- 8 Ekim 2017
- 273
- 383
- 103
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
isin sakasi bir yana cok seviyorum cok saygili ve sevgisini belli eden hayati ve yukleri paylasan bir kocam var umarim hep boyle devam eder aramizdaki iletisim su an hersey mukemmel onu kirmaktan gucendirmekten korktugum icin cekindim zaten bu benim uzerime olsun mevzusunu.Dügün dernek esyalar vs derken butun birikimini harcadi yuvamiz icin dalga gecilecek pasif bir es degildir.Iyi bari bi fonksiyonu varmis
niye hakaret ediyosun ?Ben size çok üzüldüm. Konuyubokumadim başlığa ithafen söylüyorum. Hayatı böyle yasiyorsaniz durumunuz çok zor. Çok art niyetli, fesat ve ince düşünen birisi geldiniz bana. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışmıyorsaniz bundan sonra aldığınız bütün mülkler eşinizin üstüne olmalı sizin mantiginiza göre.
Bayanlar için, ev ile ilgili tüm sigorta ücretleri daha uygun çıkıyor. Eşimle yaşımız aynı olmasına rağmen bankada hesaplarlarken epey fark çıkmıştı. Sebebini bilmiyorumEvde sigorta risk farkını açıklar mısınız
Dask da öyle miBayanlar için, ev ile ilgili tüm sigorta ücretleri daha uygun çıkıyor. Eşimle yaşımız aynı olmasına rağmen bankada hesaplarlarken epey fark çıkmıştı. Sebebini bilmiyorum
Hayırlı olsun.benim uzerime oldu bakalim sogorta kac tl cikacak
Korkmuyorum merak ediyorum ilk aracta yuksek cikiyormus baya diye duydumHayırlı olsun.
Güle güle kullanın, tekerinize taş değmesin
Sigortadan neden bukadar korkuyorsunuz?
Malınızı sigortalayacaksınız neticede.
Aracın modeline, yaşına göre değişir.Korkmuyorum merak ediyorum ilk aracta yuksek cikiyormus baya diye duydum
gezmekle meskuldukAracın modeline, yaşına göre değişir.
Sigortasını hesaplatmak zor değil, şimdiye kadar neden öğrenmediniz.
Sigortasız arabaylamı?gezmekle meskulduk
15 gün mühlet varmişSigortasız arabaylamı?
Ben de ayni bu sebeple kendi uzerime almiyorum. Ben kullaniyorum birini ama esimin ustune cunku bende kasko astronomik bi rakam cikarken esimde cok daha makul cikiuordu. Zaten evlilik sonrasi alindi diye takmamistimBizde araba hep eşimin üzerine oldu. Çünkü araba her an değiştirilebiliyor. Ev gibi değil. Alınıyor, satılıyor vs.. alış satış işleri, kaskosu sigortası uğraşmak gerektiriyor.
Dask da öyle diye biliyorumDask da öyle mi
Yoksa sadece ekstra özel sigortalar mı
Sizin kendi takılarınız paralar ve aldığınız borçlarla satın alacağınız araba neden eşiniz üzerine oluyor ki?Merhaba arkadaslar dugunde takilan takilar
bekarligimda biriktirdigim eurolar
annemden aldigimiz bir miktar bosrc birlestirilerek
bir araba alacagiz yarin
Araba sanirim esimin uzerine olacak bu konu hic konusulmuyor acikcasi bende utaniyorum konuyu acmaya ne yapmaliyim.Sigorta mevzulari falan bisiler var galiba tam hakim degilim ilk aracim olacak.
Canım araba alınalı 1 yıl olacakmış neredeyse sen konuyu niye hortlattın kiSizin kendi takılarınız paralar ve aldığınız borçlarla satın alacağınız araba neden eşiniz üzerine oluyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?