Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

Belki yarin der.Demezse ben soyleyemem utanirim.
Utan tabi arkadaşım
Sorma
çok ayıp olur kilimcinin oğlu çünkü karşındaki
Laf söz olur aman ha
Hayat bu ya ilerde işler çıkmaza girdiğinde o utanmadan bu araba benim derse sende yine utancından hayır benim altınlarım eurolarım diyemezsin
Çünkü evlilik

O zaman konuyu neden actiniz konu sahibi, esiniz telini verin aramizdan bir temsilci secelim biz konusalim esinizle isterseniz???

Sinirlendim Ben gidiyorum
ya o ic sıkılması halini çekingen arkadaslar bilir bahsederken bile insanin nabzi hizlaniyor soylemek icin cesaretlenmeye calisiyorum lutfen kizmayin

karsi cikabilmek icin cesarete ihtiyacim vardi yapim böyle para pul mevzularinda falan cekiniyorum her insan farkli bukarar kizilcak birsey odugunu bilmiyordum.

Bunun farkindayim da söylemek biraz ben sana güvenmiyorum demek gibi olur sanki.Birde zaten en kötü senaryoda bile 2 ye bölüncek artik arabaya donustugu icin param.soyleyip tuhaf bir enerji olusturmak dogru olur mu bilemedim.
o araba zaman içinde satılır parası harcanır aradan zaman geçer o arabayı bir boşanma durumunda zor ispat edersiniz.öyle kolay değil yarı yarıya mal paylaşımı.davaları senelerce sürüyor.arabayı kendi üstünüze alın.olmaz derse vermeyin euronuzu ailenizin verdiği parayı vs.

karsi cikabilmek icin cesarete ihtiyacim vardi yapim böyle para pul mevzularinda falan cekiniyorum her insan farkli bukarar kizilcak birsey odugunu bilmiyordum.
Ah çok naifsin
Seni harcarlar söyleyeyim
Ya gözünü açarsın biran önce
Yada ömür boyu çekinirsin ondan bundan
Ama koynuna girdiğin adama arabayı üzerime alacam diyememen çok üzücü
Sanıyorsunki senin kıymetini bilecek
Arabayı alır almaz havasından geçilmeyecek
Karımın altınlarını, paralarını bozdurdumda aldım demeyecek

Bunun farkindayim da söylemek biraz ben sana güvenmiyorum demek gibi olur sanki.Birde zaten en kötü senaryoda bile 2 ye bölüncek artik arabaya donustugu icin param.soyleyip tuhaf bir enerji olusturmak dogru olur mu bilemedim.
En kötü senaryo evliyken eşinizin arabayı danışıklı olarak satıp arkadaşına borcum vardı demesi..yani hem arabayı satış gösterip ortada da arabanın parasının olmaması

Olmaz demez de benim soylememe gerek kalmadan kendisi akil etmeliydi bunu bakalim isten gelince bi deneyecegim uyandirmayi nasil yapicaksam bu cekingenlikle.ıkına sıkıla söyleycem artik.

Olmaz demez de benim soylememe gerek kalmadan kendisi akil etmeliydi bunu bakalim isten gelince bi deneyecegim uyandirmayi nasil yapicaksam bu cekingenlikle.ıkına sıkıla söyleycem artik.
eşinizden çekinmiyorsunuz korkuyorsunuz vereceği tepkiden.sizi psikolojik olarak ezmiş manipüle etmiş 1 yılda farkında değilsiniz.ıkına ıkına söylemek ne demek ya?altınlar sizin kanunen euro kendi emeğiniz geriye kalan para ailenizin verdiği.siz eksik niteliksiz bir kadınmısınız da bu kadar taviz veriyorsunuz bu adama?biraz ağır yazdım kusura bakmayın ama başka türlü de anlamayacaktınız.

Ehliyetim var 2008 de almistim ama çok acemiyim hala kendi aracim hic olmadigi icin duzgunce ogrenemedim.Esim ogretecek.Bu yuzden aliyorum arabayi.
Hayır ehliyetin varsa araba kullanmasını biliyorsundur ama pratiğin yoktur. Sonuçta araba sürmek işlemler silsilesi yapa yapa insan alışıyor. Zamanla olur.

ya o ic sıkılması halini çekingen arkadaslar bilir bahsederken bile insanin nabzi hizlaniyor soylemek icin cesaretlenmeye calisiyorum lutfen kizmayin
Evlilikte utanma cekinme olmamali insan yoksa neden evlensin, ayni yataga girdiginiz insandan neden utanasiniz ki ?

Yok aslinda baya dominantim baska mevzularda muma cevirdim ama para pul mevzusu olunca boyle oluyorum.

Bunu düşündüğün adamla neden evli kalacaksın ki? Boşan o zaman. Güven yoksa ben ne anladım evlilikten
Güven iyidir kontrol daha iyidir diye bir alman atasözü var, çok severim
Eşime güvenirim, ama kontrolün bende olmasına bayılırım.
Sorun güvense malın mülkün karısı üzerine olmasının onun için önemli olmadığını bence bir erkek ıspatlamalı

Yalnız altın ve euro tam da evliliğin başına bişey geldiğinde lazım oluyor:))

Karşı çıkmak değil ki. Neden öyle düşünüyorsun? Madem var böyle bir isteğin eşin o senin ya. Böyle böle istiyorum dersin çok basit. Her insan bir olmayabilir ama sizin davranışınız gerçekten çok risk içeriyor. İnsan eşinden bu kadar da çekinmez.

Dahası adam olan adam kv den para alıp arabayı üzerine yapmaz zaten. Hiçbirşey demiyorsa aklınızı kullanın ben buna kızıyorum. Sonra vah vah tüh tüh demeyin. Eşiniz tüm parayı sizden alıyor özellikle belirtmesi gerekir, üzerine yapalım karıcım demeliydi şimdiye kadar. O zaman zaten insan farketmez bile diyebilir. Ama ben şu durumda şüpheye düşerdim.

Kim sizi bu kadar sindirdi? Evlilikte bu durumunuzu aşın lütfen. Yoksa daha çok kullanırlar sizi. Dikkat edin de kendi annesi üzerine yapmasın arabayı.

Altın ve euronuz olmadığı için öyle düşünüyor olabilirsiniz

Bunu düşündüğün adamla neden evli kalacaksın ki? Boşan o zaman. Güven yoksa ben ne anladım evlilikten
güven zamanla olusan birsey 1 yillik evliyim ve babasindan yara almis cocuklugu travmalarla dolu biriyim cok rahat insan yargiliyorsunuz nerden kaça aldiniz bu rahatligi bizde alalim

güven zamanla olusan birsey 1 yillik evliyim ve babasindan yara almis cocuklugu travmalarla dolu biriyim cok rahat insan yargiliyorsunuz nerden kaça aldiniz bu rahatligi bizde alalim
Güven zamanla olan birşey olduğu gibi biranda yok olabilen birşeydir
Çok sağlam giden yıllarca sorunsuz süren 20 yıllık evlilikler bitrbiliyor adamın aldatmasıyla.
Başkasının başına gelen bizim neden gelmesin
Körü körüne ben kocama güveniyorum o asla öyle birşey yapmaz demem ve en çok kendime güvenirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…