Evet,kinada altin getrmemisti orda esim birinden buldu annesine verdi...
Ve kadin almaya calsti sonrasinda da.. verdim mi.hayir.. kucuk altininda miyim,tabiki hayir.. sinir oldum.. salak mi var karsinizda.. gerci evet biraz da salakmism. Keske bi cok seye ses etseymisim diyorum simdi...
Bakıcam vallahi en azindan yatırımlık ve hepsi aynı yerde annemde yaptırdı ama bundan değildi o baya bir düşüyordu değerinden banada tek büyük altınla yaptırmış sakın bozdurma o kalcak ona göre gebertirim seni sakın ha diyip duruyor banaAltinlari kimseye kaptirmamak icin iyi bir uygulama.. Heryerde bulursun, zamaninda yengem yaptirmisti, bende nisanda takinanlarla yaptirmistim.. Cok da kulanisli.. Diger künyelerden daha iyi, en azindan degeri kaliyor..
Yok bende dursun dedim,kizim ben sana sonra vericem,bunlari hatira olarak saklayim dedi bi de elimdeki cicekli kina seysini de gostererek... ben de,ben.saklarim sagolun gerek yok dedim..altini kaciriyodu benden...aliyim?dedm agzi acik kaldi ve verdi...vermeyip ne yaptın ne dedin bana da biraz taktik :)
Napiyim,kendi cebinden alsin versin o zaman ..Gittiğin kına oğlunun kınası
Ama sen akıl edipte bir çeyrek yada yarım götürmüyorsun yanında.
Gelinin eline altın koyulduğunu bilmeyen var mıdır, şu zamanda olsak bile..
Sanmıyorum.
Rezillikten başka bir şey değil.
Aldıkları kişiye geri verebilmek için düşmüştür peşineee
vermeyip ne yaptın ne dedin bana da biraz taktik :)
takılar sadece bana ait değilmiş ortakmış gibi konuşuyor konuşunca o anlama getiriyor gerçekten hiç anlamadım en başında. düşününce aklıma geldi o
Annenin ozman o cerceve olanlarindandir , evet onlarda baya iniyordur.. Evet bende yatirim olarak kulandim altinlarimi..Bakıcam vallahi en azindan yatırımlık ve hepsi aynı yerde annemde yaptırdı ama bundan değildi o baya bir düşüyordu değerinden banada tek büyük altınla yaptırmış sakın bozdurma o kalcak ona göre gebertirim seni sakın ha diyip duruyor bana
Evet onlardan aynen o da şimdi pişman oldu keşke almasaydım diyor Ben yatırım için bilezik bozuyorum genelde en zararsız o çünküAnnenin ozman o cerceve olanlarindandir , evet onlarda baya iniyordur.. Evet bende yatirim olarak kulandim altinlarimi..
anneme bişey demedim henüz. Annem çok koruyucudur hemen olaya el atar. Belki gerektiğinden sert tepki verir. O yüzden anneme söylememek şuanlık daha iyi baktım işin içinden çıkamıyorum o zaman söyleyeceğim. Bu arada teşekkür ederim evet beni saf görüyorlar baya..Anladığım kadarıyla ne kadar naif bi insansın. . Seni saf görmüşler kusura bakma.. ara bozmaya gerek yok.. nişanlına söyle böyle böyle oldu ama onları benim ailem taktı. Hatıra olarak saklamak istiyorum. Üstelik şimdiden bozdurduğumu duyarlarsa ayıp olur. Annen en iyisi nişanda takılan, hani sizde kalan altın ve paralarla alsın seti diyin.
Bide merak ettim annen ne söyledi??
Yanlış yapıyorsun ama.. annene söylemelisin.. senin benim görmediğim şeyleri anneler görür. Ve emin ol o gerçekten senin iyiliğini istiyor. Onun için ben herşeyi anneme danışırım.anneme bişey demedim henüz. Annem çok koruyucudur hemen olaya el atar. Belki gerektiğinden sert tepki verir. O yüzden anneme söylememek şuanlık daha iyi baktım işin içinden çıkamıyorum o zaman söyleyeceğim. Bu arada teşekkür ederim evet beni saf görüyorlar baya..
bende danışıyorum ama annem bazen çok fevri hareket ediyor..Yanlış yapıyorsun ama.. annene söylemelisin.. senin benim görmediğim şeyleri anneler görür. Ve emin ol o gerçekten senin iyiliğini istiyor. Onun için ben herşeyi anneme danışırım.
evet kendi almış gibi bir de.. vermeyeceğim.Aaa bir yaşıma daha girdim! Saçmalığa bak! Nişanda sana takılan herşeyi alıp onunla , kendi almış gibi düğünde set takacak, gösteriş yapacak! Verme bence, maddi gücü neye yetiyorsa onu alsın
Bunun doğrusu takıların sende kalması , onun seti ayrı yapması. Eğer durumu yetmiyorsa set yapmaya ona göre uygun bişey taksın ama senin nişan takılarını alması kesinlikle doğru değil. Mutluluklar dilerim :)Merhabalar,
Dünden beri aklıma takılan bir durumla karşı karşıyayım. Kayınvalidem geçen günlerde nişanda takılan takıları alıp bana set yapmak istediğini söyledi. Ben takılarda parada değilim. Ama o takılar annemin kardeşlerimin taktığı takılarda dahil. Şimdi düğünümde ailemin ve kendi ailesinin taktıklarıyla set alacak ve sanki kendisi set almış gibi bana takacak?? bu doğru mu?
herkes o takılar sana ait senin eksiklerini alman için falan diyorlar, bunun doğrusu nedir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?