Valla ben de erken yaşta koca meraklısı kızları sevmem ama konu sahibi burda haklı. Hem takı istemekte ne var ki durumu adamın neye yetiryorsa yapmalı bir yüzükse bir yüzüğe 5 bilezik ise o kadardır. Unutmayalım ki boşanmak için evlenmesekte yarın kime ne olacağını kimse bilemez dinde bile kadına mehir sormuyorlar mı ? Hem bir kadın evlenirken her şeyine düğününe vs özenir yani bunda ne var ki prenseslik mi değil biri gider nikah kıyar tatıle harcar o parayı, biri düğününe takısına ne var bunda ? Ben keşke diyceğime yaparım net
He bana sorulsa kabul ederdimBenim 50 bin nerde kaldı
Okumadım keşke yazmadam önce haber verseydin. Çok uzun olunca okuyamiyorum canim yazma oyuzden okumuyorum
Ne biliyim ne desem hemencik cevap veriyosun bi hevesle ahahaha ha öteki yazdıgına da cevap veriyim burdan (bak sen de bana heyecan veriyosun demek ki) hayatı evlenme üzerine kurmak şöyle sakıncalı. Evlenmek=birisiyle yeni bi aile kurmak yeni bir hayata başlamak. Değil mi? Peki atıyorum 25 yasında evlendin neden 25 sene boyunca bu günü bekliyosun? Senin kendi kimliğin yok mu? Düğün nişan evlilikle anlamlandırılan hayat size normal mi geliyo. E hadi her istediğiniz oldu rüya gibi bi düğün aman ne güzel balayı erkek tarafı istemediğin kadar altın taktı (öf ne biçim değer veriyo) sonra noldu adam evde göbek kaşıyo hiçbir işe elini sürmüyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Eee evlendik oturuyoruz evde. Şimdi nolcak? Yeni bi amaç lazım bana 25 sene bunun için yaşadım. Şimdi? Hadi çocuk yapayım bi de anne olayım. Hamişim kızlar kocam el üstünde tutuyo. Çocuğum doğdu. Eee? Geceleri uyuyamıyorum adam yardım etmiyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Hadi şimdi altınlarına bak ve sus sen çok değerlisin
Böyle şeylerde kız kardeş empatisi yapamıyor kız kardeşi olmadığı içinAynen canım böyle birşey de mümkün olabilir Allah korusun.
Nişanlina sordun mu peki ayni seyi kardesinin nişanlısı teklif etse kabul edermiydin kardesine kiralik taki takilmasini
Seti kiralayabilirsin.Ama bilezikleri iscilik olmayandan alalim de.Bozdurunca sifir zarar beklersen kâr edersin aksine.Biri demistir ona bunu dusunmez herhaldeArkadaşlar selam. Bu saatte yazıp dertlesecek birini bulamadım.... Nişanlım takı almayalım kiralayalım onun yerine banka hesabına sana altın yapalım bozarken işçiliğinden zarar etmemiş oluruz dedi. Çok sinirlendim kan beynime sıçradı kiralamak nedir resmen hakaret gibi bende kızdım bayağı kendimi çok kötü hissediyorum böyle bi teklif sunması üzücü değil mi ben mi abartıyorum. Takılan altın geline verilen değeri gösterir diye düşünüyorum dedim. Bunu söyleyince sanki takacak mısın günlük hayatta durumu olmayanlar gelinine değer vermiyo mu dedi. İkimizde devlet memuruyuz kiralayacak kadar kötü durumda değiliz sinirimden ağlıyorum. Sizce kim haklı
Aynen canım boş konuşanlara muhattap olmak istemiyorum hadi byeee sanaHa siz ondan böylesiniz. Bilsem baştan hiç huhatam olmazdım. Okiş analdım
İhtimaller üzerine genellemeler.. Ne saçma !Ne biliyim ne desem hemencik cevap veriyosun bi hevesle ahahaha ha öteki yazdıgına da cevap veriyim burdan (bak sen de bana heyecan veriyosun demek ki) hayatı evlenme üzerine kurmak şöyle sakıncalı. Evlenmek=birisiyle yeni bi aile kurmak yeni bir hayata başlamak. Değil mi? Peki atıyorum 25 yasında evlendin neden 25 sene boyunca bu günü bekliyosun? Senin kendi kimliğin yok mu? Düğün nişan evlilikle anlamlandırılan hayat size normal mi geliyo. E hadi her istediğiniz oldu rüya gibi bi düğün aman ne güzel balayı erkek tarafı istemediğin kadar altın taktı (öf ne biçim değer veriyo) sonra noldu adam evde göbek kaşıyo hiçbir işe elini sürmüyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Eee evlendik oturuyoruz evde. Şimdi nolcak? Yeni bi amaç lazım bana 25 sene bunun için yaşadım. Şimdi? Hadi çocuk yapayım bi de anne olayım. Hamişim kızlar kocam el üstünde tutuyo. Çocuğum doğdu. Eee? Geceleri uyuyamıyorum adam yardım etmiyo. Olur mu sen çok değerlisin bi ton altın takıldı. Hadi şimdi altınlarına bak ve sus sen çok değerlisin
Canım konu önemli bir konu..iyice düşün taşın.Böyle şeylerde kız kardeş empatisi yapamıyor kız kardeşi olmadığı için
İhtimaller üzerine genellemeler.. Ne saçma !
Okumasaydin canım ya gözlerine yazikİhtimaller üzerine genellemeler.. Ne saçma !
Kız miE Elifimuratim kız sen bana byeee diyerek çok cool bir çıkış yaptın niye gelip dislike atıp yorum yapıyosun tüm karizman gitti bak
Kız mitee Allam yaaa
Zaten belirttim durumu neye el verirse bır yüzükse odur yanı ama durumu varsa burda ki ya çok akıllı sinsi ya da cimrinin teki bilemicem. Şahsen bende altın takmam ama kadınında bir nevi güvencesi ilerde bunlara ıhtıyac duyabilşr sadece boşanma değil işsiz kalırlar çocuk masrafı vs olabilir aslında kötü bir şey değil valla şuan altın başını almış gidiyor ama görgüsüz gibi her şeyi istersen orda durParanız varsa helali hoş olsun yapın. Durumu olmayan insanlara ama heves bi kere olacak diye borç harç düğün bilmem ne yaptırıp sonra 10 sene aç aç kredi ödemek pek mantıklı değil sanki? Ya bi de ben konu sahibinin nişanlısını da eleştirdim zaten ilk mesajımda ama pek anlaşılmamış.
Harikasın kesinlikle.Bankaciyim ben.ne durumu olmayanlar geliyor da ogluma nişan yapcam altın alcam diye kredi çekiyor.bir şekilde alıyor alacagini.almayacak olan da vadeli mevduatta dünya parası olsa geline bişey almıyor.gucunun yettiginden fazlasını yapmaya çalışıp kredi çekmeye de karşıyım hesapta parası olup gelini ucuza almaya çalışana da.altinin işçilik hesabını dusunuyorsa işçiliği az olan alacak.bir gelinin de imkanlar dahilinde bir seti olmali
onun da bozdurulacaginin hesabı yapılmaz zaten.niye seni altın isteyen insan durumuna dusuruyor? Senin istemene gerek yok ki.deger yargilarimiz adetimiz ananemiz bunu gösteriyor.simdiki damatlar da çok uyanık.belki bozdurmican da bankada kasa kiralican altın olarak tutacan.bir altın için de nişanlılık evlilik gözden geçirilir mi demeyin.sizin isteklerinize sağır olan insanları gerçekten evlenmeden önce defalarca gözden geçirin.evlendikten sonra iş işten geçmiş oluyor.
Bankaciyim ben.ne durumu olmayanlar geliyor da ogluma nişan yapcam altın alcam diye kredi çekiyor.bir şekilde alıyor alacagini.almayacak olan da vadeli mevduatta dünya parası olsa geline bişey almıyor.gucunun yettiginden fazlasını yapmaya çalışıp kredi çekmeye de karşıyım hesapta parası olup gelini ucuza almaya çalışana da.altinin işçilik hesabını dusunuyorsa işçiliği az olan alacak.bir gelinin de imkanlar dahilinde bir seti olmali
onun da bozdurulacaginin hesabı yapılmaz zaten.niye seni altın isteyen insan durumuna dusuruyor? Senin istemene gerek yok ki.deger yargilarimiz adetimiz ananemiz bunu gösteriyor.simdiki damatlar da çok uyanık.belki bozdurmican da bankada kasa kiralican altın olarak tutacan.bir altın için de nişanlılık evlilik gözden geçirilir mi demeyin.sizin isteklerinize sağır olan insanları gerçekten evlenmeden önce defalarca gözden geçirin.evlendikten sonra iş işten geçmiş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?