- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.529
- 48
- Konu Sahibi pazenpelerinliperi
-
Kp kaza yapsa araba kimin üzerine ise onun olur borç zaten yasal olarak. ne ilgisi varmotor alirken kadinin uzerine sigorta daha dusuk cikiyor diye soylemislerdi arkadaslar arabada boylemidir bilmiyorum ...
soyle bisey var kimin uzerine olursa onun uzerinden devam etmek gerekir araba alisvefis islerine
sene gectikce sigorta masrafi dusuyor kisinin kaza vs olmazsa .
birde kazalarda kim surerse sursun arac sahibide nasibini aliyor
sahsen esim arabayi ustune yapayim dese atlamazdim ben cunku ben aktif kullanici degilim
kp kaza yapsa belki de borc benim ustume kalir falan ...
kim aktif kullanacaksa onun ustune olmali kisacasi
Sizin ilk araciniz size yuksek cikar trf kasko.Esinizin daha once araci varsa hasarsizlik indirimi oluyir,hasar gecmisi yoksa.Ondan gecmiste araci olanin uzerine alinmasi daha mantikliMerhaba arkadaslar dugunde takilan takilar
bekarligimda biriktirdigim eurolar
annemden aldigimiz bir miktar bosrc birlestirilerek
bir araba alacagiz yarin
Araba sanirim esimin uzerine olacak bu konu hic konusulmuyor acikcasi bende utaniyorum konuyu acmaya ne yapmaliyim.Sigorta mevzulari falan bisiler var galiba tam hakim degilim ilk aracim olacak.
Konusu geçmeden nasıl çözdünüzNe farkı var ki ha sen he eşin yani şimdiden bunları düşünmeyin
Bizde hiç lafı bile olmadı ev alırken benim üzerime oldu
Araba alırken eşimin
konusu bile geçmedi gittik aldık
Valla ben sende arabayı üzerine alacak ışık göremedim canım ne yalan söyleyeyimEhliyetim var 2008 de almistim ama çok acemiyim hala kendi aracim hic olmadigi icin duzgunce ogrenemedim.Esim ogretecek.Bu yuzden aliyorum arabayi.
ya mehir falan pek anlamiyodum ben kayin validem 40 gr altin istiyorum de hoca sorunca dedi oyle soyledim oda dugunde taktiklari 4 bilezige denk giyomus oyle dediler.onlarida bozduruyoruz iste yarin araba almak icin.Bence kendi uzerine yaptir. Ama bunu nasil soylersin bunu en iyi sen bilmelisin esini taniyan birisi olarak. Mehir olarak bir sey istemis miydin?
Yok zatenValla ben sende arabayı üzerine alacak ışık göremedim canım ne yalan söyleyeyim
Belki yarin der.Demezse ben soyleyemem utanirim.Kendi üzerinize alın. Bunu eşinizin söylememesi ayıp aslinda. Getir paraları araba benim olsun?
Bı şekilde rüştünüzü ispat edin. Böyle şeylerde cizginiz mutlaka olsun. Konu boşanmak vs değil
Aynen aynen derBelki yarin der.Demezse ben soyleyemem utanirim.
Kocasını ne zannediyorsa anlayamadım ben. Dile getiremem, itiraz edemem. Kim o? Ebeveynin mi, ilkokul öğretmenin mi senin?Yok zaten
İtiraz edemem falan filan
Neyin itirazı
Arabanın işlemi için kimlik dışında bişey lazımmı, vesikalık gerekiyormu diye sorardım şuan
Telepatiyle veya dumanla anlaşmiyorlarsa bu işler baştan konuşulur, yarın orda noterde konuşmayı düşünmüyorsa tabii
Hakkınızı dile getiremeyecek kadar çekinmek çok büyük hata. Hayatta çiğ çiğ yerler sizi yapmayın.Annemle babam bosanirken annem evimizi ve arabamizi baska birinin uzerine gecirmisti paylasmamak icin.böyle travmalarim var bu yuzden bence benim uzerime olmali.Yarin sende gel diyor surekli bakalim belkide benim uzerime yapacaktir ama yapmazsa neden yapmadin diyemem ben cekiniyorum boyle mevzulari dile getirmeye.
Parayı alırken eşin utanmıyor ama?Belki yarin der.Demezse ben soyleyemem utanirim.
Araba nasılsa ortak ne farkeder demesini beklediKocasını ne zannediyorsa anlayamadım ben. Dile getiremem, itiraz edemem. Kim o? Ebeveynin mi, ilkokul öğretmenin mi senin?
Adama tüm paramı vercem birde sesim çıkmayacak. Noterde bir ışık bekleyecek demekki. Madem karşı çıkamıcan konu niye açtın?
Zaten senin mehirin de kullanilacak araba icin. Dini acidan en azindan bunu esine acikyabilirsin. Senin uzerine yapmasi lazim. Eger sen razi degilsen mehirini vermeye zaten cok acıdan sakincali. Evliliginizde mutlulugunuza bile sirayet ederya mehir falan pek anlamiyodum ben kayin validem 40 gr altin istiyorum de hoca sorunca dedi oyle soyledim oda dugunde taktiklari 4 bilezige denk giyomus oyle dediler.onlarida bozduruyoruz iste yarin araba almak icin.
O zaman konuyu neden actiniz konu sahibi, esiniz telini verin aramizdan bir temsilci secelim biz konusalim esinizle isterseniz???Belki yarin der.Demezse ben soyleyemem utanirim.
Eşten araba kullanmayı öğrenebilen kadın sayısı azdır.Ehliyetim var 2008 de almistim ama çok acemiyim hala kendi aracim hic olmadigi icin duzgunce ogrenemedim.Esim ogretecek.Bu yuzden aliyorum arabayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?