Takılmali mi yoksa normal mi

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Dun ablama gittim. Ugradim daha dogrusu. Bir iki esyam vardi onlari alacaktim. Beni evde beklemelerini rica ettim. Gittim evlerine. Iceri girdim. Biz de biseyler yiyecektik bize eslik et dediler. Esi ve kendisi. Yok yok isim var eve donmem gerek dedim. Israr ettiler biraz peki dedim. Oturduk yedik ictik sohbet ettik. Bi sinabim vardi benim enisteyle o sinavdan konuştuk. Derken yemek bitti. Eniste ablama hadi hazirlan da cikalim dedi. Ablam nereye dedi. Eniste bi iki yer soyledi. Ablam da tamam da oturuyoruz dedi. Eniste de sen ancak hazirlanirsin dedi. Ben de kalkacaktim zaten dedim. Bana dur dur birlikte cikariz dediler. Sonuc olarak ben ciktim muhtemelen onlar da ardimdan ciktilar. Ugurladilar beni. Bu neydi simdi. Alinmali mi. Anormal bi durum mu.

Ben ordayken eniştemin hadi çıkalım demesi ablama. Ben evlerinde otururken. Takılmak istemiyorum zaten. Ayip mi edildi bana.

Neden ayıp olsun ki?
Siz zaten işim var gideceğim demişsiniz.
Enişteniz de bence buna istinaden eşinle vakit geçirmek için vaktinde eşinle dışarı çıkmak istemiş olabilir.
Ayrıca size neden ayıp etsin ki? veya ayıp etmiş olsun?

Dışarıdan bakınca böyle görünüyorsa sevindim gercekten. Çok teşekkür ederim.

buluttan nem kapmaya meyillisiniz sanırım.
zaten işim var gidicem demişsiniz.
Alinganlik etmek istemiyorum zaten. Gidecegim dedim de oturdum ya acaba sıkıldı da adam kalkıyım diye hadi dışarı çıkalım mı dedi ablama. Asıl derdim bu. Beni yok mu saydılar. Üçümüz birlikte otururken dedi çünkü bunu. Yemek masasında.

Eve dönmem gerekiyor demişsiniz, bir sürü ısrarla oturtmuşlar sizi sofraya. Yemekten sonra kalkılır böyle durumlarda, enişteniz de böyle düşünmüştür. Alınılacak bir durum göremedim.
Alinmak istemiyorum zaten ama rahatsizlik mi verdim diye dusundum. Tesekkur ederim yorum icin.

Anladığım kadarıyla onlar da sizin yemekten sonra gideceğinizi anlamış vakit kaybetmek istememiş enisteniz ve eşine hazırlanmasını söylemiş olan bu . zaten erkekler azıcık düşünceli olsa dünya daha güzel bi yer olurdu bosverin alınacak bir şey yok

Yo ayıp edilmemiş,siz zaten cıkacakmışsınız hem de onların planı varmıs demek ki.Siz yarım saat geç gidebilirdiniz ama onlar belki bir yere yetisecekti ve yarım saat gecikince tüm plan bozulacaktı.Ben olsam ben de enisteniz gibi yapardım

Takilacak bir sey yok ama siz genel olarak her sey e takilan birisiniz. Actiginiz konularda bunu gormek zor degil.

ilk defa ise alınmaya gerek yok

sen zaten gideceksin diye demiş olabilir

ama bazen ben de yapıyorum hadi gidelim diye

mesela geçen görümcem geldi biz evden 1 de çıkacaktık

tam yemek yedik çay içiyorduk 12.30 da geldi oturdu biz çıkacaktık vs dedik

sonra kalktım giyindim vs ancak oldu çıktık

bu hafta da 1 de çıkacağımızı bile bile yine 12.20 de gelmişler

eşim ve oğlum erken çıkmıştı ben gitmeyecektim o nedenle evdeydim

gelin onlar yok ben varım oturun dedim oturduk

siz zaten 1 de çıkacaksınız biz de yürüyüşe gidecektik uğradık dediler

şimdi zaten gideceğimizi bilirken çıkmamıza yarım saat kala neden gelirsin

çocuk hazırlanacak biz hazırlanacağız yemek yiyeceğiz çanta toplayacağız vs vs

bu durumda bir daha gelirlerse bu hafta erken gitmemiz lazım hadi hazırlanın derim eşime ve oğluma zira gideceğimizi bile bile geldikleri aman çıkmadan yakalayalım modunda oldukları açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…