinti geliyo 2 günde bir nevresim değiştiriyorum Onun dışında şimdilik yardımcı oluyo inşallah hep böyle devam eder Evde internetimiz ve bilgisayarımız yok hem güzel hem kötü bişey Alsak mı almasak mı karar veremedik hala :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?