takı-set

Gittiğin kına oğlunun kınası
Ama sen akıl edipte bir çeyrek yada yarım götürmüyorsun yanında.
Gelinin eline altın koyulduğunu bilmeyen var mıdır, şu zamanda olsak bile..
Sanmıyorum.
Rezillikten başka bir şey değil.
Aldıkları kişiye geri verebilmek için düşmüştür peşineee

Altinlari kimseye kaptirmamak icin iyi bir uygulama.. Heryerde bulursun, zamaninda yengem yaptirmisti, bende nisanda takinanlarla yaptirmistim.. Cok da kulanisli.. Diger künyelerden daha iyi, en azindan degeri kaliyor..
Bakıcam vallahi en azindan yatırımlık ve hepsi aynı yerde annemde yaptırdı ama bundan değildi o baya bir düşüyordu değerinden banada tek büyük altınla yaptırmış sakın bozdurma o kalcak ona göre gebertirim seni sakın ha diyip duruyor bana

vermeyip ne yaptın ne dedin bana da biraz taktik :)
Yok bende dursun dedim,kizim ben sana sonra vericem,bunlari hatira olarak saklayim dedi bi de elimdeki cicekli kina seysini de gostererek... ben de,ben.saklarim sagolun gerek yok dedim..altini kaciriyodu benden...aliyim?dedm agzi acik kaldi ve verdi...

Napiyim,kendi cebinden alsin versin o zaman ..

takılar sadece bana ait değilmiş ortakmış gibi konuşuyor konuşunca o anlama getiriyor gerçekten hiç anlamadım en başında. düşününce aklıma geldi o

nişanı atarsan onların taktığı takıları iade etmek zorundasın evet ama evleniyorsan takılar senindir. hukuken kesinlikle böyledir.

Ben etrafımda set alınıp kullanan görmedim küçük yerlerde vardır belki. Takmam diyorsan ben set istemiyorum de.

Annenin ozman o cerceve olanlarindandir , evet onlarda baya iniyordur.. Evet bende yatirim olarak kulandim altinlarimi..

Annenin ozman o cerceve olanlarindandir , evet onlarda baya iniyordur.. Evet bende yatirim olarak kulandim altinlarimi..
Evet onlardan aynen o da şimdi pişman oldu keşke almasaydım diyor Ben yatırım için bilezik bozuyorum genelde en zararsız o çünkü

Anladığım kadarıyla ne kadar naif bi insansın. . Seni saf görmüşler kusura bakma.. ara bozmaya gerek yok.. nişanlına söyle böyle böyle oldu ama onları benim ailem taktı. Hatıra olarak saklamak istiyorum. Üstelik şimdiden bozdurduğumu duyarlarsa ayıp olur. Annen en iyisi nişanda takılan, hani sizde kalan altın ve paralarla alsın seti diyin.

Bide merak ettim annen ne söyledi??

anneme bişey demedim henüz. Annem çok koruyucudur hemen olaya el atar. Belki gerektiğinden sert tepki verir. O yüzden anneme söylememek şuanlık daha iyi baktım işin içinden çıkamıyorum o zaman söyleyeceğim. Bu arada teşekkür ederim evet beni saf görüyorlar baya..

Aaa bir yaşıma daha girdim! Saçmalığa bak! Nişanda sana takılan herşeyi alıp onunla , kendi almış gibi düğünde set takacak, gösteriş yapacak! Verme bence, maddi gücü neye yetiyorsa onu alsın

Yanlış yapıyorsun ama.. annene söylemelisin.. senin benim görmediğim şeyleri anneler görür. Ve emin ol o gerçekten senin iyiliğini istiyor. Onun için ben herşeyi anneme danışırım.

Aaa bir yaşıma daha girdim! Saçmalığa bak! Nişanda sana takılan herşeyi alıp onunla , kendi almış gibi düğünde set takacak, gösteriş yapacak! Verme bence, maddi gücü neye yetiyorsa onu alsın
evet kendi almış gibi bir de.. vermeyeceğim.

Bunun doğrusu takıların sende kalması , onun seti ayrı yapması. Eğer durumu yetmiyorsa set yapmaya ona göre uygun bişey taksın ama senin nişan takılarını alması kesinlikle doğru değil. Mutluluklar dilerim :)

Verme sakın millet çakal olmuş ya senin ailenin taktıklarında sana set yapıp kendi almış gibi takacak bi sorsana düğünüde biz yapalım mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…