- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Annemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.Yarin sende gel diyor surekli bakalim belkide benim uzerime yapacaktir ama yapmazsa neden yapmadin diyemem ben cekiniyorum boyle mevzulari dile getirmeye.Güvenle ilgisi yok.
Ama madem farketmiyor kimin üzerine olduğunun ozaman benim üzerime olsun mantığındayım ben.
Kasko, sigorta vs kolay işler onlamı uğraşcam diyerek eşimin üzerine vermem arabayı vs. Onun halledebileceği herşeyi bende yapabiliyorum. Ki benim üzerimde olması onun uğraşmayacağı anlamına gelmiyor
Annemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.Yarin sende gel diyor surekli bakalim belkide benim uzerime yapacaktir ama yapmazsa neden yapmadin diyemem ben cekiniyorum boyle mevzulari dile getirmeyeGüvenle ilgisi yok.
Ama madem farketmiyor kimin üzerine olduğunun ozaman benim üzerime olsun mantığındayım ben.
Kasko, sigorta vs kolay işler onlamı uğraşcam diyerek eşimin üzerine vermem arabayı vs. Onun halledebileceği herşeyi bende yapabiliyorum. Ki benim üzerimde olması onun uğraşmayacağı anlamına gelmiyor
babam gecirmisti yanlis olmus annem degilAnnemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.Yarin sende gel diyor surekli bakalim belkide benim uzerime yapacaktir ama yapmazsa neden yapmadin diyemem ben cekiniyorum boyle mevzulari dile getirmeye.
Burada o kadar şey okuyoruz ki. Boşanmak üzere iken kardeşine bile devredebilir mesela. Öyle birşey yapmaz demeyin. İnsanlar ayrılırken bambaşka hallere bürünüyorlar. O kadar paya sayacaksınız. Bence kendi üzerinize yapın. Ben eşime güveniyorum ama abisine asla. Boşanacak olsak herşeyi aklına getirir diye düşünüyorum.Güveniyorum da güvenmekle hata yapiyormuyum diye bi daha tecrubeli evlilere sormak istedim
Sende gel değine göre araba sizin üzerinize olmayacak.Annemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.Yarin sende gel diyor surekli bakalim belkide benim uzerime yapacaktir ama yapmazsa neden yapmadin diyemem ben cekiniyorum boyle mevzulari dile getirmeye.
Valla babam bize cok cektirmisti ve annem haklarinin tamamini alamadi babamdan boyle seyler gordukten somra insanin aklina hep en kotu senaryo geliyor ama gecmisteki olaylarin etkilerinide simdiki evliligime tasimak istemiyorum acikcasi esim araci kendi uzerine almak isterse nasil itoraz ederim bilemiyorum.edemem heraldeBurada o kadar şey okuyoruz ki. Boşanmak üzere iken kardeşine bile devredebilir mesela. Öyle birşey yapmaz demeyin. İnsanlar ayrılırken bambaşka hallere bürünüyorlar. O kadar paya sayacaksınız. Bence kendi üzerinize yapın. Ben eşime güveniyorum ama abisine asla. Boşanacak olsak herşeyi aklına getirir diye düşünüyorum.
Aktif kullanmak icin bir adim atiyorum aslina bakarsaniz ortak kullanilacak aracmotor alirken kadinin uzerine sigorta daha dusuk cikiyor diye soylemislerdi arkadaslar arabada boylemidir bilmiyorum ...
soyle bisey var kimin uzerine olursa onun uzerinden devam etmek gerekir araba alisvefis islerine
sene gectikce sigorta masrafi dusuyor kisinin kaza vs olmazsa .
birde kazalarda kim surerse sursun arac sahibide nasibini aliyor
sahsen esim arabayi ustune yapayim dese atlamazdim ben cunku ben aktif kullanici degilim
kp kaza yapsa belki de borc benim ustume kalir falan ...
kim aktif kullanacaksa onun ustune olmali kisacasi
Öyle birşey yokmotor alirken kadinin uzerine sigorta daha dusuk cikiyor diye soylemislerdi arkadaslar arabada boylemidir bilmiyorum ...
soyle bisey var kimin uzerine olursa onun uzerinden devam etmek gerekir araba alisvefis islerine
sene gectikce sigorta masrafi dusuyor kisinin kaza vs olmazsa .
birde kazalarda kim surerse sursun arac sahibide nasibini aliyor
sahsen esim arabayi ustune yapayim dese atlamazdim ben cunku ben aktif kullanici degilim
kp kaza yapsa belki de borc benim ustume kalir falan ...
kim aktif kullanacaksa onun ustune olmali kisacasi
Ortak olmalıMerhaba arkadaslar dugunde takilan takilar
bekarligimda biriktirdigim eurolar
annemden aldigimiz bir miktar bosrc birlestirilerek
bir araba alacagiz yarin
Araba sanirim esimin uzerine olacak bu konu hic konusulmuyor acikcasi bende utaniyorum konuyu acmaya ne yapmaliyim.Sigorta mevzulari falan bisiler var galiba tam hakim degilim ilk aracim olacak.
o zmaan ben yanlis bilgilendirildim demek kiÖyle birşey yok
Sigorta arabaya yapılıyor
Kişiye değil
Arabayı kimin süreceğini sigorta başlangıcında belirliyorsunuz
Araba gayet sizin üzerine olup tek kullanıcı eşinizde olabilir
Bence kendi uzerine yaptir. Ama bunu nasil soylersin bunu en iyi sen bilmelisin esini taniyan birisi olarak. Mehir olarak bir sey istemis miydin?Merhaba arkadaslar dugunde takilan takilar
bekarligimda biriktirdigim eurolar
annemden aldigimiz bir miktar bosrc birlestirilerek
bir araba alacagiz yarin
Araba sanirim esimin uzerine olacak bu konu hic konusulmuyor acikcasi bende utaniyorum konuyu acmaya ne yapmaliyim.Sigorta mevzulari falan bisiler var galiba tam hakim degilim ilk aracim olacak.
Ehliyetim var 2008 de almistim ama çok acemiyim hala kendi aracim hic olmadigi icin duzgunce ogrenemedim.Esim ogretecek.Bu yuzden aliyorum arabayi.Bu kadar çoğu kısmı sizin tarafınızdan karşılanıyorken, eşiniz senin üstüne yapalım diye teklif etmesi gerekiyor bence.
Ayrica arabayı da aktif kullanın. Yoksa ehliyetiniz alın hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?