• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takı ve Şemaları (Alıntı modeller)

kolye.
70101031ws8.jpg
w600.png
[/IMG]
1111ca9.gif
w650.png
[/IMG]
alıntı.

arkadaşlar aşağıdaki bileklik çengelli iğneden yapılmış, kum boncuk ya da renkli kordonlarla yapılabiliyor, fakat benim anlamadığım tarafı çengelli iğnelerin lastiğe nasıl geçirildiği, bu konuda yardımcı olabilecek olan var mı?

igne-taki.jpg

daha başka modellerde ekleyeceğim. sormak istediğiniz konular varsa yardımcı olurum. ileride tekniklerle ilgili resimlerde koymayı düşünüyorum.

merhaba eğer bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
bir anahtarlık yapmak istiyorum kum boncuktan yumurta şeklinde ama nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok 3 boyutu nasıl verebilirim cevabınızı bekliyorum

misinamı da aldım boncuklarımı da cevap gelmedi ki başlayayım olmuyor işte beceremiyorum tek başıma :1no2: etrafımda kimse de yok sorayımm:uhm:
lütfeenn hediye yapacağıııımmm yardııımmma.s.

misinamı da aldım boncuklarımı da cevap gelmedi ki başlayayım olmuyor işte beceremiyorum tek başıma :1no2: etrafımda kimse de yok sorayımm:uhm:
lütfeenn hediye yapacağıııımmm yardııımmma.s.

şekil olarak yumurta şeklinde demişsin canım. tam aydınlatırsan yardımcı olmaya çalışırım. ne gibi bir şekil tam olarak düşünceni yaz.

Back
X