Takılarla Araba alicaz kimin uzerine olmali

Kp kaza yapsa araba kimin üzerine ise onun olur borç zaten yasal olarak. ne ilgisi var

Sizin ilk araciniz size yuksek cikar trf kasko.Esinizin daha once araci varsa hasarsizlik indirimi oluyir,hasar gecmisi yoksa.Ondan gecmiste araci olanin uzerine alinmasi daha mantikli

Ne farkı var ki ha sen he eşin yani şimdiden bunları düşünmeyin

Bizde hiç lafı bile olmadı ev alırken benim üzerime oldu
Araba alırken eşimin
konusu bile geçmedi gittik aldık
Konusu geçmeden nasıl çözdünüz
Kaş göz işaretiylemi?

Bence kendi uzerine yaptir. Ama bunu nasil soylersin bunu en iyi sen bilmelisin esini taniyan birisi olarak. Mehir olarak bir sey istemis miydin?
ya mehir falan pek anlamiyodum ben kayin validem 40 gr altin istiyorum de hoca sorunca dedi oyle soyledim oda dugunde taktiklari 4 bilezige denk giyomus oyle dediler.onlarida bozduruyoruz iste yarin araba almak icin.

Valla ben sende arabayı üzerine alacak ışık göremedim canım ne yalan söyleyeyim
Yok zaten
İtiraz edemem falan filan
Neyin itirazı
Arabanın işlemi için kimlik dışında bişey lazımmı, vesikalık gerekiyormu diye sorardım şuan
Telepatiyle veya dumanla anlaşmiyorlarsa bu işler baştan konuşulur, yarın orda noterde konuşmayı düşünmüyorsa tabii

Kendi üzerinize alın. Bunu eşinizin söylememesi ayıp aslinda. Getir paraları araba benim olsun?

Bı şekilde rüştünüzü ispat edin. Böyle şeylerde cizginiz mutlaka olsun. Konu boşanmak vs değil
Belki yarin der.Demezse ben soyleyemem utanirim.

Kocasını ne zannediyorsa anlayamadım ben. Dile getiremem, itiraz edemem. Kim o? Ebeveynin mi, ilkokul öğretmenin mi senin?

Adama tüm paramı vercem birde sesim çıkmayacak. Noterde bir ışık bekleyecek demekki. Madem karşı çıkamıcan konu niye açtın?

Eşler arasında konusu geçmesi de anormal bir durum değil bence.
Boşanırken de eşit olarak bölünse bile üzerine olmayan taraf uğraşıyor mal paylaşımı için. Eşim ev, araba alırken senin üstüne olsun, dünyanın bin birli türlü hali var başka şeylerle ugrasmazsın demişti.
Kimse boşanma üzerine plan yapmiyor ama bekarlık paranıza kadar siz veriyorken eşiniz bir teklif etmeli en azından. Kendi üzerine olunca kasko falan uygun olacaksa bile açıklasın bunu. Sanki onun üzerine olmalıymıs gibi hareket etmesine gerek yok.

Hakkınızı dile getiremeyecek kadar çekinmek çok büyük hata. Hayatta çiğ çiğ yerler sizi yapmayın.

Araba nasılsa ortak ne farkeder demesini bekledi
Ki bir çok kişide onu demiş
Ben 17 senedir evliyim daha bikere eşime aldığımız birşey için senin üzerine olsun ne farkeder demedim, demem.
İlk evimizi alırken madem farketmiyor benim üzerime olsun dedim öyle oldu, o gün bugündürde böyle devam.
Ay uğraşamam eşim uğraşsın diyen kadınlarıda anlamiyorum. Ev, araba alıyoruz neden uğraşmayayım? Sanki indirimden penye alıyoruz.

ya mehir falan pek anlamiyodum ben kayin validem 40 gr altin istiyorum de hoca sorunca dedi oyle soyledim oda dugunde taktiklari 4 bilezige denk giyomus oyle dediler.onlarida bozduruyoruz iste yarin araba almak icin.
Zaten senin mehirin de kullanilacak araba icin. Dini acidan en azindan bunu esine acikyabilirsin. Senin uzerine yapmasi lazim. Eger sen razi degilsen mehirini vermeye zaten cok acıdan sakincali. Evliliginizde mutlulugunuza bile sirayet eder

O araba eşinizin üzerine olursa siz sürmeyi zor öğrenirsiniz biraz. Bende sizin gibi 2010 da aldım ehliyeti ama bir daha araba yüzü görmedim. Baktım çocuktan sonra otobüs metro uğraşılmıyor. Araba istedim. Kışa denk geldiği için korktum biraz öğrenme konusunda ısrar edemedim. Ama bahara doğru zorla çıkardım eşimi. Başlarda araba istemeyen eşimde bir alıştı afedersin S.çmaya arabayla gidecek konuma geldi. Bir kaç defa sinir oldum kendim aldım işe giderken kaçırdım kendi arabamı ilkinde aynayı çarptım, ikinci de hafif arkayı duvara yasladım. Ama çok şükür bir daha da bir şey olmadı. Ki onlarda acemilik. Ama araba eşimin üzerine olsaydı, başıma kesin kakardı, bir daha sen sürme derdi. Masraf çıkarıyorsun derdi. Klasik erkek. Ciddi söylemese bile şakayla karışık laf çarpardı eminim. Ki kendi bir kaza yaptı araba garajda yattı mecbur 2-3 ay. Ben bir kere laf etmedim. Şimdi eşim izin alamıyor, alıyorum çocuğu annemleri köye gidip geliyoruz gerekirse. Hayat bana baya güzel, bir de şu benzin fiyatları azalsa artık

Yorumlara baktım da en fazla kendi üzerine yaptır diyenler olmuş.
Ben olsam eşin tek kuruş katkısı yok, bi kılıf bulup annemin üzerine yapardım ileride oluşabilecek kötü ihtimale karşılık.
O kadar kötü ilişkiler evlilikler korkunç boşanmaları görüyoruz,kadınların hakkını yemeye kalkışanlar sayesinde bu zamanda çarpılmadan cin yaptılar bizi.
Ama evliliğinin dinamiği de önemli. Eğer eşin bu zamanda sonsuz güven veren, sadece teleskopla görülebilen bir yıldız tanesiyse onun üzerine olsun derim.

Ehliyetim var 2008 de almistim ama çok acemiyim hala kendi aracim hic olmadigi icin duzgunce ogrenemedim.Esim ogretecek.Bu yuzden aliyorum arabayi.
Eşten araba kullanmayı öğrenebilen kadın sayısı azdır.
Şimdi siz bu naiflikle eşinizle kullanmaya çalışırken zorlanırsanız , vazgeçebilirsiniz yapamıyorum diye.
En güzeli özel ders almaktır, aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…