Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

Iyi bari bi fonksiyonu varmis
isin sakasi bir yana cok seviyorum cok saygili ve sevgisini belli eden hayati ve yukleri paylasan bir kocam var umarim hep boyle devam eder aramizdaki iletisim su an hersey mukemmel onu kirmaktan gucendirmekten korktugum icin cekindim zaten bu benim uzerime olsun mevzusunu.Dügün dernek esyalar vs derken butun birikimini harcadi yuvamiz icin dalga gecilecek pasif bir es degildir.

niye hakaret ediyosun ?

Benim eşim bekarken ki birikimleriyle aldığı içi onun üzerine oldu. Babasından borç aldı ödeyemezse benim 3 altınla değiş tokuş edilecek ki eşim benim altınımı verme taraftarı değil. Benim üzerime yaptırmayı düşündü ama onun ikinci aracı olduğu için sigorta az çıktı. İnşallah arsa yada ev alabilirsek o benim üzerime olcak :)

bence arabaya altinlari yatirmak akillica degil araba aldigin günden sonrasi degeri düsüyor senin uzerine olsa ne olur ne bileyim oda sorumluluk sen bilirsin araba icin altin salkim vermezdim ben

Babamdan aldığım parayla üstüne kendimiz para koymadan aldığımız arabayı eşimin üstüne aldık. Bu bizim için konu dahi değil ama sizin evliliğinizde sizin için sorun olacaksa annemden de borç alıyoruz ya arabanın ruhsatı benim üstüme olsa daha mutlu olurum diyebiliesiniz eşinize. Eş herşeyimizi rahatça paylaştığımız kişi değil mi?

Bizde araba hep eşimin üzerine oldu. Çünkü araba her an değiştirilebiliyor. Ev gibi değil. Alınıyor, satılıyor vs.. alış satış işleri, kaskosu sigortası uğraşmak gerektiriyor.
Ben de ayni bu sebeple kendi uzerime almiyorum. Ben kullaniyorum birini ama esimin ustune cunku bende kasko astronomik bi rakam cikarken esimde cok daha makul cikiuordu. Zaten evlilik sonrasi alindi diye takmamistim

Sizin kendi takılarınız paralar ve aldığınız borçlarla satın alacağınız araba neden eşiniz üzerine oluyor ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…