Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

baska bir baslik altinda geline baglanan kirmizi kusaktan kufurlu bir sekilde bahsetmistim bu sebepten geri geldim ama kurallari bilmiyorum daha fazla dikkat edicez artik
Tahmin etmiştim Hoşgeldiniz tekrardan o zaman

Başlığa istinaden cevap veriyorum tabikide SİZİN üzerinize olmalı. Erkeklerin çarkı ne zaman ters yöne döndereceği belli olmaz. siz ona muhtaç olacağınıza o size olsun. Kendinizi garantiye alın.

baska bir baslik altinda geline baglanan kirmizi kusaktan kufurlu bir sekilde bahsetmistim bu sebepten geri geldim ama kurallari bilmiyorum daha fazla dikkat edicez artik
Küfretmek ne olursa olsun acizliktir. Küfür kendini ifade aracı değildir. Kurallarda yasak olmasa çatır çatır küfür mü edeceksiniz?

Senin uzerine olsun.. zira butun yatirimi
Sen yapiyorsun.. avrolar senden altinlar senden borc senin anandan.. e bu koca kisisi ne ise yariyor

Suan oyle diyorsun ama mal canin yongasidir demis atalar.. tam yeni bir hayat kurarken avrolar umrunda olur. Bu devirde adim atsan nefes alsan para malum. Helede cocugun varsa..

Evde sigorta risk farkını açıklar mısınız

seviyorum küfretmeyi
O zaman hem siteden hem de gerçek hayatınızda zaman zaman dışlanırsınız, yapacak bir şey yok çünkü hem burada küfretmek yasak, hem de etrafınızda küfürden hoşlanmayıp sizinle görüşmek istemeyen olabilir

Son düzenleme:
Kv nin uzerine mi niye bacim

Ben size çok üzüldüm. Konuyubokumadim başlığa ithafen söylüyorum. Hayatı böyle yasiyorsaniz durumunuz çok zor. Çok art niyetli, fesat ve ince düşünen birisi geldiniz bana. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsaniz bundan sonra aldığınız bütün mülkler eşinizin üstüne olmalı sizin mantiginiza göre.

Canım bizde eşim ile bir buçuk yıldır evliyiz evlendikten bir iki ay sonra hemen aldık. Bekarken biriktirdiği para ile altın almış bana bilezik yaptı iki tane de babam takmıştı onunla bozdurup araba aldık eşimin üstüne. Hiç düşünmedim bile kimin üstüne çünkü eşim emek emek kazanıp biriktirmiş. Benden size tavsiye ne var ne yok verin tabikide araba sizin olacak sonuçta. Ama bir daha birikim yaptığınızda eşinizin haberi olsun ama miktarını bilmesin.yarin ev alacak olursunuz 50 liraya bile ihtiyaç olabiliyor bu zamanda. Kime el açacaksınız. Kalbinizi ferah tutun eşinizi az çok tanırsınız hele ki yeni evlisiniz zamanla iyiki böyle olmuş bile dersiniz. Sizin ehliyetiniz kaç yılında başladıysa ona göre sigorta ücreti çıkıyor mesela bunuda bilin. Ev aldığımızda da benim üzerime olsun dersiniz şaka ile.karsik. ben öyle soyledim açıkçası ev de benim adıma olsun dedim hiç ikiletmedi Allah eşimden razı olsun.

çok umrumda degil açikcasi ama haklisiniz olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…