duygu omuzlarım ya stresten ya da koşturmaktan felaket olmuş. Allaha şükür az kaldı yakında bitecek inşallah.
Yatak konusunda da visco yatak seç ortopedik yataklardan tavsiye ederim.Ben uzay teknolojisi dedikleri zımbırtıdan aldım.Baya baya iyi geçen üzerinde uzandım.Annem almıştı mobilyalarla beraber ne zaman o yatağa yatsak kesin belimiz ağrıyor.Yeni olduğu için kıyıp atamıyoruz daaynı sıkıntıyı sen yaşama kuzu
ya ben size soru sorcam yine :26:
beyaz eşyalarınızı gri aldınız ya gerçi kullanmak çoğunuza daha nasip olmadı ama gerçekten bunları temizlemek zormuymuş :26:
mesela normal bi bezle silinmiyomuş bunlar doğru mu :44:
inox şazıyor olması lazım dimi yani inox görünümlü yazıyorsa onlarmı iz bırakıyor:26:
bide buzdolaplarınız kaç lt lik:26:
buzluğu altta olan bi model beğendim ben o kısım baya büyük üstü küçük gibi geliyor öyle olunca da :44:
ortalama he kadir iyidir ki :44:
çamaşır makineniz nasıl:26: kaç kilo deviri ne :44: bide tek su girişi veya çift su girişi önemli mi sizce :44:
başka neye dikkat ettiniz seçerken
tabi bulaşık makinesi de sorun kaç program almak lazım kii:44: onda da içi mutlaka çelik olsun demişler sizinkiler öyle mi :44:
bazıları polinox denen bi malzeme ile yapılıyormuş o da kokuya sebep olabiliyormuş makinede
benim nişanlıcan atağa kalktı da birazbunların hepsine cevap bulup kesin karar verip bildirmem lazımmış bugün :18::18:
bide bu 3 parçayı ne kadara almıştınız biz siemensten üçü için 4100 tl fiyat almıştık şimdi farklı markalarıda araştırıyorum
napayım yaaa
kafam karışıkkk
help[/B]
benim mobilyalarım yataş 1 ayda geldi
**
bu arada duygu yataklar pahalı vs demişsin. yataşta bu pazar gördüm benim aldığım yataş majesty yatak kampanyada idi. 750 tl. düşünürsen :44:
ben çok memnunum yatağımdan ve 1000 tlye almıştım750 görünce inme iniyordu bana
daha gelin olmadım kız ben
bende ev işlerine çok alışkınım annem rahatsız olduğu için cam silmekten tut yün çırpmaya kadar herşeyi hep biz yapıyoruz.. sadece yemekte sorunum var o da zamanla oluşur diyoruminternet bizde almayalım diyoruz samsung led hd tv aldık onda film izleriz diyoruz
geçmiş olsun kuzucum ya son günler çok telaşlı oluyor.. bellonadan bi model baktık netten sanırım viscoydu yine iyi bi inceleyim yatak konusunda da bişey anlaşılmıyo ki yay sistemi kumaşı falan yatıp uzanıp almak lazım ona da utanırım ben mobilyacıda
tatlım ben beyaz aldım açıkçası gir olunca fiyat artıyodu düşünmedim hiç paraya kıyamadım :)) ama haftasonu temizlikçi abla söyledi amaaan o girileri temizlemesi mesele diyeçamaşır makinem 7 kilo 1000 devir buzdolabımın içini bilemicem kuzucum ama ben kodları yazmıstım sana sanırım boschdan aldık hepsini...
ayyy o zaman yataşa da bakmalıyımmm rahat bir yatak yani tavsiye ediyorsunindirimi kaçırmaam
hüüüm yetişmişim sanalistede yoksun sanki ben de gelin oldun gettin sandııımm az kalmış azz bu arada geceliğin de hayırlı olsun şekerüm
ben hiç alışık değilim hüm ama temizlik çok yapardım annem çalışırken şimdi emekli oldu hiç bişi yapmıyorum ev temizlemesi iyide yemeğim naısl olcak bilmiyorum evde pasta yapıp duruyorum en son truf toplarından yaptım tatlı yapıp ikram etmeyi seviyorum ama benimki bu numaralara kanmaz günlük yemek istiyor :))))))))))) bende akşaömları salata zeytinyağlı yiyiorum nasıl anlaşıcaz aceba evlenince :)
bunların hepiciğini büyüüük bir dikkatle okudumteşekkür ediyorum kafamda en azından ne almamam gerektiğini belirledim
griler bana göre değilözellikle hatice senin anlattıkların korkuttu beni neyle temizleyeceğim kii :44: bide boya yönüne doğru falan benim harcım değil :18:
beni uğraştırmayacaak bişiler olması lazım o yüzden henüz fırın ocak kısmına geçmedim evim belli olmadığı için ama aslı sayende ocak konusunda da bilinçlendim
bircanımm senden ricam bilyorsan eşyalarının kodlarını yazarmısın bana :26: arçelikte bikaç beğendiğim var ama kafam karışık tuğçede arçelik bulaşık makinesinden şikayetçi ama:44:
biliyorum şans işi bu ama ne kadan zormuş seçmek yaaa
evet canım katılıyorum
herkesin bi mahremi var demi
GÜNAYDIN KIZLARRR.
çok yorgunum ve yoğunum gelemiyorum maalesef affedin beni ve unutmayın olurmu...
biz haftasonu falan modesa ya gittik oradan alınacak son mobilyalarıda aldık ..
dilsiz uşak bilem aldık yatakodamıza..
sevsiceğim bankada çalışıyor takım elbisesini assın güzelce diye ..
sonra mutfak masamız sandalyelerimiz portmantomuz falan hepsi hlloldu çok şükür..
portmantoyu internetten aldım sadece .. bakalım inşallah güzel çıkacaktır biz evimizdekinide hepsiburadadan almıştık 4 yıl önce hiçbirşey olmadı sürgü kapaklı şık bir portmanto..
bugün doğtaştan aldıklarımız teslim edilecek kısmetse.. yatak odası -yatak-baza-başlık ve koltuk takımım...
yarın kargo ile portmantomuz gelecek
perşembe mobilyacıda yaptırdıklarımız gelecek ... yemek masası + konsol + banyo boy dolabı + mutfağa dolap
cumada modesadan aldıklarımız gelecek.... 6 adet deri sandalye salon için+ mutfak masa ve sandalyesi + dilsiz uşak + C zigon sehpa
allah kısmet ederse de bu hafta pazar günü yani 19 mayısta çeyizimi götürücez eve.....
böylelikle sadece salonuma ve yatak odama halı almak kalacak geriye bitti yani çok şükürrrrrrr
geçmişi okuyamadım ama sizide habersiz bırakmak istemedim gelmek istiyorum ama bir türlü işlerimden zaman bulamıyorum ....
25 i cmts günüde son gelinlik provam olacak ..
sonrada davetiye ve nikah şekeri kına malzemeleri çerezleri tatil alışverişi derken hoooppppppp 23 haziran gelecek inşallah.
Benimde hepsi gri canım nemli bezle tozunu aldım bi kere iz miz kalmadı ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum Bide ocağım siyah cam ben çok memnunun babamın evindeki griydi onda su damlası bbile iz kalıyodu siyahta öyle bi sorun yok
Arçelikte yani şikayetçi değilimde su fazla harcıyo ve yarım yük olmamasından dolayı pişmanım arçelik alınıcaksa daha üst bi modeli alınmalı ama aynı özellikli siemensler daha uygun ve daha sağlam bence
ben hiç alışık değilim hüm ama temizlik çok yapardım annem çalışırken şimdi emekli oldu hiç bişi yapmıyorum ev temizlemesi iyide yemeğim naısl olcak bilmiyorum evde pasta yapıp duruyorum en son truf toplarından yaptım tatlı yapıp ikram etmeyi seviyorum ama benimki bu numaralara kanmaz günlük yemek istiyor :))))))))))) bende akşaömları salata zeytinyağlı yiyiorum nasıl anlaşıcaz aceba evlenince :)
Benimde hepsi gri canım nemli bezle tozunu aldım bi kere iz miz kalmadı ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum Bide ocağım siyah cam ben çok memnunun babamın evindeki griydi onda su damlası bbile iz kalıyodu siyahta öyle bi sorun yok
Arçelikte yani şikayetçi değilimde su fazla harcıyo ve yarım yük olmamasından dolayı pişmanım arçelik alınıcaksa daha üst bi modeli alınmalı ama aynı özellikli siemensler daha uygun ve daha sağlam bence
cam ocaktan memnunsun değilmi temizlemesi çok kolay diye duydum ben
Canım banada temizlik inanılmaz koyuyo ama yemek yaparken zevkle yaparımŞimdi araştırmadayım evlere temizliğe gelen güvenilir irini arıyorum anahtar bırakabileceğim 15 günde bir kadın çağırıcam hem iş hem temizlik yapamam
Canım banada temizlik inanılmaz koyuyo ama yemek yaparken zevkle yaparımŞimdi araştırmadayım evlere temizliğe gelen güvenilir irini arıyorum anahtar bırakabileceğim 15 günde bir kadın çağırıcam hem iş hem temizlik yapamam
Ben çok memnunum cnm bence inox ocaktan daha kolay temizlemesi Heee döküm ızgaraları temizlemek zor oluyo demişler Benimkine daha yemek yapmadığım içinyağ falan dökülmedi hani zor mu çıkar bilemyrm ama beyaz olsada döküm oluyoki Emayeler soyuluyo hemen tencereler kayıyo üzerinde
duygucuk senle mi konuşmuştuk :44: bana balde olan duyguyla konuştuk gibi gelmişti neyse evet hatırladım seninkileri
buzdolabı 470 lt den az olmasın diyorum küçük gelir ilerde diye :26:
çamaşır makinesi de 7-8 kg 1000 devir yeterli sanırım:26: su giriş sayısı önemli değil :26:
bulaşık da içi çelik min 3 prog ve mutlaka yarım yük seçenegi olan bişi olsun:26:
bunlar kafi anladığım kadarıyla :44:
Amin cnm Allah hepimize kocalarımızla birlikte uzuuuunnn ömürler versin inşCanım geçen gün halamla birlikte yolda yürüyoruz komşumuzla karşılaştık Oooo nasıl gidiyo evlilik tuğçe diye sordu Bende çok iyi gayet güzel şeklinde cevap verdim Halam dediki kızım öyle denilmez kudurmuşlar gibi ayıp dedi O yüzden ne desem bilemedim şuanda
aslı ocakla ilgili yorumunu okudum demir dökmeyi silmek çok zormu bazı ocaklar siyah üstü cam onla ilgili fikirleriniz kullanan yada alan varmı yoksa en olmadı klasik ocak alınır sonuçta çalışıyoruz bide ocak temizliği zor olmasın başımıza
sevsinlerrr
çok çok güvendiğin birini bull tuğçecann
güvenilmiyo vallahi bu zamandaa
bende temizliği zevkle yapıyordum ama çok tembelleştim günde 5 saat yol gitmeme rağmen eve gleince tatlı felan yapıyorum tatlı yemeyi hiç sevmem ama ikram etmekten hoşlanırım meze yapmaya başladım evlenince annem olamıcak öüğreneyim die ki meze salata türü şeleri çok severim
yemek konusundada düdüklüye koyar yaparım dahada elimden bişi gelmez öyle büyük çağlı yemekler yapamam fırında balık tavuk kanat kızartma bezelye nohut vb bu tarz şeler biliyorum
Buzdolabım 473 lt benimde gayet yeterli ne büyük ne küçük zaten 3 boyutu vardı orta boyunu aldık biz Çamaşır makinemde 15 dakikalık kısa program var mükemmel bişey az kirliler için bide mesela makineyi çalıştırdın baktın bişeyi unuttun stop tuşuna basıyosun kapak açılıyo ekliyosun sonra play e baasıyosun kaldığı yerden devam ediyo Bide karışık yıkama programı var renkli beyaz renkleri karışık yıkayabiliyosun boya vermiyo Yani çamaşır makinemden inanılmaz memnunum Tv de philips 3d led 42inç Dayısı bize sormadan aldığı için kazık yemişAynı fiyata daha özellikli bişey alabilirdik ama görüntü kalitesi çok iyi
Canım benim bütün değerli eşyalarım kiralık kasamdaEvde çalınıcak bişey yok hani tv yi falan sırtlamazlarsa
Ama insan yinede evini emanet ediyo Kimse yokken kıyafet deneyenlermi dersin banyo yapıp telefonla konuşanlar uyuyanlar Neler neler duyuyorum
Ehhh Allah tan bişey bilmiyomuşsun ne kaldıki geriye
ocağı silmede sorun yok ama o demir dökümü temizleyemiyorum yayağ izleri hep.. sabunlu su ile demişti kitapcıkta da öle yok yok cıkmıyor...
tuğçe sen hele yemek yap görcem senikızartmalarda hele
**
bir de 15 günde temizlikçi çok değil mi tuğçe2 kişisiniz ne yapıyorsun bacım.
ben de 2 ayda bir istiyordum ama artık istemiyorum ben pimpirik eşim pimpirik temizliğe bayan gelse yaptığı işe güvenemem ya kontrol ederim ya üstünden geçerim
ayrıca müge diğer topicte demişti onun büyükannesi demiş sanırım ; g..tnu yırtanın da aynı,salanın da
Bilmem bana ayıp geliyor böyle şeyler belkide ailemde görmediğim içindir.aa sen neden kasıyorsun ki kendini onlar bakarken utamıyorlar sen neden utanıyorsun canım onların yaptıkları ayıp.
Çok sevindim birde o gece trabzon alırsa sevinçten uçarım22 mayıstyamış canım fb trabzon maçı akşam
sanırım senden bendensin canımo kadar dikkat ettim ki çamaşır gözüme kimse bakmasın diyeşifonyere koymadım çamaşırları dolabın içne koydum
Bir keresinden bir baktım ilk gece ne giyeceğimi sordular bende tersler bir vaziyette babaannelerin pamuklu donlarından giyeceğim" dedim. Cahillik kötü bir şeyaminn canımm
*
çamaşır muhabbetine gelince onlar açıp bakmaya utanmıyosa ben hiç utanmamm
ayrıca nie o kadar detaylı bakıyolar kii tövbe yaa
utanmasalar nası yapcağımızıda kendileri belirlicekk
Bizde kızın anne evinde ve kendi evinde serilir.Annemin evinde istemedim.Zaten çok küçük bizim evde serilsin dedim.kızlar beni mağzur görün ama anlamaıdm ne çamaşır muhabetti eviniz kalabalıkmı oluyor yani milleyt dolpaları açıpmı bakıyor
bizim burada mesela yardıma gelen geliyor oda en yakınlar yapıyor ediyor gidiyor
ama evlenen çoğu arkadaşım ev tutunca haftasonları azar azar götürdü kimseyi işine kaırştırmadı çeyiz serme adetimi var sizlerde
ÖZlem hayırlı olsun son provam benim nikah günümGÜNAYDIN KIZLARRR.
çok yorgunum ve yoğunum gelemiyorum maalesef affedin beni ve unutmayın olurmu...
biz haftasonu falan modesa ya gittik oradan alınacak son mobilyalarıda aldık ..
dilsiz uşak bilem aldık yatakodamıza..
sevsiceğim bankada çalışıyor takım elbisesini assın güzelce diye ..
sonra mutfak masamız sandalyelerimiz portmantomuz falan hepsi hlloldu çok şükür..
portmantoyu internetten aldım sadece .. bakalım inşallah güzel çıkacaktır biz evimizdekinide hepsiburadadan almıştık 4 yıl önce hiçbirşey olmadı sürgü kapaklı şık bir portmanto..
bugün doğtaştan aldıklarımız teslim edilecek kısmetse.. yatak odası -yatak-baza-başlık ve koltuk takımım...
yarın kargo ile portmantomuz gelecek
perşembe mobilyacıda yaptırdıklarımız gelecek ... yemek masası + konsol + banyo boy dolabı + mutfağa dolap
cumada modesadan aldıklarımız gelecek.... 6 adet deri sandalye salon için+ mutfak masa ve sandalyesi + dilsiz uşak + C zigon sehpa
allah kısmet ederse de bu hafta pazar günü yani 19 mayısta çeyizimi götürücez eve.....
böylelikle sadece salonuma ve yatak odama halı almak kalacak geriye bitti yani çok şükürrrrrrr
geçmişi okuyamadım ama sizide habersiz bırakmak istemedim gelmek istiyorum ama bir türlü işlerimden zaman bulamıyorum ....
25 i cmts günüde son gelinlik provam olacak ..
sonrada davetiye ve nikah şekeri kına malzemeleri çerezleri tatil alışverişi derken hoooppppppp 23 haziran gelecek inşallah.
Tüy sorunu beni de düşündürüyor.Walla banada evlilik nasıl gidiyo güzel bişeymi diye sorduklarında hiç aklıma fesat bişey gelmiyo oyüzden çok güzel harika diyorumAma bundan sonra demiycem utandım
Her neyse siz yabancı değilsinizEvlilik çoookkk güzel bişeyy Ben ev işlerine zaten alışkın olduğum için açıkçası zorlanmadım alışık olmayan için hayal kırıklığı olabilir ama zaten 2 kişiyiz sürekli oraya buraya yemeğe çağırıyolar Daha evde yumurtadan başka bişey pişirmedim hep sokaklardayız Bol bol nevresim değiştirip yıkıyorum kocam tüy dökme mevsiminde sanırım Çarşafın üstünde kısa kısa siyah siyah kıllar görünce tiksinti geliyo 2 günde bir nevresim değiştiriyorum Onun dışında şimdilik yardımcı oluyo inşallah hep böyle devam eder Evde internetimiz ve bilgisayarımız yok hem güzel hem kötü bişey Alsak mı almasak mı karar veremedik hala :44:
geçmiş olsun kuzucum ya son günler çok telaşlı oluyor.. bellonadan bi model baktık netten sanırım viscoydu yine iyi bi inceleyim yatak konusunda da bişey anlaşılmıyo ki yay sistemi kumaşı falan yatıp uzanıp almak lazım ona da utanırım ben mobilyacıda
tatlım ben beyaz aldım açıkçası gir olunca fiyat artıyodu düşünmedim hiç paraya kıyamadım :)) ama haftasonu temizlikçi abla söyledi amaaan o girileri temizlemesi mesele diyeçamaşır makinem 7 kilo 1000 devir buzdolabımın içini bilemicem kuzucum ama ben kodları yazmıstım sana sanırım boschdan aldık hepsini...
ayyy o zaman yataşa da bakmalıyımmm rahat bir yatak yani tavsiye ediyorsunindirimi kaçırmaam
Bende de aşk uzanıp kontrol etmişti.Ben utandığımda kenarına oturdum sadece
hüüüm yetişmişim sanalistede yoksun sanki ben de gelin oldun gettin sandııımm az kalmış azz bu arada geceliğin de hayırlı olsun şekerüm
ocağı silmede sorun yok ama o demir dökümü temizleyemiyorum yayağ izleri hep.. sabunlu su ile demişti kitapcıkta da öle yok yok cıkmıyor...
tuğçe sen hele yemek yap görcem senikızartmalarda hele
**
bir de 15 günde temizlikçi çok değil mi tuğçe2 kişisiniz ne yapıyorsun bacım.
ben de 2 ayda bir istiyordum ama artık istemiyorum ben pimpirik eşim pimpirik temizliğe bayan gelse yaptığı işe güvenemem ya kontrol ederim ya üstünden geçerim
ayrıca müge diğer topicte demişti onun büyükannesi demiş sanırım ; g..tnu yırtanın da aynı,salanın da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?