Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dün söz merasimi yaptım Nisan yapmadım düğünüm olacak sözde bana kolye şu ynei gelin kolyelerinden 3 bilezik taktılar başkada birşey takmadilar bunların hepsini de nişanlım aldı ailesi bişey almadı normal mi bnlar
Durun bakalim yavv daha söz bu hele bi dugunun olsun belki dugunde takicaklar .benim sözümde 1 bilezik bir set taktilar o sette aman aman bir set degil bana gore sana cok iyi takilmiş.. bence hic bunlara takilmayim mutlu olun o size yeter bunu düşünün altinlari degil
Durun bakalim yavv daha söz bu hele bi dugunun olsun belki dugunde takicaklar .benim sözümde 1 bilezik bir set taktilar o sette aman aman bir set degil bana gore sana cok iyi takilmiş.. bence hic bunlara takilmayim mutlu olun o size yeter bunu düşünün altinlari degil
Kardeşime 14 binlik bir set bir bilezik bir yüzük takıldı. Kimse de bunu kim aldı anan baban niye almadı denmedi. Konu sahibine iyi bile takılmış Konu sahibinin derdi başka. Eltime yapılmış bana da yapılsın. Belki adamların şuan elinde yok. Ha eşin taktı ha anası babası taktı. Erkek tarafı takmış oluyor.
Kardeşime 14 binlik bir set bir bilezik bir yüzük takıldı. Kimse de bunu kim aldı anan baban niye almadı denmedi. Konu sahibine iyi bile takılmış Konu sahibinin derdi başka. Eltime yapılmış bana da yapılsın. Belki adamların şuan elinde yok. Ha eşin taktı ha anası babası taktı. Erkek tarafı takmış oluyor.
Ne kadar az takarlarsa o kadar az minnet edersin karşı tarafa her şeyimizi biz yaptık dersin. Alnın ak başın dik olur. Hiç gerek yok. Kısmetse ben de yakında düşünüyorum. Kp kvye takı taktırıp da biz sana şunu bunu yapmıştık dedirtmeyi hiç düşünmüyorum. Düğünde ne takarlarsa o.
Anladım aslında kv kişisigil kendileri sözde bişey yapmamalarına rağmen sizden bir takım beklentilere girmişler sizde ister istemez beklemissiniz diğer geline takılmış ki düğünde takılma ihtimali çok yüksek büyük takı derler bizde düğünde takılır örnek veriyorum 6 bilezik takilacak 3 nişanda 3 ü düğünde gibi. Ama siz soruyu böyle sormamissiniz ki az mı degil mi diye sormussunuz sözde hiç takılmıyor normalde sözlünuz şıklık etmiş takmış ne hoş.
Ne kadar az takarlarsa o kadar az minnet edersin karşı tarafa her şeyimizi biz yaptık dersin. Alnın ak başın dik olur. Hiç gerek yok. Kısmetse ben de yakında düşünüyorum. Kp kvye takı taktırıp da biz sana şunu bunu yapmıştık dedirtmeyi hiç düşünmüyorum. Düğünde ne takarlarsa o.