Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

Altın ve euronuz olmadığı için öyle düşünüyor olabilirsiniz
eurom yok evet altinda herkesin oldugu kadardir, calisiyorum ogretmenim belki ondan belki yasamadan insan anlamiyor ALLAHta kimseye yasatmasinda dusununce cani cehenneme herseyin der gibiyimmm, bu arada cok yakin arkadasim aldatildi ceketini alip cikti valla yapanlarda var bunu kizlar hemde aldatildigi halde

Benim demek istediğim tam olarak bu değildi Kendi mesleğin olsa da şu devirde aniden evsiz barksız kaldığında toparlanmak oldukça güç. Kendini erkek geçimine teslim edenlerden de bahsetmiyorum. İşin gücün vardır aniden yok olur. Onu da bilemeyiz. O zaman üstüne eşin aldı götürdü herşeyi. Elbette maneviyat ve maddiyat apayrı bir konu fakat yıllarımın emeğini de bir çırpıda silmek istemem. Bu da bana yapılan onursuzluk olur. E kendine yapılan saygısızlığın da şimdiden önünce geçmenin yollarını elimde tutmalıyım diye düşünüyorum.

Selam
Ev alirken nasil bir fark olusturur acaba? merak ettim

Aslında fark etmez ama şöyle bir durum var. Evlilikte bir şey alınınca sorgusuz sualsiz erkeğin üzerine alınıyor. Yazısız kural gibi bir şey. Kadına benim üzerime olsun deme hakkı bile verilmiyor. Ha dedi mi o zaman da "sen bana givenmiyorsun" a dönüyor iş.

Selam
Ev alirken nasil bir fark olusturur acaba? merak ettim
Selamlar :) eşimle aynı yastayiz. Ev benim üzerime olunca evin tüm sigorta işlemleri çok daha uyguna geldi. Bankacılar bu şekilde yönlendirdi en basinda zaten. Kadinlar daha risksiz goruluyormus Ev sigortaları konusunda

Benim üzerime olmali

O güven oluşmuş güzel birşey.
Ama konu sahibi üzerine almak istediğini dahi soyleyemiyor.
Bu durumda bekarlık parasını koyması mantıksız.
Size de güle güle kullanmak nasip olsun.

Çünkü mahkemeler birbirine sonsuz güvenen insanlarla doludur. Evlilik de bir hukuki sözleşme. Sözleşmedeki olumlu olumsuz yanları, açıkları anlatıyoruz birbirimize. İnsandır, aklı duyguları değişebilir. Bu kadar aciz bir mahluka sonsuz güvenen kadınların hikayelerini okuyoruz ve ders alıyoruz. Önlem almak işin mutlaka kendimiz yaşamamız gerekmez. Bir zamanlar konu sahibinin annesi de aynı yatak ve aynı evi paylaşırken sorun yokmuş, mal mülke gelince sorun çıkmış işte.

Elbette doğrudur.
İnsan ne tarafa bakarsa o tarafı çok sanıyor, görüyor.
Ben çevremde boşanan çiftlerin mal kaçırdığına çok rastlamadım. Medenice herkes paylaşım yapıp yoluna devam etti.
Herkes dolandırıcı olmuyor yani .
Demek istediğim buydu.

Yoksa dolandırıcıların varlığını inkar etmiyorum.
O kişilikte ki insanlar da zaten evlilik birliği içerisinde illa ki kendini belli etmiştir de anlamak istemeyen anlamamıştır.

Ne diyeyim neyse Allah herkesin evliliğini huzurlu kılsın, kötü sonlar düşündurtmesin, yaşatmasın.

Bana göre evlilikte para veya mal mülkün lafı olmamalı. Evlilik birliği içerisinde edindiğiniz tüm mallar ortak nede olsa. Euroları vs. verdiğinize göre de eşinize güveniyorsunuz demek ki. Ama adama arabayı benim üzerime mi yapsak? Veya araba kimin üzerine olacak diye sormuyorsunuz konusunu dahi açamıyorsunuz. Utanıp çekindiğiniz adama altın ve eurolarınızı vermeniz de garip açıkçası. Bence eşinizle konuşabilmeniz gerekiyor bu tarz şeyleri. Ama benim için kimin üzerine olduğunun bir önemi yok. Sonuçta ileride nasip olurda ev alabilirseniz o da diğerinizin üzerine olur.

böyle bi durumu düşünüp güvenmiyosanız bence hiç vermeyin altın falan. belliki ilerde bosanma mevzusu için hesap yapıyosunuz. ehliyetiniz yoksazaten hiç o topa girmeyin. varsada ve aktif kullancasanız güzel dille söyleyin sonuctqa sizinde hakkınız var bu durumda. bizde tüm takıları bozdurup aldık ama benm ehliyetim yok diye hiç söylemedim bile. aslında güzel jest olablrdi çünkü ben ondan daha hevesliydm benm zorumla alındı araba hahaha ama eşimin üzerine kayıtlı hiçbi zmndaağzımı açıp söylemedim söylenmezde bence en azından ben eşimi tanıdıgım için söylemem yani. hee sizin gibi eşime güvenmeseydim ilerisini düşünseydim o zmn hiç araba mevzusunuaçmazdm sanırım. çünkü eşinizle aranızda güvensizlik durumu ortaya çıkıp konu büyüyebilir

Arabayı kendi üzerine istesen iyi yaparsın. Allah korusun boşanma durumunda senden habersiz satmalarını engellemiş olursun böylece. Benim takılarımla alınıyor, benim üzerime olsun istiyorum demek çok da zor olmamalı. Ayrıca eklediğin miktarı ispatlamak için şahit ya da kanıtın olması çok önemli, kendi hesabından havale yapacaksan yaparken açıklama kısmına ayrıntılı biçimde ne parası olduğu ve nereden geldiğini ayrıntılı biçimde yaz.

Valla bizde ev aldık altınlarımı koydum tazminatımı da eşim sadece tazminatı koydu ama ev benim üzerime oldu eşim öyle istedi bence fark etmez ev bizim nasılsa ikimizin

Normalde evlilikte parayı önemsemiyorum. Biz mesela arabayı değiştirdik, benim arabamı sattık eşim üstüne koydu öyle aldık. Yani ikiye bölünse de bu adaletli olacak ikimiz için de. Ama sizde eşiniz katkı yapmıyorsa katkı yapmadığı arabadan neden pay alsın? Ortak alınmamış ki boşanırken ortak olsun. Siz her ihtimali düşündüğünüz için bunu söylüyorum yoksa bir önemi yok, umarım hiç bölünmesi gerekmez, mutlu, uzun süreli bir evliliğiniz olur.

Ben diliyle konustum zaten ben olsam oyle yaparim calisiyorum belki ondan belki "bekara esini bosamak kolay" mevzusudur benimki insan basina gelmeyincede bilemezde dusunuyorum cani cehenneme herseyin dermisim gibi hissettim
Biz kadınlar yine de kendimizi güvenceye de alalım, zaman ne getirir bilinmez. Genelde evli çiftlerde herşey erkek üzerinden gidiyor. Onun yerine kadın üzerinden gitse neyse.
Şahsen ben de eşime çok güveniyorum ama yine de ben ona muhtaç olacağıma o bana olsun. Tüm mal mülk ya benim üstüme olsun ya da ortak

Avukatım ve bu konulardan o kadar muzdaribim ki.. araç esinizin üzerine de olsa sizin üzerinize de olsa evlilik birliği içinde edinildigi için yarın öbür gün bosanma kararı alırsanız ikiye bölünecek. Bu nedenle şuan önemli olan kimin üzerine alındığı delil. Tahmin edebiliyorum ki eşinizden şuan bununla ilgili bir yazı alamazsınız. Anneniz para gönderirken açıklama kısmına araba için vs yazsın. Dövizlerinizi bozdururken mutlaka fiş alın ve bunu saklayın. Tarihi,kuru çok önemli. Mümkünse wp yazismasi yakalayıp kenara saklayın. Tarihi mutlaka görünsün.

Konu sahibi niçin banlandı acaba? Ben bakamadım tüm sayfalara ama, merak ettim nolduğunu
baska bir baslik altinda geline baglanan kirmizi kusaktan kufurlu bir sekilde bahsetmistim bu sebepten geri geldim ama kurallari bilmiyorum daha fazla dikkat edicez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…