- Konu Sahibi darknight01
O zaman benim hikayemi de dinleyin ilk mesajları okudum. İstemede 20 grlık bir bilezik getirdiler dediler ki bir tane daha takacağız. Benim ailem az buldu bana sordular ben de az buldum. Nedenine gelirsek bohça yapmayalım para gitmesin dedim set takılmasın para gitmesin dedim onlar yerşne de bilezik takılır diye düşündüm neyse kadın dedi ki madem öyle istiyosunuz kredi ceker 10 bilezik takarım böyle deyince yok siz kaç yapabilirsiniz dedik 3 dedi tamam dedik sonra düğünde bilezikleri getirmemiş mal gibi kaldık herkes bize bakıyodu iki düğün oldu benim memlkeetimdeki düğüne takı getimemiş olmaz demiş bizim ordakiler zqten diğer düğüne gelmiycekler takı merasimi olacağı belli değil mi neyse dedik hadi bu da tamam sonra evlendikten iki ay sonra garip bişey farkettim bilezikler farklı büyüklükte 2. Ve 3. Yü 15 gr yaptırmıs
neyse dedim parası yetmemiştir. Bir yıl sonra diğer oglu evlendi onda 4 bilezik yaptı ve iki düğüne de götürdü bende arayıp konustum. Herseyi bir bir anlattım böyle böyle diye bana olan 10 ge borcum dedi onu getirip taktı ama bi önemi yok benden ccok sey gitti hala herkes benim takılmayan bilezikleri konusuyor. Bu arada egeliyim bilezik cok cok önemli değil zaten eşimle benim olucak ama benim ailem bana 100 gr bilezik takti eşimin ailesinin yaptığı bu . Heryere giderken övündüğü gelini olarak beni götürmek istiyor ama ben bunları hiç unutmayacağım ne kadar iyi olursa olsun. Düğün cok önemli kız tarafının gönlü alınmalı. Dik gidiliyorsa zaten evlenilmemeli .