- 19 Aralık 2014
- 6.582
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.323
- 748
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Tahmin etmiştimbaska bir baslik altinda geline baglanan kirmizi kusaktan kufurlu bir sekilde bahsetmistim bu sebepten geri geldim ama kurallari bilmiyorum daha fazla dikkat edicez artik
Küfretmek ne olursa olsun acizliktir. Küfür kendini ifade aracı değildir. Kurallarda yasak olmasa çatır çatır küfür mü edeceksiniz?baska bir baslik altinda geline baglanan kirmizi kusaktan kufurlu bir sekilde bahsetmistim bu sebepten geri geldim ama kurallari bilmiyorum daha fazla dikkat edicez artik
Suan oyle diyorsun ama mal canin yongasidir demis atalar.. tam yeni bir hayat kurarken avrolar umrunda olur. Bu devirde adim atsan nefes alsan para malum. Helede cocugun varsa..Ben esime guvendigim icin bekarlik onceside onun olmasina hic bi sakinca gormem kimin uzerine olacaginida hic onemsemem dusunup aklima bile gelmez dunya yansa benimde eurom vardi onada ortak olmus oldun demem....dunyanin bin bir turlu hali var basimiza bise gelse bosansak ona mi yedirecegim altinimi euro mu diyorsaniz... benim evliligim basina bise gelip bosandiktan sonra acikcasi altin euroyuda sallamam.
seviyorum küfretmeyiKüfretmek ne olursa olsun acizliktir. Küfür kendini ifade aracı değildir. Kurallarda yasak olmasa çatır çatır küfür mü edeceksiniz?
anlatamam mahremSenin uzerine olsun.. zira butun yatirimi
Sen yapiyorsun.. avrolar senden altinlar senden borc senin anandan.. e bu koca kisisi ne ise yariyor
Eğer boşanma durumunda ne olur diye düşünüyorsanız evlendikten sonra alınan tüm mallar ortak sayılıp ikiye bölünüyor.
Sigorta bakımından da kadın veya erkekte olması risk farkı oluşturur mu bilmiyorum. Ev alırken oluşturuyor olduğu için evi benim üzerime almistik
O zaman hem siteden hem de gerçek hayatınızda zaman zaman dışlanırsınız, yapacak bir şey yokseviyorum küfretmeyi
Kv nin uzerine miEvlendiğimden beri birlikte çalışıp ev araba aldık hepsi eşimin üzerine hatta bir katta kv nin üstüne yaptık saflığıma geldi üzerime hiç bişi yok utanmayın direk söyleyinnüzerinize yapsın insan beşerde şaşarda kimse benim kocam /karım yapmaz diyemez
Ev almadan önce yaptık boşa harcama işte yapın dediler yaptıkKv nin uzerine miniye bacim
seviyorum küfretmeyi
Ya herkesin kendi fikri ALLAH yasatmasin insallah fikrimde suanlik degil hayat boyu kalsinSuan oyle diyorsun ama mal canin yongasidir demis atalar.. tam yeni bir hayat kurarken avrolar umrunda olur. Bu devirde adim atsan nefes alsan para malum. Helede cocugun varsa..
çok umrumda degil açikcasi ama haklisiniz olabilirO zaman hem siteden hem de gerçek hayatınızda zaman zaman dışlanırsınız, yapacak bir şey yokçünkü hem burada küfretmek yasak, hem de etrafınızda küfürden hoşlanmayıp sizinle görüşmek istemeyen olabilir
benim uzerime oldu bakalim sogorta kac tl cikacakKonu sahibi naptınız araba işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?