Takı ve Şemaları (Alıntı modeller)

arkadaşlar yarın takı kursumun ilk günü bakalım neler öğrenicem.öğrendiklerimi paylaşırım gerçi takıda 2.senem olucak ama yeni yeni işler öğrenicem.bu arada site adı verebilirmiyim takı ile ilgili

ben sizden peyote tekniği ile kolye için kordon veya halat orme dıye gecıyor krıstal ve kum boncuklar kullanılarak yapılıyor helezon şeklinde onun teknıgını varsa elınızde rıca edebılırmıyım?

tam olarak neyi kastetdiğinizi anlamadım. kedi merdiveni gibi birşey mi bu? yani boru şeklinde mi oluyor. eğer öyleyse yapımı var.

yukarda 2 tane örnek buldum istediğim halat peyote tekniği ile ilgili ama şemasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim....

yukarda 2 tane örnek buldum istediğim halat peyote tekniği ile ilgili ama şemasını bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim....

birinci olarak bunu koyuyorum. diğer örnekleri arıyorum. biraz geç oluyor. arşivim o kadar dolu ki. tekrar tekrar bakmak zorunda kalıyorum.

alıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…