'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Zaman ne kadar çabuk geçio kuzum yaa

Ben sana güveniyorum azıcık dişini sıksan kafii ama buraya gelipte dersini ihmal etme lütfen canım

haticem sabahtan beri çalışyodum ara verdimm azıcıkk

hehe komik durum bilmece gb oluyor bizim isimleri aynı değil ama biz de de arada senin annen benim annem karışıyor

hele bide aynı olaydıı görürdümm seniii
bide doğum tarihleri aynı aralarında 10 gün bile yokk isimleri aynıı tövbe tövbee
aşkitomla beni kader çok öncelerden yazmış sanırımmm
şükürler olsun karşıma çıkardı bitanemiii

hatice hemen sildim ama yine var yine var
Gözüm korktu şimdi:18:
koş koş dün dedim indirim varmış aldım diye kadınları zaten hep indirim var diye kandırıyorlar diyor
Çeyiz serme olayı bir bitsin alıp evde dolabıma saklayacağım. Şimdi alsam gören olur istemiyorum

17 günlük evli bir hatun olarak bize ne öneriyorsun ve evlilik nasıl birşey anlatırmısın tuğçem
Allah 17. senenide görmeyi nasip etsin

biz çeyizimi küçük odaya koyduk o yüzden yatak odasında değil kimse görmez

17 günlük evli bir hatun olarak bize ne öneriyorsun ve evlilik nasıl birşey anlatırmısın tuğçem
Allah 17. senenide görmeyi nasip etsin

Amin cnm Allah hepimize kocalarımızla birlikte uzuuuunnn ömürler versin inş Canım geçen gün halamla birlikte yolda yürüyoruz komşumuzla karşılaştık Oooo nasıl gidiyo evlilik tuğçe diye sordu Bende çok iyi gayet güzel şeklinde cevap verdim Halam dediki kızım öyle denilmez kudurmuşlar gibi ayıp dedi O yüzden ne desem bilemedim şuanda

ayy çok güldümmm :86::86::86::86:

sizin muhabbetler feci çocuk olunca düşünemiyorum
biz çeyizimi küçük odaya koyduk o yüzden yatak odasında değil kimse görmez

çok güzel bu hafta sonu bizde eşyaların yerleştireceğiz. Kıyafetleri ütüleyip asacağız dolaplara ondan sonra bir ara gizliden alıp koymayı düşünüyorum. Ben daha iç çamaşırlarımı bile eve götürmedim.Herkes meraklı hemen dolapları açıyorlar tam kızacağım "sus düğün üstü tatsızlık olmasın" diyorum kendime görmemezlikten geliyorum.

mşallah canımmm Allah sevginizi arttırsınn

Amin canım aman ne kuduruğu hepimiz aynı duyguları telaşları yaşadığımızdan birbirimize art niyetli yakıştırma yapmayız. Ah şu çenesi düşükler yok mu keseceksin boynunu. Demek bizim buradaki gecelik muhabbetlerini duysalar azmışlar diyecekler

aa sen neden kasıyorsun ki kendini onlar bakarken utamıyorlar sen neden utanıyorsun canım onların yaptıkları ayıp.

o kadar dikkat ettim ki çamaşır gözüme kimse bakmasın diye şifonyere koymadım çamaşırları dolabın içne koydum

kızlar beni mağzur görün ama anlamaıdm ne çamaşır muhabetti eviniz kalabalıkmı oluyor yani milleyt dolpaları açıpmı bakıyor

bizim burada mesela yardıma gelen geliyor oda en yakınlar yapıyor ediyor gidiyor

ama evlenen çoğu arkadaşım ev tutunca haftasonları azar azar götürdü kimseyi işine kaırştırmadı çeyiz serme adetimi var sizlerde

GÜNAYDIN KIZLARRR.
çok yorgunum ve yoğunum gelemiyorum maalesef affedin beni ve unutmayın olurmu...
biz haftasonu falan modesa ya gittik oradan alınacak son mobilyalarıda aldık ..
dilsiz uşak bilem aldık yatakodamıza..
sevsiceğim bankada çalışıyor takım elbisesini assın güzelce diye ..
sonra mutfak masamız sandalyelerimiz portmantomuz falan hepsi hlloldu çok şükür..
portmantoyu internetten aldım sadece .. bakalım inşallah güzel çıkacaktır biz evimizdekinide hepsiburadadan almıştık 4 yıl önce hiçbirşey olmadı sürgü kapaklı şık bir portmanto..

bugün doğtaştan aldıklarımız teslim edilecek kısmetse.. yatak odası -yatak-baza-başlık ve koltuk takımım...

yarın kargo ile portmantomuz gelecek

perşembe mobilyacıda yaptırdıklarımız gelecek ... yemek masası + konsol + banyo boy dolabı + mutfağa dolap

cumada modesadan aldıklarımız gelecek.... 6 adet deri sandalye salon için+ mutfak masa ve sandalyesi + dilsiz uşak + C zigon sehpa

allah kısmet ederse de bu hafta pazar günü yani 19 mayısta çeyizimi götürücez eve.....

böylelikle sadece salonuma ve yatak odama halı almak kalacak geriye bitti yani çok şükürrrrrrr

geçmişi okuyamadım ama sizide habersiz bırakmak istemedim gelmek istiyorum ama bir türlü işlerimden zaman bulamıyorum ....

25 i cmts günüde son gelinlik provam olacak ..
sonrada davetiye ve nikah şekeri kına malzemeleri çerezleri tatil alışverişi derken hoooppppppp 23 haziran gelecek inşallah.

Walla banada evlilik nasıl gidiyo güzel bişeymi diye sorduklarında hiç aklıma fesat bişey gelmiyo oyüzden çok güzel harika diyorum Ama bundan sonra demiycem utandım
Her neyse siz yabancı değilsiniz Evlilik çoookkk güzel bişeyy Ben ev işlerine zaten alışkın olduğum için açıkçası zorlanmadım alışık olmayan için hayal kırıklığı olabilir ama zaten 2 kişiyiz sürekli oraya buraya yemeğe çağırıyolar Daha evde yumurtadan başka bişey pişirmedim hep sokaklardayız Bol bol nevresim değiştirip yıkıyorum kocam tüy dökme mevsiminde sanırım Çarşafın üstünde kısa kısa siyah siyah kıllar görünce tiksinti geliyo 2 günde bir nevresim değiştiriyorum Onun dışında şimdilik yardımcı oluyo inşallah hep böyle devam eder Evde internetimiz ve bilgisayarımız yok hem güzel hem kötü bişey Alsak mı almasak mı karar veremedik hala :44:

bunların hepiciğini büyüüük bir dikkatle okudum teşekkür ediyorum kafamda en azından ne almamam gerektiğini belirledim

griler bana göre değil özellikle hatice senin anlattıkların korkuttu beni neyle temizleyeceğim kii :44: bide boya yönüne doğru falan benim harcım değil :18:

beni uğraştırmayacaak bişiler olması lazım o yüzden henüz fırın ocak kısmına geçmedim evim belli olmadığı için ama aslı sayende ocak konusunda da bilinçlendim

bircanımm senden ricam bilyorsan eşyalarının kodlarını yazarmısın bana :26: arçelikte bikaç beğendiğim var ama kafam karışık tuğçede arçelik bulaşık makinesinden şikayetçi ama:44:

biliyorum şans işi bu ama ne kadan zormuş seçmek yaaa

aslı ocakla ilgili yorumunu okudum demir dökmeyi silmek çok zormu bazı ocaklar siyah üstü cam onla ilgili fikirleriniz kullanan yada alan varmı yoksa en olmadı klasik ocak alınır sonuçta çalışıyoruz bide ocak temizliği zor olmasın başımıza

bende ev işlerine çok alışkınım annem rahatsız olduğu için cam silmekten tut yün çırpmaya kadar herşeyi hep biz yapıyoruz.. sadece yemekte sorunum var o da zamanla oluşur diyorum internet bizde almayalım diyoruz samsung led hd tv aldık onda film izleriz diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…