Takı mevzusu..

Valla ben çeyreği bilmem ama günümüz insanları işleri görülene kadar yüze gülüyor. Benim de iş yerinde yeni tanıştığım birinin düğünü olmuştu benide davet etti neyse ben gittim 50 tl takı taktım.Kız şimdi benim yüzüme bakmıyor sebepsiz. Eee benim de çocuğum olacak ben şahsen ondan hediye beklerim alması gerekir.

+1

Ayrica acaba sen benim görümcem olabilir misin Nyks- ?? kafa yapılarınız o kadar benziyor ki.

Yani evet keske size sorup ortak karar alsaydi ama demek ki daha azini takmayi kendine yakistiramamis. Yani ben olsam fikrimi beyan ettikten sonra esimin istegine saygi duyardim.

Ben takmadim esim alıp gidip taktı bu mevzuyu eşime de söyledim rizam olmadan taktı ve hala da helal etmiyorum fikrim değişmedi kimi bulacağını anca Allah bilir

Bir çeyrek ya hu! Taksanız ne olur. Sevaptır, yeni evlenen çifte. Sanki 300 tl ile tüm evi yenileyeceksiniz, yapmayın!

Geri gelecek mantığı ile takı hediye alınmasını hiç doğru bulmuyorum. Durumun neyse ona göre yardım edersin evlenene. Mikrodalga fırın daha ucuz biraz komik geldi bana bence 100₺ takabilir. Ayrıca adam istiyorsa çeyrekte alabilir ya size takıp sizin takmadığınız yok mu hiç? Ona sayarsınız

bu sorun her evde mı oluyor allahım
bizim evdede aynı problem yaşanıyor annemle babam arasında.
babam, calısanlarının dugununde altın takarım ben patronum dıyor. calısanı 3 ay sonra ısten ayrılıyor genelde .
annemde cıldırıyor tabı
babamın ortagı 3 senede 3 cocuk yaptı 3une de çeyrek taktık.
annem yıne cıldırıyor takma, o her sene doguracak bız ona altınmı takacaz dıye
bence erkekler karızmayı cızdırmemek ıcın altın takmak ıstıyorlar. ama her seye takılmaz
sizin olayda da bence bır hedıye ev esyası 50-100tlik uygundur. fazlasına gerek yok.
ama senelerce o işte kalacaksa kadrolu bır işse, is yeri ortamının saglamlıgı arkadaslıgın kalitesinin artması ıcın altın takılabılır.
sayet belediyede stajer oldugum zamanlar aynı daırede 5 kısı 15 senedır beraber calısıyolardı. birbirlerin altın takıyolardı.
ama kadrolu ve hıc ayrılmıyorlar kurum ıcı yerler degıssede ayrılmazlardı.
yani size kalmıs

Biz bilezik almıştık 8 kişi toplanıp zamanında. Şimdi hangi düğüne gitsem çeyrek takıyorum. Triplere giriyorum hakkımda kesin konuşurlar diye. En iyisi hiç düğüne gitmemek :)

Gram taksın neden illa çeyrek ki? Benim teyzem bile düğünümde çeyrek takamadı ucuz değilki yani yüksekten uçmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…