• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Takılan takılar az mi

Dün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Şu ekonomide altın fiyatları tavan yapilmisken bu kadar yapması bile mucize aşiret kızı değilsen tabi

Bu kadarını da takmadılar. O yüzden bence az değil :KK70:
Ama bu sorularla beklentilerle evliliğin girişini yaparsanız çooook zorlanırsınız.
Yok bn normalde hiç takılmazdm ama işin içine girince insan kendini kıyaslıyor yeni abisi evlendi onlara takmışlar bana bişey yapmadilar

Yok bn normalde hiç takılmazdm ama işin içine girince insan kendini kıyaslıyor yeni abisi evlendi onlara takmışlar bana bişey yapmadilar

Neden hemen kıyasa gşrdiniz? Onlar yeni evlendiği için belki maddi durumları şimdilik yetersizdir? Nişanlınoz ne dedi?

3 bilezik ve kolye yeterli değil mi daha ne kadar takılacak ki bütün aile adına takılmış.

Abisi de yeni evlenmiş onada düğünde takmislardir sizede düğünde takarlar hem insanlar yeni düğün yapmış belkide ayrı taki almak için maddi durumlari el vermemiş olabilir.

Son düzenleme:
Back
X