'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun kuzucum ya son günler çok telaşlı oluyor.. bellonadan bi model baktık netten sanırım viscoydu yine iyi bi inceleyim yatak konusunda da bişey anlaşılmıyo ki yay sistemi kumaşı falan yatıp uzanıp almak lazım ona da utanırım ben mobilyacıda

tatlım ben beyaz aldım açıkçası gir olunca fiyat artıyodu düşünmedim hiç paraya kıyamadım :)) ama haftasonu temizlikçi abla söyledi amaaan o girileri temizlemesi mesele diye çamaşır makinem 7 kilo 1000 devir buzdolabımın içini bilemicem kuzucum ama ben kodları yazmıstım sana sanırım boschdan aldık hepsini...

ayyy o zaman yataşa da bakmalıyımmm rahat bir yatak yani tavsiye ediyorsun indirimi kaçırmaam

daha gelin olmadım kız ben

hüüüm yetişmişim sana listede yoksun sanki ben de gelin oldun gettin sandııımm az kalmış azz bu arada geceliğin de hayırlı olsun şekerüm

ben hiç alışık değilim hüm ama temizlik çok yapardım annem çalışırken şimdi emekli oldu hiç bişi yapmıyorum ev temizlemesi iyide yemeğim naısl olcak bilmiyorum evde pasta yapıp duruyorum en son truf toplarından yaptım tatlı yapıp ikram etmeyi seviyorum ama benimki bu numaralara kanmaz günlük yemek istiyor :))))))))))) bende akşaömları salata zeytinyağlı yiyiorum nasıl anlaşıcaz aceba evlenince :)

varım kız 2. benim listedeki

Benimde hepsi gri canım nemli bezle tozunu aldım bi kere iz miz kalmadı ama uzun vadede nasıl olur bilmiyorum Bide ocağım siyah cam ben çok memnunun babamın evindeki griydi onda su damlası bbile iz kalıyodu siyahta öyle bi sorun yok
Arçelikte yani şikayetçi değilimde su fazla harcıyo ve yarım yük olmamasından dolayı pişmanım arçelik alınıcaksa daha üst bi modeli alınmalı ama aynı özellikli siemensler daha uygun ve daha sağlam bence

evet canım katılıyorum

herkesin bi mahremi var demi

kesinlikleee

hayırlı olsunn cicilerinn özlemmmm
büssürü şey halletmişsinizzzzz

cam ocaktan memnunsun değilmi temizlemesi çok kolay diye duydum ben

duygucuk senle mi konuşmuştuk :44: bana balde olan duyguyla konuştuk gibi gelmişti neyse evet hatırladım seninkileri

buzdolabı 470 lt den az olmasın diyorum küçük gelir ilerde diye :26:

çamaşır makinesi de 7-8 kg 1000 devir yeterli sanırım:26: su giriş sayısı önemli değil :26:

bulaşık da içi çelik min 3 prog ve mutlaka yarım yük seçenegi olan bişi olsun:26:

bunlar kafi anladığım kadarıyla :44:

Son düzenleme:

Canım banada temizlik inanılmaz koyuyo ama yemek yaparken zevkle yaparım Şimdi araştırmadayım evlere temizliğe gelen güvenilir irini arıyorum anahtar bırakabileceğim 15 günde bir kadın çağırıcam hem iş hem temizlik yapamam

alsana sümüklü mendil

kafamı karıştırın böyle benim

ocak ve fırın için evim tutulsun ondan başınızı ağrıtcam zaten şimdiluk sadece makineler ve dolap için bu kafa karışıklığı

cam ocaktan memnunsun değilmi temizlemesi çok kolay diye duydum ben

Ben çok memnunum cnm bence inox ocaktan daha kolay temizlemesi Heee döküm ızgaraları temizlemek zor oluyo demişler Benimkine daha yemek yapmadığım için yağ falan dökülmedi hani zor mu çıkar bilemyrm ama beyaz olsada döküm oluyoki Emayeler soyuluyo hemen tencereler kayıyo üzerinde

sevsinlerrr
çok çok güvendiğin birini bull tuğçecann
güvenilmiyo vallahi bu zamandaa

bende temizliği zevkle yapıyordum ama çok tembelleştim günde 5 saat yol gitmeme rağmen eve gleince tatlı felan yapıyorum tatlı yemeyi hiç sevmem ama ikram etmekten hoşlanırım meze yapmaya başladım evlenince annem olamıcak öüğreneyim die ki meze salata türü şeleri çok severim

yemek konusundada düdüklüye koyar yaparım dahada elimden bişi gelmez öyle büyük çağlı yemekler yapamam fırında balık tavuk kanat kızartma bezelye nohut vb bu tarz şeler biliyorum

aslınd akalıntıları çözücü maddeler varmış birkaç temizlik ürünü tavsiyesi ediyordu iş yerinde birkaç firmanın satıcısı var temizlik konusunda özelikle yeni evlilere tavsiye ettiler

Son düzenleme:

Buzdolabım 473 lt benimde gayet yeterli ne büyük ne küçük zaten 3 boyutu vardı orta boyunu aldık biz Çamaşır makinemde 15 dakikalık kısa program var mükemmel bişey az kirliler için bide mesela makineyi çalıştırdın baktın bişeyi unuttun stop tuşuna basıyosun kapak açılıyo ekliyosun sonra play e baasıyosun kaldığı yerden devam ediyo Bide karışık yıkama programı var renkli beyaz renkleri karışık yıkayabiliyosun boya vermiyo Yani çamaşır makinemden inanılmaz memnunum Tv de philips 3d led 42inç Dayısı bize sormadan aldığı için kazık yemiş Aynı fiyata daha özellikli bişey alabilirdik ama görüntü kalitesi çok iyi

ocağı silmede sorun yok ama o demir dökümü temizleyemiyorum ya yağ izleri hep.. sabunlu su ile demişti kitapcıkta da öle yok yok cıkmıyor...

tuğçe sen hele yemek yap görcem seni kızartmalarda hele

**

bir de 15 günde temizlikçi çok değil mi tuğçe 2 kişisiniz ne yapıyorsun bacım.

ben de 2 ayda bir istiyordum ama artık istemiyorum ben pimpirik eşim pimpirik temizliğe bayan gelse yaptığı işe güvenemem ya kontrol ederim ya üstünden geçerim

ayrıca müge diğer topicte demişti onun büyükannesi demiş sanırım ; g..tnu yırtanın da aynı,salanın da

sevsinlerrr
çok çok güvendiğin birini bull tuğçecann
güvenilmiyo vallahi bu zamandaa

Canım benim bütün değerli eşyalarım kiralık kasamda Evde çalınıcak bişey yok hani tv yi falan sırtlamazlarsa
Ama insan yinede evini emanet ediyo Kimse yokken kıyafet deneyenlermi dersin banyo yapıp telefonla konuşanlar uyuyanlar Neler neler duyuyorum

Ehhh Allah tan bişey bilmiyomuşsun ne kaldıki geriye

şimdi benim aklımda hep bosch siemens profilo üçlüsü vardı dün biri kafamı karıştırdı şimdi arçeliğe de yakınım ama pek de yakın sayılmam

arçelikten 2 tane dolap beğendim beyaz olsun dediğim için biri 514 lt diğeri 437 sanırım :44: arada çok fark var 430 lar küçük olur diye düşünüyorum çünkü bizim evimzde 470 gibi bi dolap var ona yakın istiyorum ama sanki diğeri de fazla büyük:26:

bunlar bi kafa karışıklığı yaptı zaten

makine kısmına gelemeden dolap konusunda boğuldum kaldım

sırayla gitsek tuğçeçim sen bana yardım edeceksin sanki ben sende o potansiyeli görüyorum

önce dolap konusunda fikir versen bana :26:

sonra makinelere geçeriz tv mizi aldık Allah'tan onda sorun yok

ama işte bunları zorunlu olmadıkça yapmadım ne bileyim korkularım var benim sizi görünce özeniyorum ama iyiki buralara yemek konuslarınıda yazıyor evlenen gelincikler

bilindik bir marka var onda bir temizleyici varmış hani doğal ürünlerler yapan bir firma ismini versemmi anway :) o çok iyimiş ocak konusunda bir temizlik ürünü ve aylarca gidiyormuş

demir döküm zor diyorsun peki üstünde camı varmı aslı ay ne çok soru sordum bizd ebeyaz eşyaları alıcaz ve ben forum donanım haber okumaktan yoruldum

temizlikçi konusundada kızlar evlerniz 90 m2 felansa kendinizde temizleyebilirsiniz minik evlerin temizliği kolay bizim ev minik olduğu için çok rahat temizleniyor

aa sen neden kasıyorsun ki kendini onlar bakarken utamıyorlar sen neden utanıyorsun canım onların yaptıkları ayıp.
Bilmem bana ayıp geliyor böyle şeyler belkide ailemde görmediğim içindir.
22 mayıstyamış canım fb trabzon maçı akşam
Çok sevindim birde o gece trabzon alırsa sevinçten uçarım
o kadar dikkat ettim ki çamaşır gözüme kimse bakmasın diye şifonyere koymadım çamaşırları dolabın içne koydum
sanırım senden bendensin canım
Bir keresinden bir baktım ilk gece ne giyeceğimi sordular bende tersler bir vaziyette babaannelerin pamuklu donlarından giyeceğim" dedim. Cahillik kötü bir şey
Bizde kızın anne evinde ve kendi evinde serilir.Annemin evinde istemedim.Zaten çok küçük bizim evde serilsin dedim.
ÖZlem hayırlı olsun son provam benim nikah günüm
Tüy sorunu beni de düşündürüyor.
Çarşaf konusuna gelince sanırım bende senin gibi devamlı değişeceğim.

ASlı bencede ayda bi kere yeterli ama annem diyo 2 haftada bir gelsin ütülerinizi falanda yapsın :44: İkimizde klasik giyinmek zorundayız gömlekler pantolonlar Zaten eve gelmem 8 ne ara ütü yapıcam herşeyi yetiştiricem
Bide çok sinirim bozuk evin heryeri halının tüyleriyle dolu süpürüyorum ertesi gün yine çıkıyo Çıldırıcam
Heee bide atlas halıdan çok memnunum ama salonunki tuğra halı almayın kesinlikle tavsiye etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…