- 17 Temmuz 2021
- 8.352
- 26.274
- 498
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Utan tabi arkadaşımBelki yarin der.Demezse ben soyleyemem utanirim.
ya o ic sıkılması halini çekingen arkadaslar bilir bahsederken bile insanin nabzi hizlaniyor soylemek icin cesaretlenmeye calisiyorum lutfen kizmayinO zaman konuyu neden actiniz konu sahibi, esiniz telini verin aramizdan bir temsilci secelim biz konusalim esinizle isterseniz???
Sinirlendim Ben gidiyorum
karsi cikabilmek icin cesarete ihtiyacim vardi yapim böyle para pul mevzularinda falan cekiniyorum her insan farkli bukarar kizilcak birsey odugunu bilmiyordum.Kocasını ne zannediyorsa anlayamadım ben. Dile getiremem, itiraz edemem. Kim o? Ebeveynin mi, ilkokul öğretmenin mi senin?
Adama tüm paramı vercem birde sesim çıkmayacak. Noterde bir ışık bekleyecek demekki. Madem karşı çıkamıcan konu niye açtın?
o araba zaman içinde satılır parası harcanır aradan zaman geçer o arabayı bir boşanma durumunda zor ispat edersiniz.öyle kolay değil yarı yarıya mal paylaşımı.davaları senelerce sürüyor.arabayı kendi üstünüze alın.olmaz derse vermeyin euronuzu ailenizin verdiği parayı vs.Bunun farkindayim da söylemek biraz ben sana güvenmiyorum demek gibi olur sanki.Birde zaten en kötü senaryoda bile 2 ye bölüncek artik arabaya donustugu icin param.soyleyip tuhaf bir enerji olusturmak dogru olur mu bilemedim.
Ah çok naifsinkarsi cikabilmek icin cesarete ihtiyacim vardi yapim böyle para pul mevzularinda falan cekiniyorum her insan farkli bukarar kizilcak birsey odugunu bilmiyordum.
En kötü senaryo evliyken eşinizin arabayı danışıklı olarak satıp arkadaşına borcum vardı demesi..yani hem arabayı satış gösterip ortada da arabanın parasının olmamasıBunun farkindayim da söylemek biraz ben sana güvenmiyorum demek gibi olur sanki.Birde zaten en kötü senaryoda bile 2 ye bölüncek artik arabaya donustugu icin param.soyleyip tuhaf bir enerji olusturmak dogru olur mu bilemedim.
Olmaz demez de benim soylememe gerek kalmadan kendisi akil etmeliydi bunu bakalim isten gelince bi deneyecegim uyandirmayi nasil yapicaksam bu cekingenlikle.ıkına sıkıla söyleycem artik.o araba zaman içinde satılır parası harcanır aradan zaman geçer o arabayı bir boşanma durumunda zor ispat edersiniz.öyle kolay değil yarı yarıya mal paylaşımı.davaları senelerce sürüyor.arabayı kendi üstünüze alın.olmaz derse vermeyin euronuzu ailenizin verdiği parayı vs.
Kabus gibi.Böyle birsey olsa üzüntüden ölürdüm.En kötü senaryo evliyken eşinizin arabayı danışıklı olarak satıp arkadaşına borcum vardı demesi..yani hem arabayı satış gösterip ortada da arabanın parasının olmaması
eşinizden çekinmiyorsunuz korkuyorsunuz vereceği tepkiden.sizi psikolojik olarak ezmiş manipüle etmiş 1 yılda farkında değilsiniz.ıkına ıkına söylemek ne demek ya?altınlar sizin kanunen euro kendi emeğiniz geriye kalan para ailenizin verdiği.siz eksik niteliksiz bir kadınmısınız da bu kadar taviz veriyorsunuz bu adama?biraz ağır yazdım kusura bakmayın ama başka türlü de anlamayacaktınız.Olmaz demez de benim soylememe gerek kalmadan kendisi akil etmeliydi bunu bakalim isten gelince bi deneyecegim uyandirmayi nasil yapicaksam bu cekingenlikle.ıkına sıkıla söyleycem artik.
Bunu düşündüğün adamla neden evli kalacaksın ki? Boşan o zaman. Güven yoksa ben ne anladım evliliktenGüveniyorum da güvenmekle hata yapiyormuyum diye bi daha tecrubeli evlilere sormak istedim
Hayır ehliyetin varsa araba kullanmasını biliyorsundur ama pratiğin yoktur. Sonuçta araba sürmek işlemler silsilesi yapa yapa insan alışıyor. Zamanla olur.Ehliyetim var 2008 de almistim ama çok acemiyim hala kendi aracim hic olmadigi icin duzgunce ogrenemedim.Esim ogretecek.Bu yuzden aliyorum arabayi.
Evlilikte utanma cekinme olmamali insan yoksa neden evlensin, ayni yataga girdiginiz insandan neden utanasiniz ki ?ya o ic sıkılması halini çekingen arkadaslar bilir bahsederken bile insanin nabzi hizlaniyor soylemek icin cesaretlenmeye calisiyorum lutfen kizmayin
Annenden ev ve arabayı kaçıran öz babandan dahamı çok güveniyorsun eşineKabus gibi.Böyle birsey olsa üzüntüden ölürdüm.
Yok aslinda baya dominantim baska mevzularda muma cevirdim ama para pul mevzusu olunca boyle oluyorum.eşinizden çekinmiyorsunuz korkuyorsunuz vereceği tepkiden.sizi psikolojik olarak ezmiş manipüle etmiş 1 yılda farkında değilsiniz.ıkına ıkına söylemek ne demek ya?altınlar sizin kanunen euro kendi emeğiniz geriye kalan para ailenizin verdiği.siz eksik niteliksiz bir kadınmısınız da bu kadar taviz veriyorsunuz bu adama?biraz ağır yazdım kusura bakmayın ama başka türlü de anlamayacaktınız.
Güven iyidir kontrol daha iyidir diye bir alman atasözü var, çok severimBunu düşündüğün adamla neden evli kalacaksın ki? Boşan o zaman. Güven yoksa ben ne anladım evlilikten
Yalnız altın ve euro tam da evliliğin başına bişey geldiğinde lazım oluyor:))Ben esime guvendigim icin bekarlik onceside onun olmasina hic bi sakinca gormem kimin uzerine olacaginida hic onemsemem dusunup aklima bile gelmez dunya yansa benimde eurom vardi onada ortak olmus oldun demem....dunyanin bin bir turlu hali var basimiza bise gelse bosansak ona mi yedirecegim altinimi euro mu diyorsaniz... benim evliligim basina bise gelip bosandiktan sonra acikcasi altin euroyuda sallamam.
Karşı çıkmak değil ki. Neden öyle düşünüyorsun? Madem var böyle bir isteğin eşin o senin ya. Böyle böle istiyorum dersin çok basit. Her insan bir olmayabilir ama sizin davranışınız gerçekten çok risk içeriyor. İnsan eşinden bu kadar da çekinmez.karsi cikabilmek icin cesarete ihtiyacim vardi yapim böyle para pul mevzularinda falan cekiniyorum her insan farkli bukarar kizilcak birsey odugunu bilmiyordum.
Altın ve euronuz olmadığı için öyle düşünüyor olabilirsinizBen esime guvendigim icin bekarlik onceside onun olmasina hic bi sakinca gormem kimin uzerine olacaginida hic onemsemem dusunup aklima bile gelmez dunya yansa benimde eurom vardi onada ortak olmus oldun demem....dunyanin bin bir turlu hali var basimiza bise gelse bosansak ona mi yedirecegim altinimi euro mu diyorsaniz... benim evliligim basina bise gelip bosandiktan sonra acikcasi altin euroyuda sallamam.
güven zamanla olusan birsey 1 yillik evliyim ve babasindan yara almis cocuklugu travmalarla dolu biriyim cok rahat insan yargiliyorsunuz nerden kaça aldiniz bu rahatligi bizde alalimBunu düşündüğün adamla neden evli kalacaksın ki? Boşan o zaman. Güven yoksa ben ne anladım evlilikten
Güven zamanla olan birşey olduğu gibi biranda yok olabilen birşeydirgüven zamanla olusan birsey 1 yillik evliyim ve babasindan yara almis cocuklugu travmalarla dolu biriyim cok rahat insan yargiliyorsunuz nerden kaça aldiniz bu rahatligi bizde alalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?