- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ben ordayken eniştemin hadi çıkalım demesi ablama. Ben evlerinde otururken. Takılmak istemiyorum zaten. Ayip mi edildi bana.Sıradan bir gün geçirmişsiniz gibi geldi bana.
Sizi rahatsız eden durum neydi ki ben onu anlayamadım?
Ben ordayken eniştemin hadi çıkalım demesi ablama. Ben evlerinde otururken. Takılmak istemiyorum zaten. Ayip mi edildi bana.
Dışarıdan bakınca böyle görünüyorsa sevindim gercekten. Çok teşekkür ederim.Neden ayıp olsun ki?
Siz zaten işim var gideceğim demişsiniz.
Enişteniz de bence buna istinaden eşinle vakit geçirmek için vaktinde eşinle dışarı çıkmak istemiş olabilir.
Ayrıca size neden ayıp etsin ki? veya ayıp etmiş olsun?
Ben ordayken eniştemin hadi çıkalım demesi ablama. Ben evlerinde otururken. Takılmak istemiyorum zaten. Ayip mi edildi bana.
Alinganlik etmek istemiyorum zaten. Gidecegim dedim de oturdum ya acaba sıkıldı da adam kalkıyım diye hadi dışarı çıkalım mı dedi ablama. Asıl derdim bu. Beni yok mu saydılar. Üçümüz birlikte otururken dedi çünkü bunu. Yemek masasında.buluttan nem kapmaya meyillisiniz sanırım.
zaten işim var gidicem demişsiniz.
Alinmak istemiyorum zaten ama rahatsizlik mi verdim diye dusundum. Tesekkur ederim yorum icin.Eve dönmem gerekiyor demişsiniz, bir sürü ısrarla oturtmuşlar sizi sofraya. Yemekten sonra kalkılır böyle durumlarda, enişteniz de böyle düşünmüştür. Alınılacak bir durum göremedim.
Anladığım kadarıyla onlar da sizin yemekten sonra gideceğinizi anlamış vakit kaybetmek istememiş enisteniz ve eşine hazırlanmasını söylemiş olan bu . zaten erkekler azıcık düşünceli olsa dünya daha güzel bi yer olurdu bosverin alınacak bir şey yokDun ablama gittim. Ugradim daha dogrusu. Bir iki esyam vardi onlari alacaktim. Beni evde beklemelerini rica ettim. Gittim evlerine. Iceri girdim. Biz de biseyler yiyecektik bize eslik et dediler. Esi ve kendisi. Yok yok isim var eve donmem gerek dedim. Israr ettiler biraz peki dedim. Oturduk yedik ictik sohbet ettik. Bi sinabim vardi benim enisteyle o sinavdan konuştuk. Derken yemek bitti. Eniste ablama hadi hazirlan da cikalim dedi. Ablam nereye dedi. Eniste bi iki yer soyledi. Ablam da tamam da oturuyoruz dedi. Eniste de sen ancak hazirlanirsin dedi. Ben de kalkacaktim zaten dedim. Bana dur dur birlikte cikariz dediler. Sonuc olarak ben ciktim muhtemelen onlar da ardimdan ciktilar. Ugurladilar beni. Bu neydi simdi. Alinmali mi. Anormal bi durum mu.
Dun ablama gittim. Ugradim daha dogrusu. Bir iki esyam vardi onlari alacaktim. Beni evde beklemelerini rica ettim. Gittim evlerine. Iceri girdim. Biz de biseyler yiyecektik bize eslik et dediler. Esi ve kendisi. Yok yok isim var eve donmem gerek dedim. Israr ettiler biraz peki dedim. Oturduk yedik ictik sohbet ettik. Bi sinabim vardi benim enisteyle o sinavdan konuştuk. Derken yemek bitti. Eniste ablama hadi hazirlan da cikalim dedi. Ablam nereye dedi. Eniste bi iki yer soyledi. Ablam da tamam da oturuyoruz dedi. Eniste de sen ancak hazirlanirsin dedi. Ben de kalkacaktim zaten dedim. Bana dur dur birlikte cikariz dediler. Sonuc olarak ben ciktim muhtemelen onlar da ardimdan ciktilar. Ugurladilar beni. Bu neydi simdi. Alinmali mi. Anormal bi durum mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?