Takı ve Şemaları (Alıntı modeller)

canım bir model var. belki beğenirsin.

alıntı modeldir.

a.s.

ellerin dert görmesin inş... hepsine tek tek baktım.. izninle hatta bi kaçını kopyaladım.....a.s.
teşekkürler :)

Özellikle bu kadar çok şeyi bizimle paylaştığın için çok teşekkürler,emeğin için saol.Yanlız benim aklıma takılan bi kaç şey var.Mesela ben hiç böyle şeylerle ilgilenmedim yapmadım daha doğrusu hani şablonlara bakıyorum kolay gibi duruyor yoksa göründüğü gibi değil mi? yani ben daha önce hiç böyle şeyler yapmamış biri olarak bu şablonlara bakıp yapabilir miyim? Bir de hep aynı taktik mi? Bir de elinizde bu yapılışlar hakkında notlar varsa paylaşır mısınız? Sayfalarda gezinirken hoşuma giden ama şablonlarını göremediğim 2 tane şey var,rica etsem onların şablonlarını koyar mısınız? 2 defa baktım ama yine göremedim. bir de benim elimde küçük bir not var onu da eklemek istiyorum,yeni başlayanlar için yardımcı olabilir.

Eklentiler

• $big395pf5.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 163
  • $big434xn9.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 156
  • $yapım hakkında bilgi.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 211
expireuserll canım hepsinin şablonu mevcut. nasıl göremedin bende anlamadım.
aslında yapım aşamalarını takip etmek çok önemli.
yeni başlayanlara veya başlayacak olanlara tek önerim en kolay olanından başlaması.
ölçüler için teşekkür ederim canım. ben kendi, boynuma veya bileğime göre ölçüp yapıyorum.
her seferinde ölçmek daha sağlıklı oluyor.

bir tanede kendi yaptığımdan eklemek istedim ...umarım beğenirsiniz ...
modelleriniz harika sabır işi gerçekten ...

Eklentiler

• $IMAG0003.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 165
Son düzenleme:
canım iki renk iple gösterilenler çift ipmi demek istiyor ...dün dünya kadar boncuk aldım ..sans bileklikleri yapıyorum..akşam 2 saatte 15 tane yaptım nazar boncuklu ..şimdi boncuk ve kum boncuklara başlamak istiyorum ...burdaki modelleri kendi hayal gücümle değiştirerek yapıcam düşüncem o ama şimdilik basit bileklillerle başlıyorum ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…