• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılan altın az bulundu

darknight01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Nişan için biz baştan 40 gram altın takmaya karar verdik, bütçemiz de buna göre ayarlandı. Kız tarafı nişandan önce '30 gram daha olsa iyi olurdu' diye ima etti . Biz de 40'la devam ettik, takmadık ekstra olanı. Nişan bitti, 'az olmuş, keşke daha fazla olsaydı' diye suratımıza söylendi. Sizce böyle bir durumda ne yapılmalı? Duymazdan gelip geçmek mi doğru, yoksa bir şey demek mi lazım? Benzer durum yaşayan var mı?

Aynısını biz yaşadık erkek kardeşimde, yüzsüz gibi istediler, sessiz kaldık saygımızı bozmadık, çok pişman olup özür dilediler sonra.
Özür dilemeyip nişandan sonra da devam etselerdi tavırlarına düğün olmayacaktı, erkek kardeşim çok kararlıydı bu konuda.

Burda dün bi kızcağız nişanlısına bohça yapmıştı adamın maaaşının kaç katı eden, yani biz burası yanlış adres sormak için :)

bu arada damatlar giremez XXX

Nişan için biz baştan 40 gram altın takmaya karar verdik, bütçemiz de buna göre ayarlandı. Kız tarafı nişandan önce '30 gram daha olsa iyi olurdu' diye ima etti . Biz de 40'la devam ettik, takmadık ekstra olanı. Nişan bitti, 'az olmuş, keşke daha fazla olsaydı' diye suratımıza söylendi. Sizce böyle bir durumda ne yapılmalı? Duymazdan gelip geçmek mi doğru, yoksa bir şey demek mi lazım? Benzer durum yaşayan var mı?
Nişanda 70 gram beklentisinde olan nikahta/düğünde ne isteyecek acaba?

40 bile takmam düğün mü bu ya nişan sonuçta. Yüzsüz gibi gelip soylemisler bir de. Duymazdan neden geleceksiniz biz böyle uygun gördük/baştan böyle konuşuldu diyebilirsiniz bunun çok kaba olduğunu söylerdim. Oğlan ne diyo bu işe? Bu yiyicilerle evlenmek istediğine emin mi?

Nişan'da takı takilir benim bildiğim. Bilezikleri düğünde takardiniz. Bittiniz bunların istekleri bitmez.

Resmen terbiyesizlik
Biz öyle uygun gördük diyeceksiniz ki hadlerini bilsinler
Sinir oluyorum böyle görgüsüz insanlara
Tabi ki duymazdan gelmeyeceksiniz cevaplarını verin ki hadlerini aşmasınlar

Nişanda 70 gr isteyen düğünde neler ister düşünemedim 🙄

Ben yakın zamanda oğlunu evlendiren birinden kız tarafının 100er gramdan 5 tane Erzurum burması mı ne bişey istediklerini, kocaman hasır kolye vs istendiğini duydum. Sadece istedikleri altınlar 1.5 milyon ediyormuş. Eşyaları vs de saymıyor bile daha. Ağzım açık dinledim kızlarını size satıyorlar galiba diyemedim yüzüne. Ne denir bilemiyorum ama ya duymazlıktan gelceksiniz dediğiniz gibi ya da bişey dencekse bile biz böyle uygun gördük diyiceksiniz o kadar. Fazla konuşmaya gerek var mı konu üstüne bilmiyorum bitmiş gitmiş zaten

Az buldukları altını geri isteyip gelini almadan baba evinde bırakabilirsiniz.

Karşılıklı konuşuldu mu ? öncesi yada sonrası.. kim istedi ima mı? Yoksa biz 70 gr istiyoruz mu dediler direk

KK çok acayip bir yer. altin istemeyene sayfalarca "agzinla iste, istemeyince kiymetsiz oluyorsun" yorumlari yapiliyor. "es tarafinin durumu var ama istedigimizin yarisini alacagini soyledi" diye konu acsa kadin sayfalarca nisan at derler.
simdi siz "su kadar altin istediler" diyorsunuz aile agziyla istedigi icin itici bulunmus😂😂
bilmiyorum valla altin istemek bana keko geliyor 15 sene once de oyle geliyordu, evlendim hala oyle geliyor. hele ki annem babam agziyla istesin, hayal bile edemiyorum .kadinlar evlenirken cok geleneksel geleneksel altinlar istiyor, kuaför masraflarini en pahalisindan adama kitlemek, nisanligin gelinliğin en guzelini aldirmak, es ailesinin beğendiği koltuk takımlarıni almasini bekliyor. ne zaman evleniyor cağ atliyor bu sefer de kaynanasinin zirt pirt gelip gitmemesini, kendisini hizmetini yapsin diye cagirmamasini, esinin ev islerine yardim etmesini bekliyorlar e altin isterken gecen yuzyildaydin ne oldu da bu yuzyila atladın
😅😅 cok sacma
kardesiniz de karar versin böyle agziyla altin isteyen ailenin kiziyla mutlu evlilik yapacağına inaniyorsa devam etsin
dugunde daha cok takar. Zatenbsonra satip kendine araba alir/ arabasjni yukseltir - klasik turk erkegi style :)

*begenmedimler yagmur olup gelebilir - ben de onlarin fikirlerini begenmiyorum zaten😂

Altin fiyatlarından haberleri Yok sanırım insanlar daha ne yapsın yuzsuzluk artik

Back
X